• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

157 siyasetçinin çocuğu yararlandı, bir tek Kılıçdaroğlu'nun oğlu reddetti'

FB_IMG_1440101443957.webp

Dün Burda da konusuldu buna kiziyorum bi dedigin lafa bak birde du yasama bak resmen dalga geciliyor.bizle ve herkesle sonrada ben

Akp ye milleyvekillerine guveniyorum diyorlar ne diyeyim gözünüz açılsın da görün gerçeği

cumhurbaşkanını savunan arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyunuz bugüne kadar hangi cumhurbaşkanı başbakan vs. şehit cenazesi üzerine elini koyup mikrofonu alıp propaganda yapmıştır, mitinglerde elinde kuranla oy istemek din sömürüsü değil midir? pkklıları mitinglerle karşılayan geçit törenlerinde yanlarında olan apoyla işbirliği yapan,ses kayıtları, belgelenen yolsuzluklar, kara para aklamalar bunlar niye oluyor neden diye sorgulamıyor musunuz?
Bu partiye mensup sağlık bakanı başkanlık olsaydı böyle kaos olmazdı diyor ölen fidanlar sadece başkanlık için mi?hani nerede vatan?enerji bakanı şehit olmak istiyorum diyor 10 korumasıyla zırhlı aracına binip evine gidiyor yetmez ama evet diye açılımı savunan akpliler öncesi terör neredeydi?
Ecevit le ilgili sadece bir örnek vereceğim; terörist başı apoyu yakaladı...
Kılıçdaroğlunun kızının kendisinin aldığı evi yolsuzluk diye örnek veriyorsunuz adam sgk başkanıydı 1 tane bile yolsuzluk bulunamadı

Eki Görüntüle 1611849

Dün Burda da konusuldu buna kiziyorum bi dedigin lafa bak birde du yasama bak resmen dalga geciliyor.bizle ve herkesle sonrada ben

Akp ye milleyvekillerine guveniyorum diyorlar ne diyeyim gözünüz açılsın da görün gerçeği

300-500 can gitti soma'da. Üstelik o kadinlar, evlatlar öyle ortada kaldi ve bu adam halen istifa etmedi. Hatta Soma'dan sonra ermenek oldu ve halen hayat oda'lari yok madenlerde, denetim yok. Insanlar can korkusu ile, ekmek parasi icin giryor o madenlere.

Insanlar gencecik evlatlarini, kocalarini kaybederken, bu adam iki gün ayni gömlek giydi diye halk kahramani oldu!!

Sonrada yine gencecik insanlarin ölümlerinden nemalanmak icin söyledigi laflara bak! Vicdansizligin bu kadari!!

Evlat tatlıdır, evlat candır,evlat yaşama sebebimizdir.Herkes evladını korumak ister gücü yettiğince.
Bu kargaşada askere göndermek bile istemez.Anlayış gösteririm amaaa...
Benim evladımı feda etmeye hazır olmalarını kabul edemiyorum.Elleri tabut üzerinde siyasi konuşma yapmalarını kabul edmeiyorum.Kendi evlatlarının canı bal kaymakta bizimkinin canı patlıcan mı ?
Bu nedir ya ? Onlar konuşuyor senin benim çocuklarımız ölüyor.
Madem o kadar fedakarsın sende benimle göndereceksin evladını askere.Bahçeli'ye çocuğu yok anlamaz demiyeceksin.Sen anlasan evlatlarımız patır patır dökülmezdi bu hain kurşunlarıyla.Kim hain kim değil artık bilmiyorum zaten.
Neyse daha fazla yazmayım tekrar banlanmayım.

cumhurbaşkanını savunan arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyunuz bugüne kadar hangi cumhurbaşkanı başbakan vs. şehit cenazesi üzerine elini koyup mikrofonu alıp propaganda yapmıştır, mitinglerde elinde kuranla oy istemek din sömürüsü değil midir? pkklıları mitinglerle karşılayan geçit törenlerinde yanlarında olan apoyla işbirliği yapan,ses kayıtları, belgelenen yolsuzluklar, kara para aklamalar bunlar niye oluyor neden diye sorgulamıyor musunuz?
Bu partiye mensup sağlık bakanı başkanlık olsaydı böyle kaos olmazdı diyor ölen fidanlar sadece başkanlık için mi?hani nerede vatan?enerji bakanı şehit olmak istiyorum diyor 10 korumasıyla zırhlı aracına binip evine gidiyor yetmez ama evet diye açılımı savunan akpliler öncesi terör neredeydi?
Ecevit le ilgili sadece bir örnek vereceğim; terörist başı apoyu yakaladı...
Kılıçdaroğlunun kızının kendisinin aldığı evi yolsuzluk diye örnek veriyorsunuz adam sgk başkanıydı 1 tane bile yolsuzluk bulunamadı

Erdogan "sehit olmak söyle güzel, böyle güzel diyor" ama sümeyye'ye o (sonradan yalan tespit edilen) tehdiler geldiginde, bilmem kac koruma ekstra görevlendirdi. Niye? Birak o'da sehit olsaydi ya!!!!

