gulancım çok geçmiş olsun...havalar ısınıyor inş daha az hasta olurlar..:1hug:arkadaşlar biz yine hasta olduk,,,,,,,,,
hastanede 2 gün emrem hasta oldu buğramda oldu emre kadar olmasada ishal kusma öksürük :ecrin_bebek:
1 haftadır ne çekiyorum görseniz yavrum buğram arkadaşlarda kaldı 3 arkadaşta arada gezdi .
biz hastanede yatarken gurbette yanlız olmak çok zormuş..............senağlama
annem olsaydı yanımda
şimdi iyiyiz biraz öksürük var şurup içiyoruz...........
Teşekkürler zepcim,biraz hastalıklar oldu ama şükür atlattık..şimdi iyiyiza.s
yavrular nasıl?iyilerdir inşallah:Saruboceq:
Gülancım,bebişlere dikkat et..kıyamam onlara...çok geçmiş olsun...işte çocuklar öyle büyüyorlar...Allahım dermansız dert vermesin:Saruboceq:
herkesi sevgiyle öptümŞeniz
bundan sonra buralardayım:jeyyar:
arkadaşlar biz yine hasta olduk,,,,,,,,,
hastanede 2 gün emrem hasta oldu buğramda oldu emre kadar olmasada ishal kusma öksürük :ecrin_bebek:
1 haftadır ne çekiyorum görseniz yavrum buğram arkadaşlarda kaldı 3 arkadaşta arada gezdi .
biz hastanede yatarken gurbette yanlız olmak çok zormuş..............senağlama
annem olsaydı yanımda
şimdi iyiyiz biraz öksürük var şurup içiyoruz...........
Teşekkürler zepcim,biraz hastalıklar oldu ama şükür atlattık..şimdi iyiyiza.s
yavrular nasıl?iyilerdir inşallah:Saruboceq:
Gülancım,bebişlere dikkat et..kıyamam onlara...çok geçmiş olsun...işte çocuklar öyle büyüyorlar...Allahım dermansız dert vermesin:Saruboceq:
herkesi sevgiyle öptümŞeniz
bundan sonra buralardayım:jeyyar:
iyi geceler arkadaşlar belki hatırlarsınız beni geçen sene arada katılıyodum size hamileliğimden beri pek açmıyordum pcyi bide oğlum okula başlıyınca iyice koptum 2,5 ay önce sezeryanla doğum yaptım kızım oldu ardından 25 günlükken ameliyat oldum safra kesesinden anlıyacağınız çok zor günler geçirdim ama artık yavaş yavaş rahatlıyorum gene sık açamıyorum ama olsun arada ziyaret ederim sizi
heyo kızlar günaydın..
zepp nerdesin.
amanın efenim ngs,gelmiş hoş gelmiş..
gulancım..anlıyorum seni.. çocuklarla mutlaka zor,rabbim yardımcın olsun..selamını aldım.. hoş geldin güzelim..
Gülenyüz..hg canım...meleğini sağlıkla büyüt..sanada geçmiş olsun:teselli:
Çiçek,hb...canım..,
sen nasılsın?:1hug:
Zep...oralara yaz geldimi?:uhm:
Valla,bizim buralar,yağmur,fırtına,kıyametler kopuyo dışarda:çok üzgünüm:
iyi geceler arkadaşlar belki hatırlarsınız beni geçen sene arada katılıyodum size hamileliğimden beri pek açmıyordum pcyi bide oğlum okula başlıyınca iyice koptum 2,5 ay önce sezeryanla doğum yaptım kızım oldu ardından 25 günlükken ameliyat oldum safra kesesinden anlıyacağınız çok zor günler geçirdim ama artık yavaş yavaş rahatlıyorum gene sık açamıyorum ama olsun arada ziyaret ederim sizi
Çiçek,hb...canım..,
sen nasılsın?:1hug:
QUOTE]
ngs,şükür iyiz nolsun,:1hug:malum bahar temizliklerine başladık..istemeye istemeye yapıyoruz..:roflol:
gunaydin :bbo:
uykusuz Zepp geldi :bbo:
Emre Deniz gece ateslendi : (
sabahladim
kuzum benim
zepp geçmiş olsun güzelim...
ne olii bu yavruya.. sık sık hastalanii,:uhm:
bakamadın bir çocuğa ne işin var bilmemki...:mymeka:
Zep..geçmiş olsun bebişe...aman çocuklar hasta olmasın...huyları bile değişiyor..
Çiçek ben yaz temizliğini bitirdim bilesırnaşık şeysen geç kalmışın bacımnaniknanik
herkesi öptümŞeniz
:mymeka:bana bak kizdirma beni :dilcikar:
atesini dusurdum kuzumun ama tadi yok
doktora gidecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?