(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlar.
Şuanda pc kursundayım sizlere oradan yazıyorum,,
gününüz güzl geçsin..
öğretmenimiz sınavda çıkacak olan soruları çalıştırıyor..

Arkadaşlar ben döndüm,
ngs abla hoşgeldin merak ettik doğrusu seni.çiçeğim ,zepp sizlerede Kayseriden kucak dolusu selamlar getirdim.

Günaydın şekerler..
sabah şerifleriniz hayır olsun..
bedeninizden sağlık, cebinizden para,yuvanızdan huzun eksik olmasın..
a.s.

slm sekerim :jeyyar:
calis calis ....lülülülülülü
sorma şekerim.. ben kursda arada kk giriyordum.. hocamız demezmi arkadaşlar yazdığınız her şey kursun pc görünüyor şifreniz dahii,
ay siniz oldum ne bu ya bize hiç bir yerde rahat yokmu.delikafaduldenklava:

Arkadaşlar ben döndüm,
ngs abla hoşgeldin merak ettik doğrusu seni.çiçeğim ,zepp sizlerede Kayseriden kucak dolusu selamlar getirdim.

canım selamı getiren gönderen sağolsun..hoş geldin aktinyacım..geldimi kardeşin.. galiba kısa dönem yaptı.. daha dün gitmişti sanki,,:uhm::roflol:

selam guzeller ancak geldim a.s.
cicek teyzesi bugun bitti az once geldim igneden kuzumun bacaklari delik desik oldu :çok üzgünüm:
bugun aksam kontrole gidecegiz

aktinyacigim hosgeldin canim kayseri'den ne getirdin :jeyyar:
pastirma isterim haa:mymeka:

herkese teşekkür ederim burdada havalar hala ısınmadı ceket ve yeleklerle dolaşıyoruz hoş burda ceket hiç kalkmıyoki akşamları muhakkak giyiliyo doğudan beter aman yanılıp şaşırıpda yazmayın bizim gibi pişman olursunuz bu arada burası bilecik bozüyük inşallah tayin çıkarda gideriz şöyle sıcak memeleketlere

Herkese sağlık,huzur diliyoruma.s.
Nasılsınız hanımlar??

Aktinya tşklrrr..canım...sende hgŞeniz

Zep,maşallah maşallah o kadar oldumu?Allah sağlıklı,uzun ömürler versin..Allahım bahtını açık etsin,tüm yavruların,benimkilerinde:Saruboceq:

hepinizi öptümmŞenizkiba.s.

ahh ahh
burda hava hala kotu nasil bir yer yaa anlamadim gitti Çok üzgünüm çoookdelikafadulden

:Saruboceq:amin tsk ederim teyzesi :asigim:

zepp kankam.. uzanmışın kumsala.. Emre Deniz bi taraftan Selim mert diğer taraftan..anneeeeeeeeeeesenağlamadelikafadulden,,Emreyi bana bırakcan demi unutma... ben onu yicemm..
zepp benide alsana yanına ben çucuklara bakar ilgilenirim.. hemde tatil yaparım ohhhh:teytey::jeyyar:
duyanda tatile başka yere gitceni sanıcak...arkadaşlar zepp beni görmeye geliyor.. keyiften dört köşeyim...ne şanslıyım..kankamm gel bekliyorum özledim seni saçını başını yolcamm burdan attığın tokatların acısını çıkarıcamm:roflol:

:roflol::roflol:
bana bak sanki ben ikamet ediyorum Antalya'da :mymeka:
senenin 12 ayi zaten tatildesin daha ne istiyorsun :mymeka::1rolleyes:

amma bu kadar israra hayir demem cocuklari sana birakir kacarim :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
askimla ilgilenirim:jeyyar::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…