(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerelere gittiniz hemen yesil yesilde bakıyorsunuz ama arasammı sizi acaba mafoldumben

benimki evde basımı bekliyor bu gün iznimiz bitecek yarın iş başı tabi evde isteklerinin bittigi yok mafoldumben

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:senin adına sevindim

şekerim bu gün çok yoruldum çamaşır ütü,çocukların odasını düzenledim.. akşama yine dağıtırlar..olsun sağ salim gelsinlerde dağıtsınlar kuzucuklarım...

sen neler yaptın gün içinde.. havalar nasıl biz yanıyoruz...

janet yavaş yavaş lojman boşalıyor..kimi tatile gidiyor kimimin taini çıktı kimide lojman süreleri dolduğu için çıkıyorlar..

bizimki izinmi sanki esimin ailesinin tarla islerini yapmaya gitti
sabah altı gece 01 eve dönüs nerdeyse on üc gün böyleydi iki günde geri kalan isleri yaptı simdi evde dinlenmeye calısıyor garibim tek basına babasını kaybettiler öbür kardeside konyada evin reisi sayıldığından (sadece bu konularda) tüm bu isler onabakıyor bizim yıllık izinde böyle heba oluyor iste yani temuzda olsa haziranda olsa bizim icin farketmiyor herzaman is bizi bekliyor

bizimkide öyle 6 7 daire kaldı geri kalanlarya tayinciler yada ev değistirecek olacaklar cok sıkıcı olmaya basladı tabi sıcakta antalyanın havasından pek farkı yok buranında denize cok yakın nem oranı cok yüksek nefes alamıyoruz artık

janet sen böyle anlatınca kendimi ve eşimi görür gibi oldum.. yıllarca bizlerde aynı şekilde geçiriyorduk tatilimizi..adı tatil güya..
eşimin ailesi hayvanlarını sattılarda kurtulduk.. tarla, bahçe, yonca işleri onlarda'da var.. ben anlamam tabi ben evde yemek işlerine bakarım ama yinede insan üzülüyor eşine geceleri yorgunluktan uyuyamazdı..

aynı canım bizimde eve gelince günlerce yorğunlumuz gecmiyor bütün islerini bize bırakırlarmıs onuda yap bunuda yap derken canımız cıkıyor:sinifsinif:

Allah iyi komşularla karşılaştırsın benimde karşı ,üst ve bitişik komşum değişiyor kısmet olursa onlarla birlikte daha 4 yıl oturacağım.. geçenlerde lojmana taşınalı 1 yıl olmuş bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…