(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
: )opuyorumnanaktan
uyudu canim
ustune ustuk yaprak sardim zemuszemus
ne hamarat kadinin de mi ama sengözlerimebaksanab
aferim sana be..
zepp hani sen güveçte sarma yapmıştınya halen aklımda .. denemek istiyorum...

cicegim eniste gelmedi mi ?
benim ki de disarida birazdan gelirim dedi :asigim:

enişten geldi yemeğini yedi ,birazdan gelir gece tekrar gidecekmiş.. hani geçenki anlattığım olay vardıya bitirememişler ...onunla uğraşıyorlar halen..şakkıdı

:kedi:

:teselli:
benim ki geldi :asigim: simdi opuyorumnanaktan

zepp canım bizim dönemimizde bidonlara basılmış sekilde ev getirirlerdi hatta böğürtlen bile getirirler neden arketten alıyorsun cok güzel olurdu oranın yaprakları

gunaydin guzeller
bugun deniz in asisi var onu yaptiracagim
yikanacak camasirlar var ;utu yapmam lazim ayricadelikafadulden
kim yardima gelmek ister :1rolleyes:

hayır canım lojmana yaprak almıyormusun diye günde bir iki defa zilimiz çalardı hatta iyi hatırlıyorum beş kiloluk yağ bidonlarında 2 bucuk milyondu böğertlense 4 milyon nerdeyse bedava gibi sadece kapıya gelen süt ürünlerinden kesinlikle almaz hatta kızardım gelmeyin diye niye oldugunu sende bilirsin eğer değismediyse hindistan gibi inekler aksama kadar sokaklarda gezer
bir polis abi süt almak icin bir eve yönlerdirmişler kadın oğlum inek evde yok aksam gelince ben sağar gönderirm sana demis
eşim cok kızardı o dönem insanları caddenin ortasından yürür inekler cöp kutuların yanında ayrılmaz diye ama değismisde olabilir bizimki biraz karısık dönemde depremden dolayı biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…