seni sıkkın görmeye de hiç dayanamıyorum afetimsanada günaydın kendi kızımız opuyorumnanaktan
heeee nan sıkıntıdan içiyom habire
aaa olmadı muhabbeti yarıda kestin kaydirigubbakcemile3 yüzsüz olcen, kanka sana mı sorcem bitince direkt dalarım alırım pedi, kankalar ne günler içindir dicen :roflol::roflol:evet kanka ya döv onları döv:mymeka:yok kız pedim bol miktarda var yowwkaydirigubbakcemile3
ohoo karacahil zemuszemus anamın rahmine düşeli ordan düşeli kaç sene oldu, anam muzu çoktan soymuş geçmiş ola zemuszemus sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
Hayır mı şer mi gelir orasını görürüz hanım hanım.lülülülülülülülülülülülü:roflol:
He siz de birbirinizi yiyin:roflol:
Zibiniiiiiiiiim kanka yetiş.Bunlar bizi paralayacaklar:roflol::roflol::roflol:
Hayır izin vermem:roflol:
Ne varmış nan bizim nicklerdeguclubacismile:teytey:
Benim payımı sana veririm korkma kız.Ben diyetteyim:roflol:
opuyorumnanaktan
Aaaaaaa dostlar dostlar bizi dövecek daha
anasının rahmine düşmedi:roflol:
O kurnadan bu kurnaya:roflol::roflol:
seni sıkkın görmeye de hiç dayanamıyorum afetim
aaa olmadı muhabbeti yarıda kestin kaydirigubbakcemile3 yüzsüz olcen, kanka sana mı sorcem bitince direkt dalarım alırım pedi, kankalar ne günler içindir dicen :roflol::roflol:
dur bak ne dice sana; gankaa sana regil olmak çok yakışıyo, bir regil bi insana bu kadan mı yakışır sempatiksalakcinni :roflol::roflol: zıbın :dilcikar: candy :dilcikar: bakın bize hiç kıskanmayın nen:dilcikar: süprizzzzz :roflol::roflol::roflol:
he bu arada kankamın ricası var dövücem sizi :mymeka: all sana zıbın :mymeka: al sana candy :mymeka:
ohoo karacahil zemuszemus anamın rahmine düşeli ordan düşeli kaç sene oldu, anam muzu çoktan soymuş geçmiş ola zemuszemus sırnaşık şey :roflol:
sen anca tepsi tutkafayı taktım seni ben everecem, içim rahat etmez, kimseye yar etmem :jeyyar: belki senin tepsini de ben tutarım ha bayanssulusmile:icecream:
slm garıılarr:hulya:
Kanka hoşgeldiiiiiiiin bunlar bizi çiğ çiğ yiyecekler:roflol::roflol:
kim yiyio nan sizi çiğ çiğ :roflol: :roflol:
seni sıkkın görmeye de hiç dayanamıyorum afetim
:
:
yedirtmem ben bizi olumunekankayizsmileKanka hoşgeldiiiiiiiin bunlar bizi çiğ çiğ yiyecekler:roflol::roflol:
nikonnn:1shok:seni sıkkın görmeye de hiç dayanamıyorum afetim
aaa olmadı muhabbeti yarıda kestin kaydirigubbakcemile3 yüzsüz olcen, kanka sana mı sorcem bitince direkt dalarım alırım pedi, kankalar ne günler içindir dicen :roflol::roflol:
dur bak ne dice sana; gankaa sana regil olmak çok yakışıyo, bir regil bi insana bu kadan mı yakışır sempatiksalakcinni :roflol::roflol: zıbın :dilcikar: candy :dilcikar: bakın bize hiç kıskanmayın nen:dilcikar: süprizzzzz :roflol::roflol::roflol:
he bu arada kankamın ricası var dövücem sizi :mymeka: all sana zıbın :mymeka: al sana candy :mymeka:
:
aman geç kaldın delikafadulden ekşın var nasıl da sevinçlen geliyo delikafadulden avucun kaşındı mı ku :icecream:şişttttttttt noliyi la kankamı ateş hattına almışsınızzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gelmim orayaadelikafaduldensengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoook:mymeka:
yettim kanka yittim gari:içelim:
önce selamsız daldı anca aklına geldi günaydıııııııınnnn delikafaduldenslm garıılarr:hulya:
yirim tabi cokacimcoook diyet yapanlar düşünsünKanka hoşgeldiiiiiiiin bunlar bizi çiğ çiğ yiyecekler:roflol::roflol:
Abla yetiş bak yiyecekler sırada bekliyor:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:Ben tepsi de tutarım başka şeyler de tutarım nan:roflol::roflol:
Sen benim tepsiyi tutarsan kesin bizim işimiz olmaz.
