(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok sağol canım
nerelerdesin kız delikafaduldensen gidince tadı tuzu kactı buraların
zeep canım genede o senin icin gelmiştir simdi ne burnunda tütmüstür 155 yerimseniben

kizlar ;İstanbul Bostancı'da polis bir hücre evine baskın yaptı. Olayda bir başkomiser şehit oldu.
Allah Rahmet eylesin; cok uzuldum :çok üzgünüm:

allah ailesine sabır versin cok zor saban gönderiyoruz hepimiz baslarına ne gelecek bilmeden allah yardımcıları olsun tüm polislerimizin

kahvalti hazirliyorum cokacimcoook

nerde cicek teyze dun hic girmemis CADIARZU

cicek teyzeeeee daha kalkamadin mi ?:roflol:sositososito

Herkese günaydın sizleri özledim Şeniz ama bükreşide özledim :çok üzgünüm: alışamayacağım galiba hala gidecekmişim gibi geliyor çocuklar kayınvalidemle beraber kızım çok sıkılıyor şaştım kaldım anne ben okula gitmek istiyorum ben sıkılıyorum oğlan agresif oldu herkesin psikolojisi bozuk yani hava kapalı yağmurlu kocişim yok daha ne olsun sağlık olsun alışırık herhal ahhh ahhhh öptüm sizi işten yazıyorum fırsat buldukça yazarım a.s

Son düzenleme:
selam tatlişkolarım...Şeniz
evet evet itiraf ediyorum,delikafadulden
155,ve sizlere daha fazla dayanamadım ve döndümmmmmmm.:dilcikar:
zepp,bana çok kırıldı biliyorum..
ama söz telafi etcem..:1hug:
bende olsam aynen hissederdim.. :mymeka:benim gibi hoş hatundan vaz geçmek zor..huyum kurusun beni seven kolay bırakamıyor..
böle gidincede kızmakta haklısınız.
aktinyacım, janetim..canlarım.. bende sizleri çok çok seviyorum..:teselli:
bu günlük tamam.. öğleden sonra yeşilime oturmaya gidiyoruz..kulaklarınızı çınlatırım..Şeniz

ah canim :teselli: uzulme bizim durumlarda ayniydi ki ben bir de dogum yaptim bunun ustune delikafadulden
zaman herseyin ilaci alisacaksiniz :teselli: biz nasil alistik bak delikafadulden

:dilcikar:bilmem artik agzinla kus tutman lazim :mymeka:lülülülülülü

troyacım.. Vatana hoş geldin..alışırsınız elbet..:teselli:
bak alışmasa zepp alışmazdı..o kadar alıştılarki,,Bingölden ev alıp yerleşmeyi düşünüyormuş derr mişim.. zepp okuyunca kesin çıldırır..delikafadulden:roflol:

Bende evet dermisim :roflol::mymeka:kafamçokkarıştı

değil kuş senin için ağzımla yılan bile tutarım beya..
sen benim kankamsınnn:1hug:.. seviyorum len seni:asigim: ..seviyorum lennnnn:asigim:

(yalandan kim ölmüş):roflol:

(yalandan kim ölmüş) şutarafagittiBu yaziyi okumasaydim vayy bee kankama bak :1hug:derdim ama okudum bir kere klava::mymeka::dilcikar:

selam arkadaşlar ben geldim ama yine benden başka kimsecikler yok site boşaldı ya bu topiğe kimse gelmiyor artık
ne oldu ya arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…