Günaydın arkadaşlar.
Şuanda pc kursundayım sizlere oradan yazıyorum,,
gününüz güzl geçsin..
öğretmenimiz sınavda çıkacak olan soruları çalıştırıyor..
sorma şekerim.. ben kursda arada kk giriyordum.. hocamız demezmi arkadaşlar yazdığınız her şey kursun pc görünüyor şifreniz dahii,slm sekerim :jeyyar:
calis calis ....lülülülülülü
Arkadaşlar ben döndüm,
ngs abla hoşgeldin merak ettik doğrusu seni.çiçeğim ,zepp sizlerede Kayseriden kucak dolusu selamlar getirdim.
Emre Deniz kuzusu bugun 6 aylik oldu :asigim::sm_cool:
Maşallah oldumu okadar .. hadi bunu kutlayalımhihoyyyt zepp bu gün sendeyiz..cokacimcoook:roflol:
herkese teşekkür ederim burdada havalar hala ısınmadı ceket ve yeleklerle dolaşıyoruz hoş burda ceket hiç kalkmıyoki akşamları muhakkak giyiliyo doğudan beter aman yanılıp şaşırıpda yazmayın bizim gibi pişman olursunuz bu arada burası bilecik bozüyük inşallah tayin çıkarda gideriz şöyle sıcak memeleketlere
tsk ederim canim
ama bugun cok isim var :mymeka: hafta sonu yagmur yagdi tum camlar batti
bahar temizligine devam delikafadulden
zepp kankam.. uzanmışın kumsala.. Emre Deniz bi taraftan Selim mert diğer taraftan..anneeeeeeeeeeesenağlamadelikafadulden,,Emreyi bana bırakcan demi unutma... ben onu yicemm..
zepp benide alsana yanına ben çucuklara bakar ilgilenirim.. hemde tatil yaparım ohhhh:teytey::jeyyar:
duyanda tatile başka yere gitceni sanıcak...arkadaşlar zepp beni görmeye geliyor.. keyiften dört köşeyim...ne şanslıyım..kankamm gel bekliyorum özledim seni saçını başını yolcamm burdan attığın tokatların acısını çıkarıcamm:roflol:
ay çok üzüldüm dermişim...:jeyyar:kankammm nerdesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?