Gercekten cok doldum coook :KK62:

K kararsiz_2013 dün ki konu kilitlendi.bu soma meselesi orda da konuşuldu adam gece gündüz uykusuz kaldı daha ne yapsın yapmayın iftira etmekten utanmiyormusunuz vicdanlı olun dendi .

O yüzden vicdanlı ol Taner Yildiz uykusuz kaldı oldu bitti herşey düzene girdi.

Ayrıca 2008 de ege üniversitesinde baş örtüsü yasağına karşı eylem yapmış bir kadınım ben.
Sizin haklarınıza sizden fazla sahip çıktığımız dönemler oldu
Aslanim beeeee, aynen senin gibi düsünüyorum, Hic bir zaman kendi menfatimi degil, hepimizin Hakki icin savasiriz biz ama gel görkiiiii ...no comment ... erroorr.... Mune..... no comment..... the Person you have called is temporarily not available, please call again later...ttüüttt ...ttüütt
P.S. Medcezirim böyle oldugun icin seni gercekten seviyorum canim....Dobra, acik sözlü, mert insan gallbb gallbb :KK200::KK200:

YANLIŞLIK oldu ne olur kusura bakmayın

Ben bu bana dokunmayan yilan bin yasasin mantigi ile yasayan insanlari anlamis degilim, yeri gelir Medcezir `in dedigi gibi basörtü icin sokaga cikarim, yeri gelir escinseller icin sokaga cikarim yeri gelirse vs. vs. yani sirf kendini düsünmekle bu is yürümez.
Özgürlük diyorsak bu herkes icin özgürlük diyoruz.
Ha birisi demiski gencler dejenere olmus, acik oldugumuz icin bu gencler öyle oldugunu düsünüyorsa yanlis düsünüyor.
Bir anne ve baba cocuklarini egitemiyorsa bu o anne ve babanin sucudur, basi acikla, kapallilikla alakasi yok.
Cocuklarimizi insan gibi yetistirmek bizim elimizde bunu basaramayan ebevynlerin kendi beceriksizliginden kaynaklaniyor.
Benim cevremde hic öyle küfürlü konusan cocuklar yok, ergen yasinda olanlar yok, genclerde yok. Hepsi okul, spor, müzikle ilgilenen, mutlu ailelerde yasayan saglikli, yasinin olmasi gereken durumdalar.

K kararsiz_2013 dün ki konu kilitlendi.bu soma meselesi orda da konuşuldu adam gece gündüz uykusuz kaldı daha ne yapsın yapmayın iftira etmekten utanmiyormusunuz vicdanlı olun dendi .

O yüzden vicdanlı ol Taner Yildiz uykusuz kaldı oldu bitti herşey düzene girdi.

bizim ülkede "uyku" büyük bir fedakarlık.. halbuki uykusuz kalmak yerine önlem almayı tercih etseler amaaa olmaz, işin fıtratında ölüm var önüne geçip günaha mı girsinler?

Ben bu bana dokunmayan yilan bin yasasin mantigi ile yasayan insanlari anlamis degilim, yeri gelir Medcezir `in dedigi gibi basörtü icin sokaga cikarim, yeri gelir escinseller icin sokaga cikarim yeri gelirse vs. vs. yani sirf kendini düsünmekle bu is yürümez.
Özgürlük diyorsak bu herkes icin özgürlük diyoruz.
Ha birisi demiski gencler dejenere olmus, acik oldugumuz icin bu gencler öyle oldugunu düsünüyorsa yanlis düsünüyor.
Bir anne ve baba cocuklarini egitemiyorsa bu o anne ve babanki in sucudur, basi acikla, kapallilikla alakasi yok.
Cocuklarimizi insan gibi yetistirmek bizim elimizde bunu basaramayan ebevynlerin kendi beceriksizliginden kaynaklaniyor.
Benim cevremde hic öyle küfürlü konusan cocuklar yok, ergen yasinda olanlar yok, genclerde yok. Hepsi okul, spor, müzikle ilgilenen, mutlu ailelerde yasayan saglikli, yasinin olmasi gereken durumdalar.
benim ailemde de yok mahallede ve benzeri yerlerde var ama ben bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgında da degilim ama eşcinseller için kolumu kaldırmam herkesin kendi seçimi bırakalım hangi siyasi partiyi tutarlarsa tutsunlar insanların fikirlerini degiştiremeyiz belki bende iyi bi evlat yetiştiremeyecem oda ayrı mesele ama çocugu dinden uzak tutup diğer herseye izin veren zihniyeti anlamıyorum o kadar

benim ailemde de yok mahallede ve benzeri yerlerde var ama ben bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgında da degilim ama eşcinseller için kolumu kaldırmam herkesin kendi seçimi bırakalım hangi siyasi partiyi tutarlarsa tutsunlar insanların fikirlerini degiştiremeyiz belki bende iyi bi evlat yetiştiremeyecem oda ayrı mesele ama çocugu dinden uzak tutup diğer herseye izin veren zihniyeti anlamıyorum o kadar
anlayamaman normal. çünkü sen farklı yetiştirilmişsin ,diğerleri farklı.
bak bende,ağabeyimde ailede dinden uzak yetiştik.
ama kötümüyüm yada terbiyesizmiyim. ahlaksızmıyım. hayır.
bu kişilerin seçimi.ailenin bakış açısı
ama önemli olan anlayamamaktan öte,
tepki vermek ,ttü kaka yapmak.
bunlar feci işte
bunları yapmadığımız sürece ,kimse kimseyle kötü olmaz. herkesin kendi kültürü,yetiştirilişi ve aile yapısı farklı. buda olağan. herkes aynı labratuvarda üretilmedi. dnalar aynı değil. aynı çevrede büyümedik.

