- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben Atatürk ü kastetmedim yanlış anlaşılma olmuş galibahayatta olmayanlardan delice korkuldugu onun ilke ve devrimlerinin ülkeden silinmeye çalışıldığı şu günlerde elbette sadece yaşayan değil hayatta olmayan siyasetçiler de konuşulacak.
M matmazeldepresif cünkü onlar icin bir tek önemli olan basörtüsü. Kendilerini bizim gibi kadinlar tarafindan yillarca ezilmis hissetmisler, simdide ölüm pahasina bile olsa öc alma niyetindeler.
mune abla merhaba,Bu Kısım yönetimi ilgilendirdiği için cevap vereyim, konuşulmuyor çünkü din kıldan ince kılıçtan keskindir, burda her din ve mezhepten insanlar var, konular örtü veya ayetlere geldiğindeyse fikir ayrılıkları, dini yorumlamadaki ayrışmalar kavga ve hakarete dönüyor, kaldı ki belirttiğim gibi sitede farklı mezheplerden olan insanların yanısıra Hıristiyan, Yahudi, Deist, Ateist insanlarda var.
Din hassas bir konudur, inancı gereği kimse incitilmemeli, hor görülmemeli, aşağılanmamalıdır.
İnançlara olan saygımızdan hertürlü dini konu ve yorum yasaklanmıştır.
düzelteyim. son mesaj yanlış olmuş. bir tek burada yasak değil. diğer bölümlerde okeyde,mune abla merhaba,
alintini bir seyle sekillendirmek istiyorum, eger kabalik olmazsa.
Bu Kısım yönetimi ilgilendirdiği için cevap vereyim, konuşulmuyor çünkü din kıldan ince kılıçtan keskindir, burda her din ve mezhepten insanlar var, konular siyasilere veya icraatlarina geldiğindeyse fikir ayrılıkları, siyasi yorumlamadaki ayrışmalar kavga ve hakarete dönüyor, kaldı ki belirttiğim gibi sitede farklı siyasi goruslerden olan insanların yanısıra koru korune savunan, koru korune karsi cikan insanlarda var.
siyasi gorus hassas bir konudur, siyasi dusuncesi gereği kimse incitilmemeli, hor görülmemeli, aşağılanmamalıdır.
fikirlere olan saygımızdan hertürlü siyasi konu ve yorum yasaklanmıştır.
hayal ettim, guzel oldu![]()
Sen Imam Hatiplisin degilmi? Senin okulunda sinifa mini etekle girmek serbest midir? O zamanki kurallar oyle idi, devlet kurumlarinda veya mecliste basortulu calismak yasak idi. Israrla kurallara baskaldirmak meydan okumak yerine gecer, "sizin kurallarinizi tanimiyorum" anlamina gelir. Git bir Imam Hatip'e gir mini etekle otur ogrenci sirasina israrla bakalim oradaki mudurun sana Ecevitten farkli neler diyecek kurallari ihlal ettiginde.. Hadi Imam Hatip uc bir ornek diyelim, normal liselerde bile dizustu etek yasak bugun.. Kilik kiyafet yonetmeligi heryerde var.
siyasetle dini bir tutmak,işte tüm sorunlarımızın nedeni bumune abla merhaba,
alintini bir seyle sekillendirmek istiyorum, eger kabalik olmazsa.
Bu Kısım yönetimi ilgilendirdiği için cevap vereyim, konuşulmuyor çünkü din kıldan ince kılıçtan keskindir, burda her din ve mezhepten insanlar var, konular siyasilere veya icraatlarina geldiğindeyse fikir ayrılıkları, siyasi yorumlamadaki ayrışmalar kavga ve hakarete dönüyor, kaldı ki belirttiğim gibi sitede farklı siyasi goruslerden olan insanların yanısıra koru korune savunan, koru korune karsi cikan insanlarda var.
siyasi gorus hassas bir konudur, siyasi dusuncesi gereği kimse incitilmemeli, hor görülmemeli, aşağılanmamalıdır.
fikirlere olan saygımızdan hertürlü siyasi konu ve yorum yasaklanmıştır.
