(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaslar ben geldim,,,,,,,,,,,senağlamaankara izmir yapt1k 40 gün oldu evden ayr1lal1 siz dü_ünün art1k evin hal1n1,,,,,,,,
olu_larla halletmeye çal1_1yorum
zeppciim geçmi_ o1lsun
tekrar görüsürüz
:a015::a015:
kimseyi göremeyince efkar bastı zaten babamda evde siğara icemiyorum bari burda bir tane tüttürem dedim

tutturelim beraber bende icemiyorum malum bebis emziriyorum : ):ecrin_bebek:

tutturelim beraber bende icemiyorum malum bebis emziriyorum : ) bende iki kızımada emzirirken ve hamile iken icmemiştim ama yeniden :mymeka:aslında bunu hak ediyorum :çok üzgünüm:

iyi geceler hanımlar kolay gelsin hepinize benimde misafirlerim var yine annemgili gönderdim kız kardesim geldi onunla beraberiz simdi
zepp imzana bayıldım bu yazı icin bile kk kartı alırım ben artık zemuszemus

iyi geceler hanımlar kolay gelsin hepinize benimde misafirlerim var yine annemgili gönderdim kız kardesim geldi onunla beraberiz simdi
zepp imzana bayıldım bu yazı icin bile kk kartı alırım ben artık zemuszemus

:kedi:

vay masallah kiz sana da amma misafir gelirmis kafamçokkarıştı

öyle oldu bu sene isin kötü yanı daha gelecek misafirlerim var daha :sinifsinif:

selam kizlar ne oldu bize böyle ,...................lmaz:
kimsecikler ugramaz olmus ................kötükedihüso

Günaydın ballar,günaydın canlar.Şeniz
Ben geldim çekilin bakemmmmmmmmmm...:lepi:
uzunnnn bir ayrılıktan sonracima şükür kavuşturana döndümmmmm.
ay kızlar sizleri ne özledim ne özledim...
kimle var kimler yok bilmiyorum ama epinizi özledim beya..
ama durun durun emencik sevinmeyin yarında İzmire gidiyorum.4 günlüğüne ...
salı günü döndüğümde bol bol hasret giderir kaynaşırız .

zeppppppppp,kankammmmm hu hu nabersin...:asigim:
janetcik sen nerdesin neler yaptın özledinizmi beni ayol şekerler....yerimseniben
geldiğimden beri temizlik çamaşır ütü,dün bir ara misafirim geldi,,dinlendim..
kahvaltıdan sonra,işlere kaldığım yerden devam.çok öpüyorum kızlar hepinizi çokkk özledim....seviyorum len sizi....:jeyyar:

aman da aman kimler gelmis hosgelmissssssssssssssdelikafadulden:sm_cool:

kankam sabahtan beri baglanti yoktur hos biz telefonda iyi kaynattik ama burdan da yazayim dedim :jeyyar:

ozleyecegim seni
iyi yolculuklar
yavas yavas gidin olur mu :mymeka:

operim opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım ayrıcada güle güle tekrar tatilide siz yaptınız :sinifsinif: ben bol bol misafir ağırladım halada geliyorlar :bbo:imdattttttttttttttttttt kk bile giremez oldum sadece kızıma oyun bölümünü acıp ayak altından cekilmesini sağlıyorum birde arada denize gidip geliyoruz saat üc veya dörtten sonra anlayacağınız sadece kosturuyorum bu yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…