ben geldim bak hasta halimle az öncede ugradımda uğrasacak halim yoktu
:mymeka:şimdi böylemi oldu...:mymeka:ikimizden baska kimse ugramiyor zaten janetcigim :1hug:
kizlar ezine nerelerde haberiniz var mi ?:uhm:
:1hug:selam kızlar...a.s.
:mymeka:şimdi böylemi oldu...:mymeka:
valla geçen gün ezine beni aradı ,telden görüştük..:uhm:
:1hug:
: )laelaelaelaelae
Nasilmis ?:uhm:
cicegim aldin mi gonderdigim fotoyu ;cay fotolarini :jeyyar:
Günaydın fıstıklarım...kaydirigubbakcemile2
bu gün hava güzel,,ben dururmuyum,çarşıya gideceğim derrrrrrmişim ama yanıldık..cam sileceğumm uyy paşuma gelenler..akilsiz kafam.ne işin var temizlikle deget gez dolaş..
ama belkim öğleden sonra arkadaşıma gidebilirim. kendileri kalpden anjıyo oldu..gitmem lazım..çok değerli bir arkadaşım..
yes yes,,resimleri aldımda.. hangisi sensin çıkartamadım:smiley-cool:...ortadaki oturan kahverengi takımlı yaşlı hatunmu?,haçan gözlerim seçemeyuda.:roflol:
yok yok çok güzel çıkmışınız..sen pek bir havalı geldin gözüme..:jeyyar:
vayyy be dedim ,hatuna bak...fıstık fıssssstık..-tatlicadiarzu-neyse ben kaçayım yine ateşim çıktı sanırsam galiba..:roflol:
ayyy,sabah sabah dışarıdan sigara kokusu geldi,,
bak görüyonmu,,kırk yılın başı zepp lazım oldu oda yok:mymeka:.. bir cıgara isterdim..
kızlar ,uykucular.. sabah sabah ne güzel geyiki şeyedecektik.. Valla kötü bişi deel geyik sohbeti yapacaktık yani):jeyyar:niye uyursunuzki bilmem..:mymeka:
zepp,ne eşin zehirlendimi:1shok:..amanın çok geçmiş olsun...
tabi adamlara yedirdiler bayat yiyecekleri ..cokacimcoook
ve sen adamcağızı bırakıp gezmelere gidiyorsun ha...:mymeka:
Emrecik..,,:ecrin_bebek:teyzem gittiğinde oralarda Annene huzur verme tmm..hah göreyim seni..hep ağla..altını ıslat..acık işte elinden ne geliyorsa hepsini yap...
Ama sana nazar değmesin..kişt kiştt o gözlere..:1shok:
zeppp,iyi eğlencelermi desem kolaymı gelsin desem..
kermes hazırlıklarınız var..biliyorum..,Allah yerine ulaştırsın..emekleri geçenlerinde ellerine sağlık..Şeniz
cok gecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?