hayal ettim, guzel oldu![]()
abla bazen öyle bişey oluyor ki buna cevap vermek için dini ayetleri hadisi dile getirmek gerekiyor ben kimseye benim inandıgıma inanacaksın benim gibi düşüneceksin demem ama abla ben dahil çogu insan dini konusamadıgı için zamanında din doğru ve berrak ögretilmediği için kadımn kız çocuk öyle bi edepsizleşiyor ki küçücük çocuklar öyle küfürler ediyor 12 13 yasındaki kızlar oglanlar ortalık yerde öyle şeyler yapıyor ki aklım duruyor kadınlarımız da erkeklerimiz de edebi elden bırakmışlar dün mevlananın orda güzel giyinmli aşırı makyajlı 40 45 yaslarında bi kadın 20 25 yaslarında çocukların insanların gözüönübde pazarlık yaptı sonrada anlaştılar fiyatta arabaya binip gitti mahallede bi komşumuz var 30 lu yaslarda çarsaflı bi abla evli çoluk çocuk sahibi ve ben bunu kaçkere diğer mahalleden baska adamla buluşurken gördüm otele girerlerken hiç yüzü bile kızarmıyor vs vs keşke zamanında daha çocuk o deyip dini ögretmekten korkmayıp dini evlatlarımıza ögretseydik dini ehil olmayan hocalardan degilde gerçek hocalardan dinleyebilseydik çogu yabancı ülkelerde din en ince ayrıntıya kadar ögretilirken ülkemizde dinden hep kaçtıkBu Kısım yönetimi ilgilendirdiği için cevap vereyim, konuşulmuyor çünkü din kıldan ince kılıçtan keskindir, burda her din ve mezhepten insanlar var, konular örtü veya ayetlere geldiğindeyse fikir ayrılıkları, dini yorumlamadaki ayrışmalar kavga ve hakarete dönüyor, kaldı ki belirttiğim gibi sitede farklı mezheplerden olan insanların yanısıra Hıristiyan, Yahudi, Deist, Ateist insanlarda var.
Din hassas bir konudur, inancı gereği kimse incitilmemeli, hor görülmemeli, aşağılanmamalıdır.
İnançlara olan saygımızdan hertürlü dini konu ve yorum yasaklanmıştır.
oky, siyasi konulardaki tartismalarin, Din konularindaki tartismalarla ayni boylam ve uzantida saygisizlik ve ayrisma yarattigini dusunuyorum ben.düzelteyim. son mesaj yanlış olmuş. bir tek burada yasak değil. diğer bölümlerde okeyde,
nerden cikti bu egem ?siyasetle dini bir tutmak,işte tüm sorunlarımızın nedeni bu![]()
bende imamhatip mezunuyum bizim sınıfta teneffüslerde erkeklerde boş sınıflara gidenler ve neredeyse etegi kıvırarak mini hale getirenler vardı sırf o bi kaç arkads yüzünden çogu arkadsımız okuldan alındı imamhatipde böyleyse diyerekTartışmaya girmek istemem ama ben imam hatip mezunuyum ve okulumda mini giyen vardi. Kur'an dersinde kapanirdi. Kimse de ona gikini cikarmazdi. Bir hocamiz vardi tanga giyer ustune de sifondan salvar giyerdi, her yeri belli olurdu.. Yani isteyen istedigini giyiyordu, sorun yoktu...
problemim mi?javiera kukum var, nedir problemin ? Aciklarsan bizde anlariz canim ?
