eyvah.temizliğe başladık.. yağmur yağıyor.. bak şimdi olmadı ...senağlama
Allahım ne olursun Bingöl'ede yağmur yağsın.. zeppin yeni sildiği camları kirlensin..:jeyyar:
bana ne kızdırcam senii,:mymeka:
şiişt kanka.. yeni imzanı heç beğenmedim..:dilcikar:
geri sayım başlamış ,her gün baktıkça sana yaklaşacağım günü görcem..sen benim yüreğime indireceksin..delikafadulden
merhaba herkese zeppcim gecmis olsun canim a.s.
temizlikmi o ne :lepi: valla ben saldim nasil olsa esya toplayacagim hersey yikanacak annemde geldi saldim cayira ohhhh geldim geleli elimde bulasik yikamadim orda cok bunalmisim hersey makineye ama orayida cok ozledim cok yorgun geliyorum eve gorevler sagolsun iyi yatmisim 3 sene simdi hersey zor geliyor sarklarin aciklanmasinada az kaldi bakalim hayrilisi hepinizi opuyorumŞeniz
Şenizbekliyorum seni troya :jeyyar:kaydirigubbakcemile
zepp,kanka sıkma canını,:teselli:
Rabbim uzun ömür versin .. ömrünün en zor günlerini Bingöldeki günlerin olarak anacaksın ,hatta anmak bile istemicen gibi..:jeyyar:
Kanka bugun evde misin ?:jeyyar:
yoksa yine gezmeye mi gideceksin :mymeka:
yes canım gezmem var.. nedenki ,evden ayrılma diyorsan ayrılmam..
halen yağmur yağıyor.. temizliğe ara verdim..
kizim cagirip durma valla sonunda yanina alacan benihayirlisi canim yaaa heryere alisiyor insan bingol bile olsa şutarafagitti
valla cicegim aplam silkeleniyoruz yarin cok is var pazar gorev var yarin temizlik yapacagiz annimle ben yatayim yarin isler beni bekliy see you...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?