Nişandan ileriye gidemeyiz:roflol:
selam zeboşşş
Abla yetiş bak yiyecekler sırada bekliyor:roflol::roflol:
:roflol::roflol:yedirtmem ben bizi olumunekankayizsmile
hoşbulduk kankammopuyorumnanaktan
hem bizhemşeriyiz bi keremolumunekankayizsmile
hopp gebertirim :mymeka::mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflollumunekankayizsmile:lepi:
nikonnn:1shok:
la noliyiyşakkıdı
hani biz komşiydik sempatiksalakcinni
beraber banlandk,paptates kızarttn bana:roflol::roflol::roflol:
bende snle mehmet aslantuğu paylaştm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu muydu la mükafatı:mymeka::mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:
Bağa didin kanımca.Ben lafımı ortaya gorum üstüne alan alır hoşik hesabıdelikafaduldenaman geç kaldın delikafadulden ekşın var nasıl da sevinçlen geliyo delikafadulden avucun kaşındı mı ku :icecream:
önce selamsız daldı anca aklına geldi günaydıııııııınnnn delikafadulden
yirim tabi cokacimcoook diyet yapanlar düşünsün:1closedeyes: sırnaşık şey
sırnaşık şey
nikomu yiyecek nan sempatiksalakcinni
ablalar yer ona göre sırnaşık şey :roflol: :roflol:
:dilcikar:aman geç kaldın delikafadulden ekşın var nasıl da sevinçlen geliyo delikafadulden avucun kaşındı mı ku :icecream:
aman geç kaldın delikafadulden ekşın var nasıl da sevinçlen geliyo delikafadulden avucun kaşındı mı ku :icecream:
:roflol::roflol:
Bağa didin kanımca.Ben lafımı ortaya gorum üstüne alan alır hoşik hesabıdelikafadulden
sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
kanka söz verdin olurda birinibulursanm gelcen nişanıma:lepi:
başka şey ne laaaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kankam artık elime ne gelirse tutacağım:roflol::roflol::roflol:
sen benim tepsime kurban ol nan :mymeka: hayrola elin hiç boş kalmıyo gibi konuştunBen tepsi de tutarım başka şeyler de tutarım nan:roflol::roflol:
Sen benim tepsiyi tutarsan kesin bizim işimiz olmaz.
Nişandan ileriye gidemeyiz:roflol:
koş abla yetiş ekşın varr delikafaduldenselam zeboşşş
korkaaak hemen de ablamıza sığınıyor lülülülülülü sositosositosositosositoAbla yetiş bak yiyecekler sırada bekliyor:roflol::roflol:
boynumuz kıldan ince o zaman senağlama noldu herkese yapraklarını döküyo senağlamaneden nan bende insanım benimde kalpimm var delikafadulden
hala mehmet aslantuğu paylaştık diyo ne vefalısın sen ya :roflol::roflol::roflol:yedirtmem ben bizi olumunekankayizsmile
hoşbulduk kankammopuyorumnanaktan
hem bizhemşeriyiz bi keremolumunekankayizsmile
hopp gebertirim :mymeka::mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:
nikonnn:1shok:
la noliyiyşakkıdı
hani biz komşiydik sempatiksalakcinni
beraber banlandk,paptates kızarttn bana:roflol::roflol::roflol:
bende snle mehmet aslantuğu paylaştm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu muydu la mükafatı:mymeka::mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:
nikon 2 saatte cvp yazıyon komşi
hala mehmet aslantuğu paylaştık diyo ne vefalısın sen ya :roflol::roflol::roflol:
hoop det :mymeka: kalbimi yumuşatmaya çalışma :mymeka:hemen beni gevşetme :mymeka: kimse benim kankamı üzemez nen :mymeka:
birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için kaydirigubbakcemile2
ablacım sempatiksalakcinni önce küçümser gibi başladın sempatiksalakcinni halbuki ablayım, dişimin kovuna yetmez di mi sempatiksalakcinni :roflol::roflol:nikomu yiyecek nan sempatiksalakcinni
ablalar yer ona göre sırnaşık şey :roflol: :roflol:
seven kıskanır hıh zemuszemus ama bu dızdız kankam beni yalnız bıraktı iyi mi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka söz verdin olurda birinibulursanm gelcen nişanıma:lepi:
başka şey ne laaaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
koğuş ağası olarakbi el at abla olayadelikafadulden
ciddi kıskançlık krizleri var:roflol::roflol::roflol:
her zaman derim bu candy zeki kız diyeee delikafadulden :1closedeyes::roflol::roflol:
Bağa didin kanımca.Ben lafımı ortaya gorum üstüne alan alır hoşik hesabıdelikafadulden
sırnaşık şey
valla dalarken chess gibiburnunun üstüne çakılma da:dilcikar:
ekşınsız nefes alamamben aklinialirimsmile
kaşındı avccum hemde nasl delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
ekşını gördüm direk daldm:dance::dance:
çok pis dalarmaklinialirimsmile:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben diyet ne bilmem ben yerim yerinize:icecream:
O ancak 2 saate bir cevap yazar.Bir de benim tepsiyi tuttuğunu
düşünsene Zibinim:roflol::roflol:
Ağır vasıtananiknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?