(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazık kız bunun iyi hali buysa catlamıs haline nasıl dayanacağız biz
ayrıca dağ ciceğinin bilgisayar odasının resmi elime gecti neden bilgisayarı bozuldugunu anlayacaksanz

Son düzenleme:
Zepp canım evet bu tatili hakettin sen,doyasıya eğlen arkadaşım,bende gideceğim nasıl olsa kk da ne yapacak bilemiyorum,sensiz bir ay öpüyorum canım Allaha emanet ol.

iyi valla ne güzel dunya turu gibi gezecen zepp kolay gelsin cocuklar öp yerime

selam arkadaşlar ................ankara süper olmuş 2 yıldır gelmemiştim.............gezmekten ayaklarım şişti bol bol alışveriş yaptım...........

gulan bacım maşallah büyümüşler öpüyorum k.i.b.
hangi yoldan gideceksiniz bilmiyorum ama eğer ugrarsanız beklerim adana ceyhana iyi tatiller insallah cok güzel gecer simdiden özledik seni arada sırada ugra kk

janet bacım biz yakınız ben de mersin tarsus yaa gel beklerim kahveye:enbuyukkk:

üc ay önce geldik tarsusa bütün tarihi camilerine bu yerin kac metre altında olan bir türbe ve mezar vardı oraya kiliseye yedi uyurların mağarasına gittik baya gezmistik o gün bilsem sizede ugrardık kahveye

bizde deniz sezonunu actık yumurtalık polis tesisindeydik bu gün antepten polis arkadaslar geldi cok güzel bir gündü
kızları denizden alamadım deniz kızı oldular bu gün simdide banyolarını yaptırdım uyacaklar yorğunluktan bitmisler

zepp yolunuz açık olsun sağ salim bana gelin bekliyorum..
janet heya bana bir leptop lazım.. hayrına alıversen ...sen benim ev halimi nerden buldunda çektin:mymeka:...hakkaten öyle dermişim...:roflol:

ohh ne guzel canim eglenin tadini cikarin opuyorumnanaktan

zepp yolunuz açık olsun sağ salim bana gelin bekliyorum..
janet heya bana bir leptop lazım.. hayrına alıversen ...sen benim ev halimi nerden buldunda çektin:mymeka:...hakkaten öyle dermişim...:roflol:

sagol canim :1hug:cicegim hazirliklar bugun tamamlanacak
var mi istedigin birsey buralardan :asigim:

günaydın arkadaslar hepinize
simdiden iyi yolculuklar zepp insallah kolay bir yolculuk olur

ohh ne guzel canim eglenin tadini cikarin opuyorumnanaktan

sagol canim :1hug:cicegim hazirliklar bugun tamamlanacak
var mi istedigin birsey buralardan :asigim:

zepp çok teşekkür ederim..isteğim yok.
dubaiden gelseydin bak neler neler isterdim...
siz sağ salim gelin başka bişiler istemem...unutma konuştuğumuz gibi yavaş yavaş gelinn...opuyorumnanaktan

selam kızlar.. nerdesiniz nasılsınız.. zepp tatile gidiyor diye buraları boş bırakmak yok.. ona inat her gün 24 saat takılalım buraya...:roflol::dilcikar:

zepp çok teşekkür ederim..isteğim yok.
dubaiden gelseydin bak neler neler isterdim...
siz sağ salim gelin başka bişiler istemem...unutma konuştuğumuz gibi yavaş yavaş gelinn...opuyorumnanaktan

ahh ahh :çok üzgünüm:
demek dagin basinda yasiyoruz diye bizle alay ediyon :mymeka:delikafadulden:roflol:

selam kızlar.. nerdesiniz nasılsınız.. zepp tatile gidiyor diye buraları boş bırakmak yok.. ona inat her gün 24 saat takılalım buraya...:roflol::dilcikar:

:umursamaz:hih bana inatmis :mymeka:
gor bak kimse kalmaz buralarda lülülülülülü

ahh ahh :çok üzgünüm:
demek dagin basinda yasiyoruz diye bizle alay ediyon :mymeka:delikafadulden:roflol:

:umursamaz:hih bana inatmis :mymeka:
gor bak kimse kalmaz buralarda lülülülülülü

hay sen çok yaşa aynen aklıma bu geldi ama yazamadım senin kadar cesur gürek değülüm...ne getircen bingülden.. zepp henna varmı...hani sözün vardı...yerimseniben

buralara kimse uğramazmı sus ağzını hayra aç...delikafadulden

Merhabalar arkadaşlar,
zepp geri sayım başladı ha benim içinde başladı,bende haftaya kayserideyim inşallah,dinlenebilirsem dinleneyim azıcık,evi yerleştirmek için ihtiyacım olacak hani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…