(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:mymeka:gormuyon mu biz buradayiz ya :dilcikar:

sen önce sorularıma cevap ver bakemm gariiii...:mymeka:
yarın bu saatlerde beni arada bul...özleyin beni anacımmmmsenağlama
sayın seyirciler. hoş kalın hoşça kalın alasmaladık...:lepi:dua edinde erken dönem...:Saruboceq:

mafoldumbenahh bitanem ozlemem mi hic ...

gule gule sagasaglim gidin yavas yavas hizli kullanmayin arabayi :mymeka:

bu arada demek is gormeye gidiyon :teselli: oy kiyamam ama yardima gelemem )lülülülülülü

biliyorum bu sene tatilin hasini ben yaptim burda da herkes oyle diyor ;ne guzel bronzlasmissin diyorlar biraz simardim :kedi:

anlatmayayim ayrinti gonlun kalmasin lülülülülülü :)
bu arada fotolar arsive kaldirildi :jeyyar:aklimdasin daha firsat bulamadim ki gondereyim
ilk firsatta mail de yerimseniben

ev temizligine gelince vazgectim cikmaktan baska planlarimiz var Allah'in izniyle ins:jeyyar:hani azcik citlattim yaa ....

beraber yogunlasalim mi kiz (hani konusmustuk ya enerji meselesini cok isteyince oluyordu ) ne kadar cok yogunlasirsak olur bence ne dersin kaydirigubbakcemile5:jeyyar:

anammm cok yazdim
cocuklar ac esim evde bugun
gireyim mutfagaaaaaaaaaaa
operim seni cok cok opuyorumnanaktan
(mektup gibi oldu beee kaydirigubbakcemile3)

iyi günler arkadaşlar kimse ugramamıs
bu gün dağ ciceğimde gitmistir insallah güzel bir tatil olur onun icin:gitme: sende ayrıldığın gibi kavus canım kankana kaydirigubbakcemile3
ben bu gün dinleniyorum önümüzdeki haftaya hazırlık dün misafirim vardı artı birde gece geldi bu bir iki gün kimseyi göresim kalmadı artık ev kapattım kendimi süprizzzzzdinleneceğim bir güzel

biz bu gün tembeliz sağolsun üst komsumuz gece yarısı insaat yaptı üc gecedir tak tak ses bu gecede bütün mobilyaların yerini değistirdi hemde koşa koşa saat birde artık dayanamadık ve telefon ettik hayırdır evmi taşıyorsunuz diye bir haftalığına esim gündüzde yorgun geliyor adama bir uyku uyutmadılar
sonrada saat üc gibi kızlarım cıglığıyla uyandım öcü varmış kücük kızım öyle dedi
yani sabahladık anlayacağınız simdide ev temizlemeye calısıyorum ama ayakta duracak halim yok

Son düzenleme:

ahh o komsuya klava:

i akşamlar arkadşlarrrrrrrrrrr nasılsınız bi ziyaret edim dedim hiç bakmamışım burayaaaaaaaa

zepp sende terk etmisin buraları neyse ben bir tozunu alayım topig sahipsiz kalmasın

zepp sende terk etmisin buraları neyse ben bir tozunu alayım topig sahipsiz kalmasın

nihayet hatirladin beni janet :mymeka::dilcikar:
niye yokum bir bilsen

gectigimiz cumartesi gunu (25 temmuz) minik oglusu sunnet yaptirdik onun icin giremedim canim ...

kucuk velet abisinden hizli cikti :asigim:

sen naptin misafirlerin geldi gitti mi ?

hayırlı olsun canım benimde misafirlerim var su anda bile evde yemek hazırlıyorlar balkonda bende burda yazıyorum düsün yani ne kadar kıymetli oldugunuzu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben geldim ama o kadar yorgunum ki hic halim yok ne zormus tasinmak burasi cok guzel havasi suyu daha tam yerlesemedim ama hersey yerine oturdu cumada ise basliyorum dua edin benim icin hayirlisi neyse o olsun zeppcim gecmis olsun operim minik kuslarimi aplam izindesin herhal herkes izinde galiba buralar sessiz opuyorum firsat buldukca gelerim ozleyin beni zemuszemus

hosgeldin canim ...:1hug:
hayirli olsun
bizim izin biteli 2 hafta oluyor ..
sagol teyzesi darisi senin oglana (oldu mu bilmiyorum ama )

selam arkadaslar ben geldim,,,,,,,,,,,senağlamaankara izmir yapt1k 40 gün oldu evden ayr1lal1 siz dü_ünün art1k evin hal1n1,,,,,,,,
olu_larla halletmeye çal1_1yorum
zeppciim geçmi_ o1lsun
tekrar görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…