Aslanim beeeee, aynen senin gibi düsünüyorum, Hic bir zaman kendi menfatimi degil, hepimizin Hakki icin savasiriz biz ama gel görkiiiii ...no comment ... erroorr.... Mune..... no comment..... the Person you have called is temporarily not available, please call again later...ttüüttt ...ttüütt
P.S. Medcezirim böyle oldugun icin seni gercekten seviyorum canim....Dobra, acik sözlü, mert insan gallbb gallbb :KK200::KK200:

olivia,
error verenlere, polemiğe girenlere, hakaret edenlere, siyasi görüşlere saygı göstermeyenlere gelsin, bak bu klibe içindeki fotolar yüzünden bayılacaksınız:KK70:
İsteyipte yapamadığınız şey :KK70::KK70:

anlayamaman normal. çünkü sen farklı yetiştirilmişsin ,diğerleri farklı.
bak bendeağabeyimde ailede dinden uzak yetiştik.
ama kötümüyüm yada terbiyesizmiyim. ahlaksızmıyım. hayır.
bu kişilerin seçimi.ailenin bakış açısı
ama önemli olan anlayamamaktan öte,
tepki vermek ttü kaka yapmak. bunları yapmadığımız sürece ,kimse kimseyle kötü olmaz. sadece herkesin kendi kültürü,yetiştirilişi ve aile yapısı .
yine yanlış anlıyorsunuz dinle alası yok insanlar çocuk yetiştirme her deiğini yapalım dansı müziği flörtü hakareti ögrensin ama kendi dinini ögrenmesin çünkü daha çocuk diyorlar ya ona bozuluyorum yoksa banane bide ister istemez biim çocuklarımız da etkileniyor

yine yanlış anlıyorsunuz dinle alası yok insanlar çocuk yetiştirme her deiğini yapalım dansı müziği flörtü hakareti ögrensin ama kendi dinini ögrenmesin çünkü daha çocuk diyorlar ya ona bozuluyorum yoksa banane bide ister istemez biim çocuklarımız da etkileniyor
arkadaşım nasıl dinle allakası yok. sen yazmışsın. eski mesajındada yazıyorsun yine yazmışsın.
ne yanlış anlaması
bak bir önceki mesajın. bak şimdiki mesajın. uzaydan bahsetmiyoruz değilmi.
hayır birde yanlış anlıyorusun, okuduğunu anlamıyorsuna getirme olayı.
oda ayrı mesele ama çocugu dinden uzak tutup diğer herseye izin veren zihniyeti anlamıyorum o kadar
buda şu alıntıdaki mesajın
dinle alası yok insanlar çocuk yetiştirme her deiğini yapalım dansı müziği flörtü hakareti ögrensin ama kendi dinini ögrenmesin çünkü daha çocuk diyorlar ya ona bozuluyorum yoksa banane bide ister istemez biim çocuklarımız da etkileniyor

ona göre yazıyorum ben.

arkadaşım nasıl dinle allakası yok. sen yazmışsın. eski mesajındada yazıyorsun yine yazmışsın.
ne yanlış anlaması
bak bir önceki mesajın. bak şimdiki mesajın. uzaydan bahsetmiyoruz değilmi.
hayır birde yanlış anlıyorusun, okuduğunu anlamıyorduna getirme olayı.
oda ayrı mesele ama çocugu dinden uzak tutup diğer herseye izin veren zihniyeti anlamıyorum o kadar
buda şu alıntıdaki mesajın
dinle alası yok insanlar çocuk yetiştirme her deiğini yapalım dansı müziği flörtü hakareti ögrensin ama kendi dinini ögrenmesin çünkü daha çocuk diyorlar ya ona bozuluyorum yoksa banane bide ister istemez biim çocuklarımız da etkileniyor

ona göre yazıyorum ben.
tamam dinle küfürün alakası var dinini bilse küfretmeyecek çocuk belki ama anne babanında uyarması lazım diyorum

Mune Mune , bak inan seni etiketlemedim görme diye yorumu. Vallahi gözünden hic bir sey kacmiyormus. Saygilar efeemmm :KK19:

olivia,
error verenlere, polemiğe girenlere, hakaret edenlere, siyasi görüşlere saygı göstermeyenlere gelsin, bak bu klibe içindeki fotolar yüzünden bayılacaksınız:KK70:
İsteyipte yapamadığınız şey :KK70::KK70:

Ohhh müdüürüm oynayasım geldii yandan yandannnn ohhhh :KK53:
Müdürüm çarşamba nişan var sabır dile bana olurmu :KK53:

Back
X