Arkidislerim ,canlarim pazar gunu gece yola cikiyoruz ;1 ay kadar yokum ...
Nihayet tatil zamani geldi :lepi:
Uzun zamandir bekliyorum bu zamani ;cok SIKILdim cunku ...Tr 'ye donus ,bingol ,dogum ,cocuklar ....bayagi degisiklik oldu hayatimizda kafamçokkarıştı
Ailece cok hakkettik bu tatili ;ilk duragimiz Kemer (antalya )10 gun pasalar gibi tatil yapacagiz ins.cicegim bekle geliyorummmmm :jeyyar:
sonra memlekete gidecegiz ...
Buyuklerimizi gorelim diyoruz ...kaydirigubbakcemile5
hepinizi cok opuyorum Allah'a emanet olun zemuszemus
yolumuz bayagi uzun bilmem 2 cocukla nasil gecer : ) :bbo:
gorusmek uzere :a015:
selam arkadaşlar ................ankara süper olmuş 2 yıldır gelmemiştim.............gezmekten ayaklarım şişti bol bol alışveriş yaptım...........
hangi yoldan gideceksiniz bilmiyorum ama eğer ugrarsanız beklerim adana ceyhana iyi tatiller insallah cok güzel gecer simdiden özledik seni arada sırada ugra kk
bizde deniz sezonunu actık yumurtalık polis tesisindeydik bu gün antepten polis arkadaslar geldi cok güzel bir gündü
kızları denizden alamadım deniz kızı oldular bu gün simdide banyolarını yaptırdım uyacaklar yorğunluktan bitmisler
zepp yolunuz açık olsun sağ salim bana gelin bekliyorum..
janet heya bana bir leptop lazım.. hayrına alıversen ...sen benim ev halimi nerden buldunda çektin:mymeka:...hakkaten öyle dermişim...:roflol:
günaydın arkadaslar hepinize
simdiden iyi yolculuklar zepp insallah kolay bir yolculuk olur
ohh ne guzel canim eglenin tadini cikarin opuyorumnanaktan
sagol canim :1hug:cicegim hazirliklar bugun tamamlanacak
var mi istedigin birsey buralardan :asigim:
zepp çok teşekkür ederim..isteğim yok.
dubaiden gelseydin bak neler neler isterdim...
siz sağ salim gelin başka bişiler istemem...unutma konuştuğumuz gibi yavaş yavaş gelinn...opuyorumnanaktan
selam kızlar.. nerdesiniz nasılsınız.. zepp tatile gidiyor diye buraları boş bırakmak yok.. ona inat her gün 24 saat takılalım buraya...:roflol::dilcikar:
ahh ahh :çok üzgünüm:
demek dagin basinda yasiyoruz diye bizle alay ediyon :mymeka:delikafadulden:roflol:
:umursamaz:hih bana inatmis :mymeka:
gor bak kimse kalmaz buralarda lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?