abla bazen öyle bişey oluyor ki buna cevap vermek için dini ayetleri hadisi dile getirmek gerekiyor ben kimseye benim inandıgıma inanacaksın benim gibi düşüneceksin demem ama abla ben dahil çogu insan dini konusamadıgı için zamanında din doğru ve berrak ögretilmediği için kadımn kız çocuk öyle bi edepsizleşiyor ki küçücük çocuklar öyle küfürler ediyor 12 13 yasındaki kızlar oglanlar ortalık yerde öyle şeyler yapıyor ki aklım duruyor kadınlarımız da erkeklerimiz de edebi elden bırakmışlar dün mevlananın orda güzel giyinmli aşırı makyajlı 40 45 yaslarında bi kadın 20 25 yaslarında çocukların insanların gözüönübde pazarlık yaptı sonrada anlaştılar fiyatta arabaya binip gitti mahallede bi komşumuz var 30 lu yaslarda çarsaflı bi abla evli çoluk çocuk sahibi ve ben bunu kaçkere diğer mahalleden baska adamla buluşurken gördüm otele girerlerken hiç yüzü bile kızarmıyor vs vs keşke zamanında daha çocuk o deyip dini ögretmekten korkmayıp dini evlatlarımıza ögretseydik dini ehil olmayan hocalardan degilde gerçek hocalardan dinleyebilseydik çogu yabancı ülkelerde din en ince ayrıntıya kadar ögretilirken ülkemizde dinden hep kaçtık
bakın din neden yok biliyormusunuz sitede.abla bazen öyle bişey oluyor ki buna cevap vermek için dini ayetleri hadisi dile getirmek gerekiyor ben kimseye benim inandıgıma inanacaksın benim gibi düşüneceksin demem ama abla ben dahil çogu insan dini konusamadıgı için zamanında din doğru ve berrak ögretilmediği için kadımn kız çocuk öyle bi edepsizleşiyor ki küçücük çocuklar öyle küfürler ediyor 12 13 yasındaki kızlar oglanlar ortalık yerde öyle şeyler yapıyor ki aklım duruyor kadınlarımız da erkeklerimiz de edebi elden bırakmışlar dün mevlananın orda güzel giyinmli aşırı makyajlı 40 45 yaslarında bi kadın 20 25 yaslarında çocukların insanların gözüönübde pazarlık yaptı sonrada anlaştılar fiyatta arabaya binip gitti mahallede bi komşumuz var 30 lu yaslarda çarsaflı bi abla evli çoluk çocuk sahibi ve ben bunu kaçkere diğer mahalleden baska adamla buluşurken gördüm otele girerlerken hiç yüzü bile kızarmıyor vs vs keşke zamanında daha çocuk o deyip dini ögretmekten korkmayıp dini evlatlarımıza ögretseydik dini ehil olmayan hocalardan degilde gerçek hocalardan dinleyebilseydik çogu yabancı ülkelerde din en ince ayrıntıya kadar ögretilirken ülkemizde dinden hep kaçtık
evet Konya da oturuyorum mesele 40 yasındaki abla degil ki 12 13 yasındaki çocugu kuran kursa göndermeyip daha yası küçük diyen anne ve babaya çocugunu yetişkin gibi giydirip eline telefon cebine para koyup sokaga gönderiyor daha çocuk büyünce ögrenir diye dini ögrenmeyen çocuk ögrenmemesi gereken bi çok şeyi ögreniyor ama neyse mesele din yada siyaset degil yarın seçim zamanı oyumu veririm gerisi beni millet iradesi der geçerimmevlananın orda demişin konyalımısın?
evet din öğretilmeli fakat bu saydıkların dinlede ilgili değil kişinin kendi terbiyesiyle ilgili tamam günahı sevabı bilsin doğru ama sen bu 40 yaşındaki kadına ne öğretebilirsin o yolunu zaten bulmuş
o yüzden başkalarındaki olumsuzlukları alıp kendimizi düzeltelim derim ben..
ayet ve hadis örnek veriliyor ama konuyla ilgilisi olmuyor haymeana ilgisi olmayınca ayet ve hadislerde ister istemez zarar görüyor böylelikle dine zarar veriliyor.
bak dün bir arkadaş hiç alakası olmayan konuda hz.aişe annemizin iftira konusunu ortaya getiridi.
ayrıca inanmayan yada başka inançları olan arkadaşlar ben bunlara inanamıyorum dediği anda bu sefer o olay bambaşka bir yola gidiyor bence yasak olması çok iyi oluyor.yoksa iyi bir şey olsun derken kötü oluyor.
yasak olmalı...