Evlerimize girilmedi belki ama sokakta okulda hep linc girişiminde bulunuldu ne cabuk unutuldu hayret ecevitin ve digerlerinin zulmü chp zaten dine balta vurmayi amac edinmiş bi partidir neyse siyaset başörtüsü bunlar karışık ama geçmiş silinemez ve yok sayilamaz bana dokunmaya n yilan bin yaşasın da dememek lazım simdi ki hükümet ten rahatsız lik diyan arkadaşlar Allah yada inandığınız sey icin ne olur ya objektif bakin 99 2000 oncesini ne çabuk unuttunuz Tayyip Erdoğan dogrusuyla yanlisiyla milletin oyuyla başa gelmiş ve halen ister sevin ister sevmeyin cumhurbaşkanı dir siyaset topiginde yapilan cogu yorum safece Rte ns degil onu seçen insanlara hakaret ve haksizliktir chp ye mhp ye oy verenler ve hatta pkk uzantisi olan bi partiye oy verenler secmen iken biz akpliler cahil ve koyun vs. gibi vasıflara ve yaftalara maruz kaliyoruz iki kelam ettik mi edeboyat yapma arastirda gel cocugunla ilgilen seviyen kültürün kadar konus sözlerine maruz kaliyor ve cogu zaman cetelesmis grup lar tarafindan alaya alınıyor uz bunlati yazdim polemik yada ksvga tartisma icin degil sadece özgür irademi kullandım madem özgür lük ten ve kişisel haklardan bahsediyoruz bide birseyi anlayamadim kk da neden hersey rahatca konuşulurken dini ve turbani konuşmuyoruz neden ALlah in ayet leri yasak neyse herkese iyi geceler