Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöyle diyelim erdoğa attığımız ataçağımız daha çok iftira varken kılıçtaroğluna sıra gelmez....
hayatta olmayanlardan delice korkuldugu onun ilke ve devrimlerinin ülkeden silinmeye çalışıldığı şu günlerde elbette sadece yaşayan değil hayatta olmayan siyasetçiler de konuşulacak.Ben bi tek şey i anlamadım ya partiyi sevmiyor olabilirsin basindakini ama bu nefret niye oyunu vermezsin olur biter insanlar sırf vazgeçsin diye kendini yıpratmak niye ecevit deyip duruyorsunuz ecevit badtayken de gördük devletin milletin halini kör ölür badem gözlü olur diye bosuna dememisler neyse kisaca artik hayatta olmayanlar dan degil hayatta olanlardan konusun Kılıçdaroğlu misal 10 yila yakin chp nin basinda kendi partisi ve destekcileri icin ne yapti alsine chp yi geriye taşıdı bence Rte nla bu kadar ugrasayacagina kendini isine vetseydi yuzde 20 25 lerde gezinmezdi akp yi tayyip Erdoğan'i sevin sevmeyin cokta onemli degil ama 13 14 yil öncesinde ki Türkiye mi şimdi ki mi diye sorsaniz şimdi yi tercih ederim Rte ni sevmemin yani destek vermememin nedeni inanin yada inanmayın dinle türbanla alakli değil bana doğru geliyor adam başkasına yanlış gelebilir ama bu kadar nefret e ve algı yartmaya gerek yok
yaşı tutmuyormuş bedelli askerlik için . tutsaydı da istemizmiş he kesin istemezsin. bi kaç sene sonra dövizliye başvurur olur biter canım.
33 yaşına kadar yapmamış bundan sonra yapacak öyle mi. anca kendinizi kandırırsınız.
olsun o da olmazsa doğmamış torununu sigortalattı Kılıçdaroğlu daha ne olsun!33 yaş bedelliye tutmuyor muymuş? En son çıkan bedellinin alt yaş sınırı 28di.
Bilmeden atıp tutuyorsunuz.
bu arada @kadese sabah sabah galp galp yollamışın yabide bana şeytsen
o galbe ihtiyacım olucek yoksa kütdedenek gidicem haa
![]()
o haberleri yapanları gözönüne alacak olursak haberleri okumaya geregı duymuyorumFarkında değil misiniz ülkenin durumunun! Yahu ne nefreti buradaki tek dert ülke hala mı göremiyorsunuz. Burada amaç sizin göremediğiniz gerçekleri gösterebilmek. Neden biliyor musunuz, çünkü sizin kullandığınız oylar, okumadığınız gazeteler, araştırmadığınız ülke gerçekleri yüzünden biz de karanlığa gömülüyoruz. Sadece siz gömülecek olsanız buyrun istediğiniz ve hak ettiğiniz hayatı yaşayın deriz ama malesef biz ve bizim çocuklarımız da yaşayacak o karanlığı. Ve kendinizle birlikte bu kadar insanı karanlığa sürüklüyorsanız kusura bakmayın cahil kalma gibi bir lüksünüz yok. Oturup araştıracaksınız bakın herkesin elinin altında internet var. Ha yok araştırmam derseniz kul hakkı öyle iki dedikodudan oluşmaz sadece, bundan sonraki her karanlık için bizim de haklarımız size haram bunu biliniz. Asıl bir inat uğruna ülke gerçeklerini görmek istemeyenler sizlersiniz.
Burada direkt siz diyerek yazdım ama siz derken koca bir galp galp topluluğundan bahsediyorum.
Galpp galpp sana gelsin kardeşş![]()
olsun o da olmazsa doğmamış torununu sigortalattı Kılıçdaroğlu daha ne olsun!