Zepp,hayırlı olsun canım,yeni eviniz,sağlıkla,huzurla oturun:Saruboceq:Yeni bir ev,ohhh..mis gibia.s
Aktinya hadi hayırlısı olsun bakalım...ayyy..sizler kadar bende heyecanlıyım:dance:
gülan..maşallah gısss....çok tatlı olmuşlar oy oy yerim ben onları
ben şimdi spora gideyim biraz...sonrada ter atmak için yüzmeye
Şeniz..
Günaydın kızlar..a.s.
Cumanız mübarek olsun..
ngs..erkencisin süpersin...haydi beraber spora ordanda yüzmeye. bekle geliyorummmmmmm.hihoyyyt
zepp,demekki taşınacaksınız hayırlısı tatlişkom.
aktinyacım hayırlısıyla çıksın taininiz inş antalyaya gelirsin...a.s.
gülancım maşallah sana iki çocukla .kahvaltıya misafir..a.s.
eviniz hayırlı olsun canım ayrıcada gecmis olsun oğlusuma
benim simdi büyük kızda öksürüp duruyor cok özledim sizi ama kimsecikler yok yine hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
evime geldim insanın tatilini annesiylede gecirse evinin hali bir baska cok özlemisim tabi bunda kk etkisi var gibi
selam arkadaşlar cumanız mübarek olsun,
herşey gönlünüzce olsun..........
oğluşlarımla oyun zamanı şimdi kalktılar .
görüşürüz...................
hekese iyi geceler tayini cikacak olan arkideslerimin insallah istedikleri yer olur yani benim de hihi az kaldi bakalim herkes icin hayirlisi olur Şeniz
bende tomere basliyorum bir kur gitsem bana yeter,bir yandanda koli yapiyorum yikiyoruz annisimle topluyoruz heryer dandini-tatlicadiarzu-
zepp kusum hayirli olsun cok sevindim darisi bizim basimiza cok zor bu sene hep boyle gececek galiba toplamak ve tasinmakla optum sizi
günaydın yurdumun eşleri calışkan karıları tembel (en azından kendi adıma deyim bari )polis esleri olarak azıcık tembeliz heralde kimseler ugramamıs daha buralara nereledesiniz millettt
selam millet herkese benden sevgiler canlarım..................
haklısın janetciğim tembel polis eşleri terk ettiler topiği:1no2:
nerdesiniz millet...................:jeyyar:
bide kabul etmiyor simdi kocanı düşünüyor norma mesai dısında eve yemek yemeğe gelip bir saat sonra yeniden dısarı cıkıyordur ve eve saat gece bir veya iki gibi geliyordur ve bu yaz boyu devam edecek simdi eşin calışkan değilmi
sen ne yaptın bakım dur ben tahmin edeyim sabah aheste aheste kalktın kahvaltını ettim muhtemelen bir komsunla biraz muhabbet sonra carşı pazar ah keşke değecek bir carsı pazar olsa iki caddeden ibaret bingöl simdide bir arkadaşta derin muhabet işte en güzeli o bingölün en cok o dostluklarını ve canım arkadaşlarımı özlüyorum bak demedi deme sende özleyeceksin
sayfa 87 ..........hatırlatmak babında
iyi akşamlarrr. şekerler..
kimseler yok ben sessizce uğrayıp bir bakayım dedim kim var kim yok,,,
ve yanılmadımda kimseler yok..hihoyyyt
eşim maç izlemeye gitti,, gönlüm anadolu takımının şampiyon olmasından yana(Sivas spor)turkbayragi..eşim beşiktaşlı..
her ikisinede başarılar..turkbayragi
troya,kolay gelsi,Şeniz
janet hoş geldin,seni burda görmek güzel,Şeniz
zepp kankam,evet canikom şehir içi taşınma konusunda kesinlikle benim kadar fazla taşınan olmamıştırdelikafadulden.bak şimdi kankam..şakkıdı ha şehiriçi ha dışı hiçç farketmiyor yine aynen koli hazırla, ama tabiki çok sıkı sarmıyorsun tek fark orda.kolay gelsin..hele sen bavul hazırla kolileri sonra düşünürüz..Şeniz
ngs,gula,aktinya..kızlar hepinizi öpüyorummmm...Şeniz
niye sessizce :mymeka:hazir kimse de yokmus iki laf edelim:mymeka:
dogru diyorsun vereliniortak yakinda gorusuruk daha bavul hazirlamadim ama kafamda hersey tamam umarim birsey unutmam
malum iki cocuk var herseyin tam olmasi lazim benneyaptımki
iyi akşamlar arkadaşlar .
nirdesiniz...........
kankam hoş geldin..
şişşt bana bak sakın bişiler unutma sonracıma.. çiçeğim ay şunu unutmuşun ay bunu unutmuşum deyipte benden isteme.. yemezlerr..:jeyyar:
iyi akşamlar arkadaşlar .
nirdesiniz...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?