Canım emre deniz kolik mi yoksa,genelde bebeklerde olur,ondanda uyuyamaz,yapılacak birşey yok,bir kaç ay içinde geçer,birde daha gece gündüz kavramını çözememiştir,biraz sabır annese,bende öpüyor vede kokluyorum o meleğiŞeniz
annelik sadece sabır isi zaten cocuklar büyüyor ama gelin bunu birde anneye sorun nasıl büyüyor diye acaba eski kadınlar nasıl büyütürlermis bir sürü cocuğu hep merak ederim cogununda ya üc yada dört simdi bana ücüncüyü yap diyorlar özelliklede kaynanam tarafı cevaplarını alıyorlar tabiklava: klava: klava: klava:
Kızlar bu gün öğleden sonra yokum,(yokum diyor):roflol:gezmeye gidiyorum.. şimdi mutfağıma girip yemeklerimi yapayım.. akşama kocişkom sinirlenmesin..:asigim:
yarında misafirlerim geliyordelikafadulden.. akşam'dan hazırlıklarımın bir kısmını yapayım...
Ben mutfakta olmayı seviyorum, ufacık sobam ve televizyonum var..hem yemeğimi yapıyorum hem tv izliyorum..
yani benim her zamanki sloganım:teytey:..beni özleyin anacımmm:lepi:a.s.
bayagi dolusun ama bende :1closedeyes: : )
yarin arkadasa gidecegim ...
c.tesi gunu Deniz'i esime birakip arkasalar carsiya cikacagim ...
pazar gunu gunumuz var :jeyyar:ev sahibi benim ,zengin olacagim sositososito
ne ozleyecegim bee :mymeka:bi telefon kadar yakinsin bana :asigim:
eyvah zeppe yakalandık..:jeyyarhemmen tatlı bir yalan uydurayım kaçma bahanesi):roflol:
şey kem küm aaa bak sen aksiliğe zepp elektirikler gitti seni göremiyorum ne dedin yazılarını okuyamıyorum..:roflol:
o sende benim gibi faalsin Maşallah.. gez tatlım gezz.
dimekki zengin oluyorsun hee:jeyyar:.. paraları nerde saklicenn.. hadi bana söyleyebilirsin söz aramızda kalcek 70 milyon bizi izlemiyor nasılsa..:roflol:
zepp ben kaçar.. sonracime görüşürüz...Şenizsositososito
Kızlar bu gün öğleden sonra yokum,(yokum diyor):roflol:gezmeye gidiyorum.. .
slmlar hanımlar
zep :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3cicegim nereye sakladigimi degilde ne yapacagimi soyleyeyim ...
bu yaz antalya'da yiyecegim bu parayi :jeyyar:sositososito
Na zaman kactin be:mymeka::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?