canım ne zaman çıkıyorsunuz yola kısmetse.
Merhabalar arkadaşlar,
zepp geri sayım başladı ha benim içinde başladı,bende haftaya kayserideyim inşallah,dinlenebilirsem dinleneyim azıcık,evi yerleştirmek için ihtiyacım olacak hani.
hay sen çok yaşa aynen aklıma bu geldi ama yazamadım senin kadar cesur gürek değülüm...ne getircen bingülden.. zepp henna varmı...hani sözün vardı...yerimseniben
buralara kimse uğramazmı sus ağzını hayra aç...delikafadulden
cok isterim aslında akrabalarımda var orda ama malesef bizim islerini biliyorsun 15 gününü annesinin isleri icin kullandı kalan 15 günü ise ekim veya kasımda kullanır tarla ekmek icin buda bir kader ne yapalımGünaydın şekerlerimmmmmmmmmm.
dün elektrikler kesikti giremedim kk'ya.
zeppi birazdan ararım telden. haberleri size anında veririm..yerimseniben
aktinyacım evet canım inş zepple yakın zamanda kavuşacağız şimdi bronzlaşıyor.tatil dönüşü bana uğrayacak.sende güle güle sağlıkla git inş..a.s.
janet.. eşini kandır sende gel buraya.. :lepi:
ben burdayım sağ salim varmıslarmı yerlerine zepp selam söyle ona iyi eğlensin bizim yerimizede tatil yapsın
ğünaydın
evet canım öyleydim biraz ama bu ğün iyiyim allaha sükür
iyi ya zeep sağ sağlim gelmis bunu kutlamak lazım zemuszemus zemuszemus zemuszemus zepp in geldigi yolları biliyorum malesef o yollarda terör yüzünden cok kötü seyler oldu ortalık karısık insanın aklına o günler geliyor
zepp simdi bingölün değerini anlayacak ama
bingöl yayla gibidir geceleri soğuk gündüzleri serin
ama antalyada klimasız yasanmaz nem oranı sıcak
genede insallah güzel bir tatil olur onun icin
neyse bilmişligim tuttu yine
benden sonra gelen arkadaslar hepinizi öpüyorum iyi günler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?