olivia,
error verenlere, polemiğe girenlere, hakaret edenlere, siyasi görüşlere saygı göstermeyenlere gelsin, bak bu klibe içindeki fotolar yüzünden bayılacaksınız
İsteyipte yapamadığınız şey
Ahahahha sutun bacaklarımı cekemeyenlere gelsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olivia,
error verenlere, polemiğe girenlere, hakaret edenlere, siyasi görüşlere saygı göstermeyenlere gelsin, bak bu klibe içindeki fotolar yüzünden bayılacaksınız
İsteyipte yapamadığınız şey
alındım![]()
Sana da A be kaynana şarkısı çalayım mıOhhh müdüürüm oynayasım geldii yandan yandannnn ohhhh
Müdürüm çarşamba nişan var sabır dile bana olurmu![]()
Aaaaa amaa konuyu dağıtma pahasına ortamı yumuşatmaya çalışıyorum, hala devam hala devam.
Bir arkadaş önerisiyle cımbızı geri çektim kerpetenle diş çekimine başladım, kimlerin dişi ağrıyor.
Eki Görüntüle 1611940
Sana da A be kaynana şarkısı çalayım mı
Allah sabır versinnnnnnnnn
Aaaaa amaa konuyu dağıtma pahasına ortamı yumuşatmaya çalışıyorum, hala devam hala devam.
Bir arkadaş önerisiyle cımbızı geri çektim kerpetenle diş çekimine başladım, kimlerin dişi ağrıyor.
Ahahahha sutun bacaklarımı cekemeyenlere gelsin![]()
Öylemi kılıçdaroğlu bu konuda kızına hiç yardım etmediğini söyledi ama. Aile desteği de olmadığına göre Memur maaşıyla zor, kusura bakma! Bende bir avukatla aynı maaşı alıyorum ama rezidans benim rüyalarıma bile giremez. Bir de koşa koşa gitmedim demiş. Ah yazık.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, yandaş medya organlarında çıkan rezidans haberleri için “Yıllarca bir bankada çalıştım, şimdi avukatlık yapıyorum. Ailemin desteğiyle aldığım ev üzerinden algı yaratılmaya çalışılıyor. Evle ilgili tüm kayıtlar açık net” dedi.
2007 yılında Vakıfbank’a giren Zeynep Kılıçdaroğlu bankada hukuk müşaviri olarak görev yapıyordu. Kılıçdaroğlu 29 Ocak 2014’te kuruma istifa mektubunu vermişti. Halen İstanbul’da avukatlık yapan Kılıçdaroğlu’na, Kartal Adliyesi’nde mesaisini sürdürürken ulaştık. Kılıçdaroğlu’na Vakit ve Güneş gazetelerinin manşetlerine taşıdıkları Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi, İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi’nin dairelerinin bulunduğu rezidanstaki dairesini sorduk.
Söz konusu rezidansta bir dairesinin olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Sanki havadan gelmiş gibi yansıtılıyor ama kaynağı belli bir daire” dedi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:
konuştu: “Ev alınalı yaklaşık 1 sene oluyor. Koşa koşa gidip de yerleşmedim. Zaman zaman bu evi de kullanıyorum ama tam olarak yerleşmedim. Neticede kendi birikimim vardı. Tamamen alınteriyle ve ailemin desteğiyle alınmış bir ev üzerinden algı yaratılmak isteniyor. Çalıp çırpmadık. Sanki böyle ultra lüks bir daire almışım gibi milyon dolarların bahsi geçiyor. Yalan yanlış haberler yazılıyor. İlk haberde evin ablamın eşi üzerinde kayıtlı olduğu gibi bir bilgi verildi. Oysa açık, net kayıtlarda gözüküyor. Rakamla ilgili polemiğe girmek istemiyorum. Ama belirtilen meblağlar değil kesinlikle. Haberlerde daire numarasını bile yanlış yazmışlar oysa kayıtlarda bunlar da mevcut.”
