napim kimsecikler yok bende kaçtımmmmmm
janet...kahvaltı yaptınmı...
evde kim varrrrrrrrr...
heya geldim kankam....
özledinmi beni de bakem...:jeyyar:
eminmisin benimle tatile gelmek istediğine.. memlekete.. iş yapmaya gidiyorummmm,,senağlama
tatilin hasını sen yaptın..anlat bakem nerelere gittin kimleri gördün..şakkıdı
galiba Antalya'da senin kankanmı ne varmış ona uğradınmı..onunla karşılaşınca ne oldu .. yaz bakem hele..
seni nasıl karşıladı..genç ve güzel biriymiş kulağıma geldiği kadarıyla...
bol bol resimler çekilmiş.. mailden bana at bakem...
zeppppppppp
ben seni özledim. senağlamaSelim merti özledim, Denizciğimi özledim.. çok tatlılar.. tam yemelik.(ham ham)..
demekki temizlik yapıyorsun,hani sen taşınmıcakmısın...
bende hafifden temizlik işleri ile debellişimm. ütü felan yani....
hadi öptüm seni bayyyyy:roflol:
:mymeka:gormuyon mu biz buradayiz ya :dilcikar:
sen önce sorularıma cevap ver bakemm gariiii...:mymeka:
yarın bu saatlerde beni arada bul...özleyin beni anacımmmmsenağlama
sayın seyirciler. hoş kalın hoşça kalın alasmaladık...:lepi:dua edinde erken dönem...:Saruboceq:
biz bu gün tembeliz sağolsun üst komsumuz gece yarısı insat yaptı üc gecedir tak tak ses bu gecede bütün mobilyaların yerini değistirdi hemde koşa koşa saat birde artık dayanamıdık ve telefon ettik hayırdır evmi tasıyorsunuz diye bir haftalığına esim gündüzde yorgun geliyor adama bir uyuku uyutmadılar
sonrada saat üc gibi kızlarım cıglığıyla uyandım öcü varmış kücük kızım öyle dedi
yani sabahladık anlayacağınız simdide ev temizlemeye calısıyorum ama ayakta duracak halim yok
zepp sende terk etmisin buraları neyse ben bir tozunu alayım topig sahipsiz kalmasın
i akşamlar arkadşlarrrrrrrrrrr nasılsınız bi ziyaret edim dedim hiç bakmamışım burayaaaaaaaa
hayırlı olsun canım benimde misafirlerim var su anda bile evde yemek hazırlıyorlar balkonda bende burda yazıyorum düsün yani ne kadar kıymetli oldugunuzu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben geldim ama o kadar yorgunum ki hic halim yok ne zormus tasinmak burasi cok guzel havasi suyu daha tam yerlesemedim ama hersey yerine oturdu cumada ise basliyorum dua edin benim icin hayirlisi neyse o olsun zeppcim gecmis olsun operim minik kuslarimi aplam izindesin herhal herkes izinde galiba buralar sessiz opuyorum firsat buldukca gelerim ozleyin beni zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?