(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı canım bizimde eve gelince günlerce yorğunlumuz gecmiyor bütün islerini bize bırakırlarmıs onuda yap bunuda yap derken canımız cıkıyor:sinifsinif:

janet yeminle sanki aynı şeyleri yaşıyoruz..
eşim evin en küçüğü ve badana boya temizlik işleri hep bizi bekler diğer kardeşlerde sanki anlaşmalı gibi bizden 1 hafta sonra gelirler izne..delikafadulden

ikiside cok önemli allahım insallah ikiside iyi olur
sende benim gibi yeni taşınmışsın lojmana bende bir yıl olacak nerdeyse

baya olmus başka yerler düşünmüyormusunuz antalya güzel ama sıcak insan sıkılıyor bir zaman sonra

ben komsularıma gösteriyorum ama kk anlamıyorlar
onlar internet özürlü biraz sürekli bahcedeler bana kızıyorlar evde ne buluyorsun diye ama kk tanımadıklarından dogal geliyor bana söyledikleri takmıyorum

ben komsularıma gösteriyorum ama kk anlamıyorlar
onlar internet özürlü biraz sürekli bahcedeler bana kızıyorlar evde ne buluyorsun diye ama kk tanımadıklarından dogal geliyor bana söyledikleri takmıyorum

benim komşularım kk bilmiyorlar bilmesinlerde.. burada güzel güzel paylaşımlarımız var..
aşağıda kamelyada oturanlar vara ama ben haz almıyorum sağolsunlar ama sürekli bir çekiştirme içindeler...
en güzeli evde elişimi yapıyorum zaten biliyorsun ben hiç evde oturmam ya spor.ya gezme yada kurslardayım...

şimdi bir kursa daha yazıldım..polis eşlerine yönelik bir kurs meslek edindirme güya günlük 15 lira vereceklermiş hem sanatımız olacak..:sm_cool:

gecen senede ben ordaydım tanısmıs olsak bende bir kahveni icmeye gelirdim:1rolleyes:

gecen senede ben ordaydım tanısmıs olsak bende bir kahveni icmeye gelirdim:1rolleyes:

evet ya ne çok sevinirdim yine gelirsiniz inş..
herzaman bekelerim bellimi olur dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş
farkındamısın sayfaları doldurduk kızlar gelince oku oku bitiremeyecekler.. hoş kimselerde kalmadıya..

benim kızlar kücük daha hic bir yere cıkamıyorum
bizim bahceninde sizin bahceden bir farkı yok sürekli bir dedikodu icine girince farkında olmadan kendini icinde buluyorsun en güzeli mesafeli olmak bende azıcık kızlar büyüsün el isi kursuna gitmeyi düsünüyorum yani anlayacağın hep evde saylırırım simdi

öyle oldu esim destanmı yazıyorsun diyor bana ben kacayım biraz bizim beye hizmet edelim yazıktır:asigim:Şeniz:kedi:

sürekli evde oturmakta iyi olmuyor..
aslında arada inmeliyiz komşularımızın yanına..
burada evlerde oturmak yok ..sürekli gece yarılarına kadar kamelyadalar..
birde bakmışınki dışlanmışın..hemen siliyorlarda...
amanın akşam akşam iyi çekiştirdik bakarmısın..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…