Merhaba kızlar, bu topicde napılıyor anlamadım tam.. muhabbet di mi.. Eğer uygun değilsem yazmıyım diye soruyorum yani.:)
janet kolay gelsin.. missafirlerin varmış halini en iyi ben anlarım...vereliniortakgünaydın arkadaşlar günaydın zeep
huuu dağ ciceğim gözükmüyorsun kac bir ara misafirinden özletme kendini
cicegim artikin zorrr gelir herifi basini bekliyorr cunkudelikafadulden
tünaydın arkadaslar hoşgeldin ciceğim bu hafta gündüzde oldugundan misafirim kesildi ama önümüzdeki hafta hem annemler hem esimin amca cocukları kalabalık misafirim var yine allah eksikligini vermesin misafirin ama çoklugunuda vermesin:bbo: :bbo: artık böyle oldum
janetcim,geçen hafta evlilik yıl dönümümüzdüya,,eşim güzel bir sürpriz hazırlamış..o anlamda ruyalardayımmmmmmm..:asigim::asigim:ne rüyası kız sırrını söyle bakem hemen
ne diyorlarsa yapıyorum rüyaya dalmak bir yana uyamıyorum bilem kafamçokkarıştı
tünaydın arkadaslar hoşgeldin ciceğim bu hafta gündüzde oldugundan misafirim kesildi ama önümüzdeki hafta hem annemler hem esimin amca cocukları kalabalık misafirim var yine allah eksikligini vermesin misafirin ama çoklugunuda vermesin:bbo: :bbo: artık böyle oldum
oooooooooo kankam gelmis hosgelmis :asigim:
demek tatile gidiyorsun :mymeka:beni birakip hih:umursamaz:
bugun cok yoruldum sabahtan beri is yapiyorum
perdelerimi yikadim ,camlarimi sildim kafamçokkarıştı
yoruldum beee
: ) muhabbet tabi
ama polis eslerine ozel burasi yerimseniben
polis esi misiniz ?
Yok ben henüz kimsenin eşi değilim.. kaydirigubbakcemile3 Ben kaçıyorum o zaman kızlar, sohbete devam..
Günaydın güzellerrr.
keyfler nasıl,,
napim kimsecikler yok bende kaçtımmmmmmGunaydin deyip kacmissin :mymeka:lmaz:
bendende günaydın hepinize kocamanda bir öpücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?