öyle deme belki duası kabul olurkaydirigubbakcemile3
ne kıskanıyosn gızŞeniz
cnım,kanım kankam kendimolumunekankayizsmile
bende sana kurban olaymopuyorumnanaktan
anlatsana nişan nasıldızemuszemus
gelini anlatdelikafadulden
Oyyyyy Zibinim ben sana kurban olayım.
Yerim seni yerim.Fasci kızacak yine ama
birbirimizi yiyoruz diyeaklinialirimsmile
gunaydın herkesekaydirigubbakcemile2
kendı hayırlı olsun kımıeverdınızbilmiyorumkismile allah tammını erdırsınzemuszemus
Biziz değil mi onlar?sempatiksalakcinniuyuzlar,gıcıklar ya:dilcikar:
Gel seni bir öpemŞenizkıskanmadım bilem:dilcikar:
Buyur.:roflol:paçalının altına giymek lazım. önce hayal kırıklığı sonra woooow :))
hem tanganın kaçtığından ne olacakDDDDDDDDD
gÜNAYDIIIIIIIIINopuyorumnanaktanselam şekerlerrrrrrrrrrrrrr
gunaydın herkesekaydirigubbakcemile2
kendı hayırlı olsun kımıeverdınızbilmiyorumkismile allah tammını erdırsınzemuszemus
çay zigara keyfi mi yapıyon ablamgünaydın canım ne haber pek sessiz bugün burası
Biziz değil mi onlar?sempatiksalakcinni
Gel seni bir öpemŞeniz
]
gel seni ben yiyim dızdızım sempatiksalakcinni nerenden başlimsempatiksalakcinni sevenlerin arasına girme yasık senağlama :roflol:evet sizsiniz tabikide uyuzlar yiyişip durdunuz yok ben seni yerim yok ben seni yerim bilmem ne sap gibi kaldım burda hıhh bende beni yicek birini bulurum kanımca:dilcikar:
gel seni ben yiyim dızdızım sempatiksalakcinni nerenden başlimsempatiksalakcinni sevenlerin arasına girme yasık senağlama :roflol:
üzülme ganka ya kıyamam, pedin biterse çekinme gel benim çantamdan al senağlamagiricem bebitom ya iki kanka yok yirim deyip durdular bide adetten zaten burda nazlı durumdayım her an ağlayabilirem ha:çok üzgünüm:zbeni ve sheker size:dilcikar::dilcikar:
Biziz değil mi onlar?sempatiksalakcinni
Gel seni bir öpemŞeniz
Buyur.:roflol:
gÜNAYDIIIIIIIIINopuyorumnanaktan
M.joyy um sağol bebeğem.Kız arkadaşımı nişanladık da...olumunekankayizsmile
çay zigara keyfi mi yapıyon ablam
üzülme ganka ya kıyamam, pedin biterse çekinme gel benim çantamdan al senağlama
zıbınla candyi napcan hayır gelmez onlardan aklinialirimsmile baksana nicklerine aklinialirimsmilezıbın komşim da bana patetez kızartır bi giderim, ama komşu sana kalmadı dayanamadık candymle yedik der :çok üzgünüm: :icecream:
:roflol::roflol:evet sizsiniz tabikide uyuzlar yiyişip durdunuz yok ben seni yerim yok ben seni yerim bilmem ne sap gibi kaldım burda hıhh bende beni yicek birini bulurum kanımca:dilcikar:
Hayır mı şer mi gelir orasını görürüz hanım hanım.lülülülülülülülülülülülü:roflol:kız candy la senin tuttuğun tepsiden hayır mı gelir, şimdiden acıdım nişanlılaralülülülülülü
He siz de birbirinizi yiyin:roflol:gel seni ben yiyim dızdızım sempatiksalakcinni nerenden başlimsempatiksalakcinni sevenlerin arasına girme yasık senağlama :roflol:
Zibiniiiiiiiiim kanka yetiş.Bunlar bizi paralayacaklar:roflol::roflol::roflol:giricem bebitom ya iki kanka yok yirim deyip durdular bide adetten zaten burda nazlı durumdayım her an ağlayabilirem ha:çok üzgünüm:zbeni ve sheker size:dilcikar::dilcikar:
Ne varmış nan bizim nicklerdeguclubacismile:teytey:üzülme ganka ya kıyamam, pedin biterse çekinme gel benim çantamdan al senağlama
zıbınla candyi napcan hayır gelmez onlardan aklinialirimsmile baksana nicklerine aklinialirimsmilezıbın komşim da bana patetez kızartır bi giderim, ama komşu sana kalmadı dayanamadık candymle yedik der :çok üzgünüm: :icecream:
opuyorumnanaktan
sanada günaydın kendi kızımız opuyorumnanaktan
evet kanka ya döv onları döv:mymeka:yok kız pedim bol miktarda var yowwkaydirigubbakcemile3
şişttttttttt noliyi la kankamı ateş hattına almışsınızzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gelmim orayaadelikafaduldensengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoook:mymeka:
yettim kanka yittim gari:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?