15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

gunaydın herkesekaydirigubbakcemile2
kendı hayırlı olsun kımıeverdınızbilmiyorumkismile allah tammını erdırsınzemuszemus

uyuzlar,gıcıklar ya:dilcikar:
Biziz değil mi onlar?sempatiksalakcinni
kıskanmadım bilem:dilcikar:
Gel seni bir öpemŞeniz
paçalının altına giymek lazım. önce hayal kırıklığı sonra woooow :))

hem tanganın kaçtığından ne olacak DDDDDDDDD
Buyur.:roflol:
selam şekerlerrrrrrrrrrrrrr
gÜNAYDIIIIIIIIINopuyorumnanaktan
gunaydın herkesekaydirigubbakcemile2
kendı hayırlı olsun kımıeverdınızbilmiyorumkismile allah tammını erdırsınzemuszemus

M.joyy um sağol bebeğem.Kız arkadaşımı nişanladık da...olumunekankayizsmile

evet sizsiniz tabikide uyuzlar yiyişip durdunuz yok ben seni yerim yok ben seni yerim bilmem ne sap gibi kaldım burda hıhh bende beni yicek birini bulurum kanımca:dilcikar:
gel seni ben yiyim dızdızım sempatiksalakcinni nerenden başlimsempatiksalakcinni sevenlerin arasına girme yasık senağlama :roflol:

gel seni ben yiyim dızdızım sempatiksalakcinni nerenden başlimsempatiksalakcinni sevenlerin arasına girme yasık senağlama :roflol:

giricem bebitom ya iki kanka yok yirim deyip durdular bide adetten zaten burda nazlı durumdayım her an ağlayabilirem ha:çok üzgünüm:zbeni ve sheker size:dilcikar::dilcikar:

giricem bebitom ya iki kanka yok yirim deyip durdular bide adetten zaten burda nazlı durumdayım her an ağlayabilirem ha:çok üzgünüm:zbeni ve sheker size:dilcikar::dilcikar:
üzülme ganka ya kıyamam, pedin biterse çekinme gel benim çantamdan al senağlama
zıbınla candyi napcan hayır gelmez onlardan aklinialirimsmile baksana nicklerine aklinialirimsmilezıbın komşim da bana patetez kızartır bi giderim, ama komşu sana kalmadı dayanamadık candymle yedik der :çok üzgünüm: :icecream:

evet kanka ya döv onları döv:mymeka:yok kız pedim bol miktarda var yowwkaydirigubbakcemile3

evet sizsiniz tabikide uyuzlar yiyişip durdunuz yok ben seni yerim yok ben seni yerim bilmem ne sap gibi kaldım burda hıhh bende beni yicek birini bulurum kanımca:dilcikar:
:roflol::roflol:
kız candy la senin tuttuğun tepsiden hayır mı gelir, şimdiden acıdım nişanlılara lülülülülülü
Hayır mı şer mi gelir orasını görürüz hanım hanım.lülülülülülülülülülülülü:roflol:
He siz de birbirinizi yiyin:roflol:
Zibiniiiiiiiiim kanka yetiş.Bunlar bizi paralayacaklar:roflol::roflol::roflol:
Hayır izin vermem:roflol:

Ne varmış nan bizim nicklerdeguclubacismile:teytey:
Benim payımı sana veririm korkma kız.Ben diyetteyim:roflol:

sanada günaydın kendi kızımız opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

evet kanka ya döv onları döv:mymeka:yok kız pedim bol miktarda var yowwkaydirigubbakcemile3

Aaaaaaa dostlar dostlar bizi dövecek daha
anasının rahmine düşmedi:roflol:
O kurnadan bu kurnaya:roflol:
:roflol:

şişttttttttt noliyi la kankamı ateş hattına almışsınızzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gelmim orayaadelikafaduldensengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoook:mymeka:
yettim kanka yittim gari:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…