Avukat var avukat var memurlukla kıyaslanmaz arkadaşım bi dava için 38bin liraya avukat tutmuştu sende o kadar maaş alıyorsan 1senede rezidans sahibi olabilirsinÖylemi kılıçdaroğlu bu konuda kızına hiç yardım etmediğini söyledi ama. Aile desteği de olmadığına göre Memur maaşıyla zor, kusura bakma! Bende bir avukatla aynı maaşı alıyorum ama rezidans benim rüyalarıma bile giremez. Bir de koşa koşa gitmedim demiş. Ah yazık.
pes arkadsım pes tamam sen haklısın mesele küfür degil diger ab vb ülkelerde dini egitim ta küçük yaşta veriliyor ama müslüman bi ülkede din neredeyse yok sayılıyorküfür etmenin dinle ne ilgisi var? eğer ilgisi olsa yüzde 99'unun müslüman olduğu iddia edilen bu ülkede küfür duyulmazdı.. ya oranda bir yanlışlık var ya da bilgide..
pes arkadsım pes tamam sen haklısın mesele küfür degil diger ab vb ülkelerde dini egitim ta küçük yaşta veriliyor ama müslüman bi ülkede din neredeyse yok sayılıyor
çok dindarım demedim demem hatta Allah karsısında mahcubum elimden geldiğince iyi olmaya insanlara yardıma çalışıyorum bunuda cehennem korkusu yüzünden yapmıyorum maşallah bak ne güzel hafız olmussun ben yapamadım küfür din bunlar mesele degil ahlak ve edep elden gidiyor neyse ben yine diyorum bırakalım herkes istediğini partiye oy atsınBende din icinde yetistirildim, 13 yasinda hatim indirdim. Hatta kuran kursun en zeki ögrencisiydim bunu bir yerde daha yazdim galiba Cabuk cözdüm, 16 yasindakilere kurani kerimi ögrettim. Ailem hacidir, ben Ateist.
Yani anne ve babamin sucu yok burda ben kendi özgür mantigimi kullanip, dine ihtiyacim olmadigini ama VICDAN sahibi olmayi dogru buldum, benim dinim benim vicdanim.
Ben cehennem korkusuyla iyi olmak istemiyorum, ben hic bir seye inanmadigim halde saygili, sevecen, vicdanli, dürüst, dogru, caliskan, devletine, milletine, cevresine, ailesine hayirli bir evlat oldugumu herkese ispatladim.. Bununla gurur duyuyorum.
Keske herkes vicdaniyla hareket etse.
Sizin bu dinsiz dediginiz Avrupa`da sizin gibi bos bos evde oturan kadinlari yok, herkes ama herkes sivil toplum örgütlerinde bedava para almadan calisiyorlar, sadece insanlik namina.
Ben bunu hic bir müslüman ülkede görmedim. Mesela yasli nineler kütüphanede cocuklara masal okuyor, veya orta yaslilar huzur evinde bir insana bakmayi görev ediniyor, veya cocuk esirgeme kurumnda gidip kendisine cocuk secip onun herseyi le ilgilenen bir aile oluyor, veya hastanelere gidip sadece yardim edebilecekleri yerde dini sohbetler yapiyorlar mesela, barinaklarda bir köpegi sahiplenip her gün onu yürüyüse cikariyor, bende dahil dishekimleri ayda bir kere ( daha fazla yapmak istiyorumda kontenjan yok ) parasi olmayanlara tedavi ediyoruz vs, vs. yani insan insan olsun bunu ne din daha iyi yapiyor nede kötü yapiyor.
Madem cok dindarsiniz hanginiz bir sivil toplum kurumlarinda bedava calisirsiniz, hadi madem birde dindarsiniz yapinda göreyim.
Onu bunu birakinda sizler daha cocuklarinizi Dogru dürüst egitemiyorsunuz yahu, gelmis bana küfürlü konusuyormus bunun dinsizlikten geldigini söylüyor. O Zaman Avrupa full küfürlü insan olmasi gerekiyordu.
Ilerlemis toplumlarda herkes herkes icin var, herkes herkes icin yeri geliyor mücadele veriyor, onun icin huzur icinde yasiyoruz. Fark bu.
bilmiyorum takıldım işte ama sana yada baskasına neden inanmıyorsun yanacaksın demem keşke inansaydın der geçerim sonuçta kendi bilecegin işyoo, orada da isteyen veriyor istemeyen vermiyor.. burada da öyle.. ben yazın gönderiyorum güvendiğim bir yere, benim katolik arkadaşım da her hafta götürüyor oğlunu.. bu konuya önem verenler var, vermeyenler var neden takıldınız anlamadım..