- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
:roflol::roflol::roflol:
kanka söz verdin olurda birinibulursanm gelcen nişanıma:lepi:
başka şey ne laaaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
koğuş ağası olarakbi el at abla olayadelikafadulden
ciddi kıskançlık krizleri var:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
Bağa didin kanımca.Ben lafımı ortaya gorum üstüne alan alır hoşik hesabıdelikafadulden
sırnaşık şey
:dilcikar:
ekşınsız nefes alamamben aklinialirimsmile
kaşındı avccum hemde nasl delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
ekşını gördüm direk daldm:dance::dance:
çok pis dalarmaklinialirimsmile:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben diyet ne bilmem ben yerim yerinize:icecream:
sen benim tepsime kurban ol nan :mymeka: hayrola elin hiç boş kalmıyo gibi konuştun
koş abla yetiş ekşın varr delikafadulden
korkaaak hemen de ablamıza sığınıyor lülülülülülü sositosositosositososito
boynumuz kıldan ince o zaman senağlama noldu herkese yapraklarını döküyo senağlama
ay smear vay smear sen getirdin bize dert smear sempatiksalakcinni
hala mehmet aslantuğu paylaştık diyo ne vefalısın sen ya :roflol::roflol::roflol:
hoop det :mymeka: kalbimi yumuşatmaya çalışma :mymeka:hemen beni gevşetme :mymeka: kimse benim kankamı üzemez nen :mymeka:
birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için kaydirigubbakcemile2
seven kıskanır hıh zemuszemus ama bu dızdız kankam beni yalnız bıraktı iyi mi :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla dalarken chess gibiburnunun üstüne çakılma daaklinialirimsmile süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol:
ablacım sempatiksalakcinni önce küçümser gibi başladın sempatiksalakcinni halbuki ablayım, dişimin kovuna yetmez di mi sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
seven kıskanır hıh zemuszemus ama bu dızdız kankam beni yalnız bıraktı iyi mi :roflol::roflol::roflol::roflol:
her zaman derim bu candy zeki kız diyeee delikafadulden :1closedeyes:
valla dalarken chess gibiburnunun üstüne çakılma daaklinialirimsmile süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol:
yettim nan geldimm
bi çay söleyin bana
cigaram nerdeeeeeee
bak kaşınma şimdii sempatiksalakcinni
düşecen mapısa yine :gitme:
heeeee kız bunları biz çerez niyetine yeriz delikafaduldendemi sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
çayı yeniden senin için demledik:hulya:
cigarada şimdi alırm
farkındaysanız hiç banlanmadm delikafadulden
rahat durcam söz verdimsempatiksalakcinni
ben bu zamana kadar aldığım ünvanlarımı hakkıynan aldım heyt bana be süprizzzzzsempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:nikon 2 saatte cvp yazıyon komşi
tepsi tutmakta ne var nan :mymeka: sen goccayı bulurken benden daha ağırsın aklinialirimsmile sen hızlı ol da ben de tepsi tutam canım çok çekti aklinialirimsmile bayanssulusmile :roflol::roflol::roflol::roflol:O ancak 2 saate bir cevap yazar.Bir de benim tepsiyi tuttuğunu
düşünsene Zibinim:roflol::roflol:
Ağır vasıtananiknanik
ben hatırlıyom her daim hatırasıyla yaşıyom :çok üzgünüm:ne çabuk kanka oldnz la:1shokhaoldumsmile
hadi oldunz ben niye servis dışıyım:mymeka: hıı söyle:mymeka::mymeka:
nikon aşı memnu tıpiğini hatırla:gitme:
gündemin nabzını orda tuttk:roflol::roflol::roflol:
bihteri bereber gömdük:gitme::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yeni sezonda yığınla dizi vardelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:geri dön:roflol::roflol:
ben senle memoyu paylaştm:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne daş kalplisin:mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kim kimi yiyor hadi yiyin de görelim:roflol::roflol:
Ahan da ben böyle yerim siziEki Görüntüle 51148
sende mi brütüs:1shok:
:dilcikar::sm_confused:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaşınan birini lafla dövsek ne güzel olur abla aklinialirimsmile zemuszemus :icecream:yettim nikooo :lepi:
ayyy bugün herkes stres topu mübarek sempatiksalakcinni
birilerini dövmek istiyom yaaaaaa :mymeka:
demesem şaşardım bütün piyasayı süpürdün geriden gelenlere de bırak :roflol: :roflol::roflol::roflol:al işte yok şimdiden gördün mü aklinialirimsmiledelikafaduldendelikafadulden
chess inki gibi hocam olsn ben çakılmaya razıyıımsempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniheeeee kız bunları biz çerez niyetine yeriz delikafaduldendemi sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
