(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese zeppcim gecmis olsun canim a.s.
temizlikmi o ne :lepi: valla ben saldim nasil olsa esya toplayacagim hersey yikanacak annemde geldi saldim cayira ohhhh geldim geleli elimde bulasik yikamadim orda cok bunalmisim hersey makineye ama orayida cok ozledim cok yorgun geliyorum eve gorevler sagolsun iyi yatmisim 3 sene simdi hersey zor geliyor sarklarin aciklanmasinada az kaldi bakalim hayrilisi hepinizi opuyorumŞeniz

eyvah.temizliğe başladık.. yağmur yağıyor.. bak şimdi olmadı ...senağlama
Allahım ne olursun Bingöl'ede yağmur yağsın.. zeppin yeni sildiği camları kirlensin..:jeyyar:

:mymeka: bu nasil dua
:dilcikar:
yagmur yagmadi hihoyyyt

:jeyyar:kaydirigubbakcemile2 bekle geliyorum

tsk ederim arkadaslar gecmis olsun dilekleriniz icin a.s.
Doktora gittik
Emre Deniz'imin bogazi cok kotu olmus:çok üzgünüm:
4 gun boyunca sabah aksam igne olacak :çok üzgünüm:
sonra agizdan tedavi
kuzum benim
ben titizlendikce hasta oluyor yavrularim :çok üzgünüm:
fitil verdim yatirdim
buyuk zaten uyudu :asigim:

iyi akşamlar
ay valla bebeklerle uğraşmak çok zor ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bende şimdi zorda olsa ikisinide uyuttum uykuları çok hafif hemen uyanıyorlar...............:ecrin_bebek:
hasta olmasınlarda razıyım zor uykularına kuzularımın.
aşkımda geçici olarak gece görevine gitti yanlızım.
nescafemi yaptım kızlar gelin içelim:

troya,,kebap yan gelip yattın tabi şimdi çalışmak zor geliyor..silkelen bakimmm:jeyyar:delikafadulden
şark göreviniz inş sizin için en hayırlı neresi ise orası çıksın...arada uğra şekercim bekleriz..Şeniz
zepp,Emreciğime üzüldüm,demekki durum ciddi.. bu kaçıncı yavruma iğne..öp benim için Annesi kokulu kokulu..
gulan,,bebişler böyle büyüyor.. Annelik bu yüzden kutsal.. eşler anlasın ne çektiğini Annelerin,,ama yinede biz mutluyuz Anne olmaktan..:1hug:

gunaydin sekerler
tsk ederim cicek teyzesi
yatiyor simdi kuzu
Selim uyandi
O da uyansin igneye goturecegim

amannnn yaramadi Bingol dagi bize Çok üzgünüm çoook

Şenizbekliyorum seni troya :jeyyar:kaydirigubbakcemile

zepp,kanka sıkma canını,:teselli:
Rabbim uzun ömür versin .. ömrünün en zor günlerini Bingöldeki günlerin olarak anacaksın ,hatta anmak bile istemicen gibi..:jeyyar:

herkese hayırlı cumalar.:Saruboceq:
biraz geç oldu ama ancak bebeklerden fırsat buldum..............

kizim cagirip durma valla sonunda yanina alacan beni hayirlisi canim yaaa heryere alisiyor insan bingol bile olsa şutarafagitti
valla cicegim aplam silkeleniyoruz yarin cok is var pazar gorev var yarin temizlik yapacagiz annimle ben yatayim yarin isler beni bekliy see you...............

kaydirigubbakcemile3Keske benim dememle olsa troyacigim
ahhh ahh
neler dilerdim

vay anam vay topik biraktigim gibi duruyor :bbo:
tabii bu saatte tum 155 sakinleri uyumustur : ):icecream:
ama bakin ben ayaktayim
Askimla korku filmi izleyecegiz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…