cok sağol canım
nerelerdesin kız delikafaduldensen gidince tadı tuzu kactı buraların
zeep canım genede o senin icin gelmiştir simdi ne burnunda tütmüstür 155 yerimseniben
allah ailesine sabır versin cok zor saban gönderiyoruz hepimiz baslarına ne gelecek bilmeden allah yardımcıları olsun tüm polislerimizin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
nerdesiniz uykucular
kalkın hadi
Herkese günaydın sizleri özledim Şeniz ama bükreşide özledim :çok üzgünüm: alışamayacağım galiba hala gidecekmişim gibi geliyor çocuklar kayınvalidemle beraber kızım çok sıkılıyor şaştım kaldım anne ben okula gitmek istiyorum ben sıkılıyorum oğlan agresif oldu herkesin psikolojisi bozuk yani hava kapalı yağmurlu kocişim yok daha ne olsun sağlık olsun alışırık herhal ahhh ahhhh öptüm sizi işten yazıyorum fırsat buldukça yazarım a.s
selam tatlişkolarım...Şeniz
evet evet itiraf ediyorum,delikafadulden
155,ve sizlere daha fazla dayanamadım ve döndümmmmmmm.:dilcikar:
zepp,bana çok kırıldı biliyorum..
ama söz telafi etcem..:1hug:
bende olsam aynen hissederdim.. :mymeka:benim gibi hoş hatundan vaz geçmek zor..huyum kurusun beni seven kolay bırakamıyor..
böle gidincede kızmakta haklısınız.
aktinyacım, janetim..canlarım.. bende sizleri çok çok seviyorum..:teselli:
bu günlük tamam.. öğleden sonra yeşilime oturmaya gidiyoruz..kulaklarınızı çınlatırım..Şeniz
Herkese günaydın sizleri özledim Şeniz ama bükreşide özledim :çok üzgünüm: alışamayacağım galiba hala gidecekmişim gibi geliyor çocuklar kayınvalidemle beraber kızım çok sıkılıyor şaştım kaldım anne ben okula gitmek istiyorum ben sıkılıyorum oğlan agresif oldu herkesin psikolojisi bozuk yani hava kapalı yağmurlu kocişim yok daha ne olsun sağlık olsun alışırık herhal ahhh ahhhh öptüm sizi işten yazıyorum fırsat buldukça yazarım a.s
:dilcikar:bilmem artik agzinla kus tutman lazim :mymeka:lülülülülülü
troyacım.. Vatana hoş geldin..alışırsınız elbet..:teselli:
bak alışmasa zepp alışmazdı..o kadar alıştılarki,,Bingölden ev alıp yerleşmeyi düşünüyormuş derr mişim.. zepp okuyunca kesin çıldırır..delikafadulden:roflol:
değil kuş senin için ağzımla yılan bile tutarım beya..
sen benim kankamsınnn:1hug:.. seviyorum len seni:asigim: ..seviyorum lennnnn:asigim:
(yalandan kim ölmüş):roflol:
selam arkadaşlar ben geldim ama yine benden başka kimsecikler yok site boşaldı ya bu topiğe kimse gelmiyor artık
ne oldu ya arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?