valla şaşırdım bu saat oldu hala burdasın delikafadulden vıstık olsa çoktan banlanmıştı :roflol::roflol::roflol:çayı yeniden senin için demledik:hulya:
cigarada şimdi alırm
farkındaysanız hiç banlanmadm delikafadulden
rahat durcam söz verdimsempatiksalakcinni
tamam kalı n belli olcak delikafadulden
tamam en kalın belli bardaktan ossun benimki sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2
cigara yoksa puro ossun daha uzun sürüyor aklinialirimsmile içmesii delikafadulden
efferin sana sırnaşık şey sırnaşık şey
kız zeboş konu açmışsın güncel haberler diye naniknanik
millet birbirine girer yahu alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ben bu zamana kadar aldığım ünvanlarımı hakkıynan aldım heyt bana be süprizzzzzsempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
yol tıkandıysa arkamdan doru geç böbüğüm aklinialirimsmile eyvahedigeldismile:roflol::roflol::roflol:
ben hatırlıyom her daim hatırasıyla yaşıyom :çok üzgünüm:
gözümün önünde gitmiyi gangaa :çok üzgünüm:
khpe bihter nasıl da öldü, behlül ah behlül, sankimherifbehlül, aklma bi de kelamım geldi iyi mi :çok üzgünüm: :roflol::roflol::roflol::roflol:
kaşınan birini lafla dövsek ne güzel olur abla aklinialirimsmile zemuszemus :icecream:
demesem şaşardım bütün piyasayı süpürdün geriden gelenlere de bırak :roflol: :roflol::roflol::roflol:
ben kankama güvenirim gelir benim kankam :çok üzgünüm: gelir di mi bişi diyin :çok üzgünüm: ulen gelir diyin nan sempatiksalakcinni pisik gibin kaldım ortada sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
valla şaşırdım bu saat oldu hala burdasın delikafadulden vıstık olsa çoktan banlanmıştı :roflol::roflol::roflol:
hemen gururlanma :mymeka: piyasada soğru düzgün ekşın yok delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
oofff hem sıcak hem hormanlar aklinialirimsmile yandınn ablam sen :roflol::roflol::roflol:offffffffffff sıcak ya tirliyommm :sinifsinif: :sinifsinif:
görükmüyo kiiii :icecream:Kim kimi yiyor hadi yiyin de görelim:roflol::roflol:
Ahan da ben böyle yerim siziEki Görüntüle 51148
çok mu şaşırdın höööööööööö :1shok: :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:sende mi brütüs:1shok:
:dilcikar::sm_confused:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bak bak lafı nasıl da getirdi bardağaaaaaa delikafadulden :roflol::roflol::roflol:tamam en kalın belli bardaktan ossun benimki sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2
cigara yoksa puro ossun daha uzun sürüyor aklinialirimsmile içmesii delikafadulden
efferin sana sırnaşık şey sırnaşık şey
kız zeboş konu açmışsın güncel haberler diye naniknanik
millet birbirine girer yahu alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
kaşınan birini lafla dövsek ne güzel olur abla aklinialirimsmile zemuszemus :icecream:
demesem şaşardım bütün piyasayı süpürdün geriden gelenlere de bırak :roflol: :roflol::roflol::roflol:
ben kankama güvenirim gelir benim kankam :çok üzgünüm: gelir di mi bişi diyin :çok üzgünüm: ulen gelir diyin nan sempatiksalakcinni pisik gibin kaldım ortada sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
valla şaşırdım bu saat oldu hala burdasın delikafadulden vıstık olsa çoktan banlanmıştı :roflol::roflol::roflol:
hemen gururlanma :mymeka: piyasada soğru düzgün ekşın yok delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
tamam kalı n belli olcak delikafadulden
gierler doğru -tatlicadiarzu-
işte bak ne çok şey yaşamışızdelikafadulden:roflol::roflol:
eme niko demiycem sempatiksalakcinni
paylaşımlarımzı gördün :roflol::roflol::roflol:
daha neler paylaşcaz senle
behllü,kelam,etiket:roflol::roflol::roflol::roflol:
sizsiz ekşını tadı çıkar mı latamam kalı n belli olcak delikafadulden
gierler doğru -tatlicadiarzu-
işte bak ne çok şey yaşamışızdelikafadulden:roflol::roflol:
eme niko demiycem sempatiksalakcinni
paylaşımlarımzı gördün :roflol::roflol::roflol:
daha neler paylaşcaz senle
behllü,kelam,etiket:roflol::roflol::roflol::roflol:
bıyıhlı gelinim bu saat oldu gelmedi misafiri de gitti halbusam :mymeka: smilini koyim belki gelirsüpürrüm tabi delikafadulden
serbest ticaret kızımm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee bekle birzdan gelirlülülülülülü bakbiz burdayz
nikon biz bi ekibiz komşi sırnaşık şeysırnaşık şey
banlanmadm artık lafı söyleyip kaçıyom delikafadulden
beklemek,saptırmak yok böyle olnca banlanmıyosn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?