(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun ne yapmis Selim Mert anlatayim da gulun :roflol:
benim cep telefonumda cizgifilm izliyordu ...
neyse izledim dedi koydu ..
sonra Dag cicegimden mesaj geldi "zepp bos mesaj geldi haberin olsun canim ''diye
meger selim mert cicek teyzesine mesaj gondermis :roflol:
sipa yaa cok guldum :roflol:

benim icin harputda cık tamammı harputun tepesinden seyret elazığı manzarası cok güzel simdiden iyi alışverisler
o mesajlar bu gün boş yarın dolu olarak gider canım yakında kız arkadaşlarına mesaj cekmek icin ister
:)))

gelmemişin canım hala yoksun insallah iyi gecmistir senin icin
biz iki gündür hastanelerdeyiz kücük kızım hasta sürekli atesi cıkıyor doktor on tane iğne verdi vurdurmaya başladık ama hala aynı
cok cabuk etkileniyor hemen solu verdi kızım
kendinize iyi bakın

dun gec saatte geldik canim yorgumdum yazamadim ..
valla Elazig guzelmis ;ilk tercih yerimizde :çok üzgünüm:

10 aydir Bingoldeyiz nihayet bir sehir gormus oldum ve
bingolun koy oldugunu bir kez daha anlamis oldum :bbo:delikafadulden

Alis veris yaptik yeni ciciler aldim
bu arada misland acilmis oraya gittik(tabii Dubai deki alis veris merkezleriyle kiyaslanamaz ama ehh iste ) sizin zamaninizda yoktur orasi ...
Selim guzel eglendi oyun alaninda :asigim:

harput'a cikmadik canim hava yagmurlu ve ruzgarliydi cocuklardan dolayi cikmak istemedik

ama zaten artik gider gider geliriz :1rolleyes:

bundan sonra ki ilk is Harput :lepi:

guzel bir gun gecirdim:asigim:

cok gecmis olsun canim
kiyamam yaa:teselli:
acil sifalar diliyorum

slm ben geldim
iyi gezmişsin zeppciğim dopıng olmuştur sanada.....:dance:
dün bizde çok gezdikgamyoncuiremsu
sabah burda 23 nisan töreni ertelenmişti sabah ordaydık oğluşlarımla öğlen sonrası pikniğe gittik arkadaşlarla hava güzeldi bize geçip kahvemizi içtik yoğun bir gündü benim içinde
bugün manisada mesir macunu şenliği var eşim oraya gitti ben yanlız kaldım bugün yineeeeeeeeemirmirmirmir

evet canim aynen oyle oldu :dance:

masallah sizede ogluslara da

hosğeldin canım
sen gene bingölün en modern halini görüyorsun biz depremden sonra gittigimiz her yer cok kötüydü ve sokakta bol bol inek vardı hindistan gibi simdi bizim oldugumuz zamana göre gelisti diyor arkadaslar b
sana benden tavsiye ordayken kaplıcalara git girmesen bile cok hos manzarası var piknik yaparsınız yeni acılan tesis cok modern ve güzel doğudayken fırsat buldukca ğezin bence vana urfaya ve benim memleketim olan antebe hepsininde ayrı güzellikte bence doğuda olmanın faydalarından yararlanın bingölde tıkılıp kalmayın

tsk ederim canim

valla bu iyi haliyse Bingol'un delikafadulden
neyse ...

gezmeyi seven bir aileyiz:asigim:
havalar yeni duzelti ve kucuk bebek olunca :bbo:

evde durmak yok

ilk Malatya 'ya gitmek istiyorum :lepi:

Dun yolculuk esnasinda neler cikti karsimiza bir bilseniz :bbo: :roflol:
kopek ,inek ,esek ,koyun :bbo:
belli zaman araliklarla yolumuza cikan canlilar :bbo: :roflol:

Günaydın arkadaşlarım.
öncelikle sizlere özür borçluyum
sessiz sedasız çekip gittiğim için.
kendimi dinlemem gerekiyordu
sebebi bana kalsın,
sizleri çok özledim.
beni merak ettiniz biliyorum.
tekrar tekrar özür diliyorum.
belki eskisi kadar çok sizlerle olamayacağım ama
söz bir daha sessizce gitmeyeceğim. en azından vedalaşıpda giderim gidersem eğer..
sizleri çok seviyor ve öpüyorum canım arkadaşlarım.. özellikle beni yalnız bırakmayan dostlarım..onlar kendilerini biliyor..

:mymeka::dilcikar: sana kustum
niye geldin ki iyiydik biz :1rolleyes:lülülülülülü

Günaydın arkadaşlar
çiçeğim hoşgeldin,zepp arkadaşım öyle dime kız bu sefer giderse hiçbirimiz getiremez onu
bu arada en kısa sürede arıyacağım seni,ogün konuşmamız yarım kaldı,bugün işim var bitince ararım seni zepp ,
janet çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…