(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

internet bulma konusunda sana kesinlikle katılıyorum..
fazla sürmez.
zepppppppppppppppppppp

janet dün akşam buraya yağmur yağdı ..zeppi görmeyi isterdim yağmur yağarken.. tüh tatil boşa gidecek demiştir..:roflol::roflol:

Merhabalar arkadaşlar,son hız toplanmaya devam ediyorum,
çiçeğim bende şu an tatil yapmayı çok isterdim,ama ev kalk gidelim diyor,kısmetse seneye inşallah süper bir tatil beni bekliyor.

ne kızmetli hatun gittigi yere yağmur götürüyor dünü bilmemde bu gün yine yağmur yagacak olsa yüzünü merak eriyorum zemuszemuszemuszemus opuyorumnanaktan

Aktinya unutmadan şimdiden sölim kesinlikle buraya bekliyorum tatile...yerimseniben
sen gelmezsen bende Kayseriye gelmem dermişim...:roflol:
janet.aktinya ,kızlar dün zepp aradı telden.. ben onu çok rahatsız etmemek için aramıyorum..
Antalyayı çok beğenmiş.kıymetini bilin diyor.. buluşma günümüzdn önce gelmek istiyorum artık bekliyemicem dedi.:1hug:
zaten bekleme hemen gel dedim.. gözlerim yollarda..heran sürpriz yaparlar gelirler diye..:1shok:
tatili güzel geçiyormuş..:smiley-cool:

Günaydınlar arkadaşlar,
regaip kandiliniz mubarek ,dualarınız kabul olsun inşallah arkadaşlar,çiçeğim inşallah bende istiyorum antalyaya gelmeyi,ben gelemesemde sen Kayseriye gelirsen ara ben gelirim seni görmeye inşallah.Önceki gibi olmaz,inan bana.zepp içinde güzel ve muhteşem bir tatil geçirmesini dilerim.

Binlerce çiçek var, gül başka, milyonlarca insan var ama dost başka, milyarlarca gün var ama KANDıLLER başka, REGAıP KANDıLıNıZ mübarek olsun.

Günaydın kızlar,
zepp'den sizlere selam getirdimŞeniz
Keyfi yerinde tatil güzel geçiyormuş
inş bizde bu cuma buluşuyoruz.antalya buluşması cumaertesi..:lepi:

kızım hasta iki gündür canım midesini üsütmüs heralde sürekli kusuyor ve ishal lavobodan ve banyodan cıkamıyorum ğeri kalan zamanda ise bitap bir sekilde oturuyorum artık yoksa bende sizi özledim bu gün iyi alla sükür kızım ama evdeki kilim filan var hep kirlendi kızım sayesinde onları yıkayacağım bu ğün insallah görüsürüz hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

canım çok geçmiş olsun..sıcakmı geçti acep..:1hug:kıyamam.

yok canım midesini üsüttü bol bol banyo karpuz kavun derken yeterki meyve olsun kızıma tabi
ama allaha sükür iyiyiz
zeep gelmedi buralara ben dayanaz demistim ama galiba hatun tam tatil yapıyor
bizim topigede tatil havası yansıdı kimse ugramaz olmus hadi arkadaslar yakısmıyor bu bize nerelerdesiniz bakim opuyorumnanaktan

Günaydın janet..a.s.
kızın nasıl oldu..:teselli:
zepp yarın geliyor.ve 2 gün beraberiz dolu dolu..:asigim:
zepp kk giremiyor ama benden haberleri alıyor...içi gidiyor, artık yarın bizim pc'den girer sizlere selam veririz..yerimseniben

iyiyim canım zeep cok selam cok özledik onu
kızımda iyi allaha sükür ama ben misafir yoğunluktan ayakta duracak hal kalmadı bu gün sabahtan beri kosturuyorum yarında yatılı kafamçokkarıştı artı sıcaktan delikafadulden bir atlatsaydım of offfffffffffffffzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…