kim kime ne demiş, hiç bişi anlamadım akannehirhttp://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/385003-larisa-okypete.html anam bizim kızlara saldırı varr
ha şöyle :mymeka:nazlı serefın yir senı yafrimmmŞeniz
iftara bugün ne yaptın ha :mymeka: dünden kalan pizzayı mı ısıttın :mymeka:iyilik bidenem :mymeka: iftari yedik bitti gitti sira geldi sahura
niye yok oluyon nan ben geldim artikin hihoyyyt
gecem gunduzume karisti zibin garisi :mymeka:
vistin garisini da ozledim haa allah bilir nerde geziyo simdi :mymeka:
beni de ye sempatiksalakcinni
iftara bugün ne yaptın ha :mymeka: dünden kalan pizzayı mı ısıttın :mymeka:vıstıımı ben de çok özledim napıyo acaba şerepsiz :çok üzgünüm:
bari ben de iki zırnaşık bi delphin koyim anısına sırnaşık şeysırnaşık şeyçok duygulandım ya:gitme: keşke burda olsaydı da çingan yarışmasına katılsaydı :gitme: hem öyle hazırlanmasına da gerek kalmazdı tam bi çingan ne de olsa :dilcikar:
ne bileti ablacım,kızının tatili bitti mi yoksa kaydirigubbakcemile5
nabersiniz kızlar :mymeka: hayırlı iftarlar diyim yine de aklinialirimsmile
Nikocum kızım eylülde dönüyor okuluna şimdiden aldık biletleri hatta geç bilekaldık daha ucuza alabilirdik yani bende gidecemkızla beraber kıbrısa eylül 18 de gidiyoz bakalım kısmetse
Selam kızlar ne haber herkesler iyidir inşallah çokkkkk öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan
Iyilik abla ne olsun iste kk cok yogun heral acayip yavas beni deli ediyoklava:
Demek kizinla gidon hane guzel yaw, ne zaman geri gelcen?sempatiksalakcinni herifi ne yapcan? sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr ben geldiiiimmmmmmmmm suan bodrumdayım int cafeden giriyorum birazdan çıkıcam
eeeeeeeee ne var ne zok nasılsınız özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1hug:
akasiaaaaaaaaaaammmmm cnmmm nasılsıııınnnnnnn
kızzz pc cok yavaşşşşşşşşşşşşş nikolaşmadım yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh ohhh kırmızı halılarda mı serermiş benim kuzuuummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?