(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar arkadaşlar,
zepp geri sayım başladı ha benim içinde başladı,bende haftaya kayserideyim inşallah,dinlenebilirsem dinleneyim azıcık,evi yerleştirmek için ihtiyacım olacak hani.

ah canim kolay gelsin :teselli:dinlen iyi dinlen

SIKMA canini hersey duzene girer
bende kararliyim tatil donusu evi tasiyacagim(z)

unutmadim da hangi arada yaparim sana bilemiyorum cunku kuru sekilde getirdim ben onlari
dusun yaklasik bir senedir burdayiz 1 kere yaptim kendime delikafadulden

tecrübeyle sabittir hic bir sey olmuyor
bende var arada sırada bende yapıyorum ama ben kınasını bu sefer kızılla yapmayı düsünüyorum sanki siyahta kalemle boyamıs gibi geliyor bana sen hangi rengi tercih ediyorsun zepp

Janet canım zepp şimdi yollarda artık bizler kaldık,bende 3,4 güne kadar gideceğim,evi sonra eşim Ankaraya taşıyacak.

seninde yolun acık olsun canım insallah iyi insanlarla karsılaşırsın evet zepp daha yoldadır tahminim allah yardımcısı olsun iki kücük cocukla

Günaydın şekerlerimmmmmmmmmm.
dün elektrikler kesikti giremedim kk'ya.
zeppi birazdan ararım telden. haberleri size anında veririm..yerimseniben
aktinyacım evet canım inş zepple yakın zamanda kavuşacağız şimdi bronzlaşıyor.tatil dönüşü bana uğrayacak.sende güle güle sağlıkla git inş..a.s.
janet.. eşini kandır sende gel buraya.. :lepi:

ben burdayım sağ salim varmıslarmı yerlerine zepp selam söyle ona iyi eğlensin bizim yerimizede tatil yapsın

cok isterim aslında akrabalarımda var orda ama malesef bizim islerini biliyorsun 15 gününü annesinin isleri icin kullandı kalan 15 günü ise ekim veya kasımda kullanır tarla ekmek icin buda bir kader ne yapalım

ben burdayım sağ salim varmıslarmı yerlerine zepp selam söyle ona iyi eğlensin bizim yerimizede tatil yapsın

çok şükür burdayız dermişim..
zeppi daha aramadım rahatsız etmek istemiyorum malum tatilde kız eşide var..
mesaj çekim öğleden sonra..yerimseniben keşkem imkan olsada gelebilsek buluşmalara ama sağlık olsun.. :1hug:

Günaydın arkadaşlar
Çiçeğim bende arıyacaktım rahatsız etmeyim diye aramadım,ama eminim zepp yanına laptopunuda almıştır,fırsat bulunca bizlere ulaşır.

Günaydın güzeller..a.s.
dün saat 12,00 gibi zepp aradı antalya'ya girdiklerinde.ilk dediği ay burası çok sıcak..delikafadulden
sağ salim gelmişler..
aktinya.. zepp leptopunu almadı sanırım tatil yapayım dinleneyim dedi..:lepi:
janet.. hayırdır dün keyfsiz gibiymişin...mirmirmirmirmirmirmirmir

ğünaydın
evet canım öyleydim biraz ama bu ğün iyiyim allaha sükür
iyi ya zeep sağ sağlim gelmis bunu kutlamak lazım zemuszemus zemuszemus zemuszemus zepp in geldigi yolları biliyorum malesef o yollarda terör yüzünden cok kötü seyler oldu ortalık karısık insanın aklına o günler geliyor
zepp simdi bingölün değerini anlayacak ama
bingöl yayla gibidir geceleri soğuk gündüzleri serin
ama antalyada klimasız yasanmaz nem oranı sıcak
genede insallah güzel bir tatil olur onun icin
neyse bilmişligim tuttu yine
benden sonra gelen arkadaslar hepinizi öpüyorum iyi günler opuyorumnanaktan

janet silkelen bakimm kırgınlığın geçmiştir..delikafadulden
evet bulunduğumuz yerin kıymetini hep bilelim.. eminim zepp bingölün serinliğini arıyordur ama o yinede fırsat vermez:jeyyar:.. itiraf etmez yani .:roflol:zep kulakların çınliimi kavaltıdamısınnn..

bence denizdedir oğlu uyutmamıstır oda öğlen olmadan denize girelim demistir bence kulakları iyi cınlamaya baslamıştır bak demedi deme dağ ciceğim bir iki güne kadar bir internet cafe bulur selam atar buraya dayanamaz buranın hasretine zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…