anaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden
vıstıııı anmışız çomak gelmiş anam delikafaduldendelikafadulden ben bilseydim dün başka bişi dilerdim :mymeka: hemen de çıkmış gelmiş gurtlu vıstık :mymeka: lülülülülülü
benneyaptımki nereeeeeeye laaa :mymeka: ben geldim sen gidion :mymeka: unutma bu hareketınıı :mymeka: hesabını sorcam ama :mymeka::dilcikar::dilcikar:
çok pis koku alırım güvercinli hemi de aklinialirimsmile süprizzzzzANAMMM nikon kokunu alduı galıbaaaaklinialirimsmile
de get :mymeka: vıstık vıstık diye diye kendime gelemedim belkim istanbullara uğramıştır diye yoldan geçenleri vıstık sen misin diye çevirdim senağlama bilmiyon mu :mymeka:Kiz ne zaman dogurdun nan :CüvCüv: ula baga da sole su yontemi nan
nasil oluyo bu cok merak ettim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
demek buban seni vermedi ha iyi etmis kiz, seni ben alcam delikafadulden delikafadulden
ama kendime deil ogluma :roflol: :roflol: yani ilerde sen o zamana nide olursun :hulya:sırnaşık şey
zirnasik yesin seni emi:roflol: :roflol: sırnaşık şey nikoncacan garisini da haber ettim burda oludugunu :sm_cool: bakalim seni ozlemismi ben kadar :roflol: :roflol:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden
vıstıııı anmışız çomak gelmiş anam delikafaduldendelikafadulden ben bilseydim dün başka bişi dilerdim :mymeka: hemen de çıkmış gelmiş gurtlu vıstık :mymeka: lülülülülülü
Kiz ne zaman dogurdun nan :CüvCüv: ula baga da sole su yontemi nan
nasil oluyo bu cok merak ettim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
demek buban seni vermedi ha iyi etmis kiz, seni ben alcam delikafadulden delikafadulden
ama kendime deil ogluma :roflol: :roflol: yani ilerde sen o zamana nide olursun :hulya:sırnaşık şey
zirnasik yesin seni emi:roflol: :roflol: sırnaşık şey nikoncacan garisini da haber ettim burda oludugunu :sm_cool: bakalim seni ozlemismi ben kadar :roflol: :roflol:
babababababa ula vistin geldi diye pirt diye deistin nan hani en cok beni sevyodun nan senağlamaçok pis koku alırım güvercinli hemi de aklinialirimsmile süprizzzzz
de get :mymeka: vıstık vıstık diye diye kendime gelemedim belkim istanbullara uğramıştır diye yoldan geçenleri vıstık sen misin diye çevirdim senağlama bilmiyon mu :mymeka:
bıyıhlı bana bak hele Çok üzgünüm çoook oh be rahatladım azcık yumruklarım acıdı emme ossunnn
9 ay yerıne 9 günde hemen dogurdum kanka sempatiksalakcinni
heee virmedı vallahiiyi mi ettı kötü mü etti orasını bılemıoom sırnaşık şey hahahah al kızzzzzzzzz sırnaşık şey gelın adayı olarak gşrülmek benı onurlandırdı nannn :smiley-cool: yırıımmm ben senın oglunu :jeyyar:hahahah sende nıne olmamı beklemeden hemen dogurunca bana verırsın bende tğrkan soray gıbı büyütürüm -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şey
bı yazamadı oda ıkı saatte yazar zatı cıkcam sımdı söyle şuna çabuk olsunsoralım bakalım özlemış mı aklinialirimsmile
yuuuuuuhhhhh çüüüssssssssss yalandan kim ölmüşbu hafta sonu gelcen dimekolumunekankayizsmilehihoyyyt
gel la gel özledik seni:mymeka::mymeka:
vıstık biliyon mu sen gittin gideli hiç banlanmadm:roflol::roflol:delikafadulden:sm_confused::roflol:
bi süürü ekşın oldu ban yemedimdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
sen gittin kazende tatil yaptısırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
asıl tatil onun yani:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gel kız gel ekşınlara akalmsositososito:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he hemen dua buldun atla :mymeka: oy kıyamam :1hug: bi dakka :uhm: niye kıyamıyor muşum CADIARZU kendisi mantıları pizzaları bensiz götürürken iyiydi kaydirigubbakcemile bi düşünürüz:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay geberdim:roflol: :roflol: :roflol:
kiz bidahakine baska bisi dile emi mesela benim icin bisiler dilehihoyyyt hihoyyyt
zaten ağşama kadar dua et niko :umursamaz: yardım et niko :umursamaz: hiç niko dertsiz taştan mübarek :umursamaz: bi sorun bu kız vıstıını özledi mi sempatiksalakcinni bu kız vıstıının yolunu gözledi mi sempatiksalakcinni yalandan kimse ölmedi mi :icecream:nıkon benım içinde dilee ulennn gacı:roflol::roflol:
candu hayırlı ossun ne işi bu cnmbilmiyorumkismile
dua istyom na cok mu bohuuusenağlama pizzalar mantilar kurban sana nikom sen baga dua et yeter nan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizyuuuuuuhhhhh çüüüssssssssss yalandan kim ölmüş
he hemen dua buldun atla :mymeka: oy kıyamam :1hug: bi dakka :uhm: niye kıyamıyor muşum CADIARZU kendisi mantıları pizzaları bensiz götürürken iyiydi kaydirigubbakcemile bi düşünürüz
zaten ağşama kadar dua et niko :umursamaz: yardım et niko :umursamaz: hiç niko dertsiz taştan mübarek :umursamaz: bi sorun bu kız vıstıını özledi mi sempatiksalakcinni bu kız vıstıının yolunu gözledi mi sempatiksalakcinni yalandan kimse ölmedi mi :icecream:
Kanka kendi de geldi.Ama kimse yok
Fıstık zillisi de gelmişolumunekankayizsmile
Ben yarın işe başlıyorumsempatiksalakcinni
hadi gözünaydın kız :icecream: :roflol::roflol::roflol:bak niko dün bi sürü şey dilemiştik:hooray::teytey::dance:
gelişme var:hooray::roflol::roflol:
önce vıstı geldi delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
sıra diğerlerine:Saruboceq::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
seni mi :dilcikar: hiç sanmıyorum hanfendi :dilcikar: sen gittin mapıs pek bi boş gözüktü gözümüze ondandır özlemimiz ha ne dersin şakkıdı9bı yazamadı oda ıkı saatte yazar zatı cıkcam sımdı söyle şuna çabuk olsunsoralım bakalım özlemış mı aklinialirimsmile
bir elin parmakları birbirinden ayrılır mı nan :mymekababababababa ula vistin geldi diye pirt diye deistin nan hani en cok beni sevyodun nan senağlama
hemide bana vuryon ha :mymeka: :mymeka: vistin gidecek simdi du sen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
he hani nerdeler nerdeler :mymeka: zaten ablam da gidecekmiş kıbrısa otur bir de onu özle :çok üzgünüm: bari giderken bi ekşın yapsa hazır tatilde banlı olur ikisi aradan çıkar oh ne ala :icecream:kendi de gelse keşkeboshayallersmile
ank abla,mavi boshayallersmile
2 çeşit pasta ha vay be cokacimcoook bi getir şu pastaları görsün jüri nikon aklinialirimsmilekızlar benm çıkmam lazım:gitme:
akşam misafir var
2 çeşit pasta yapcam:hulya:boshayallersmileakannehir
zaten bana yazdığınız yok :mymeka:
vıstıkkkkk öptüm la seni ŞenizŞeniz
smiller harekete geçti aklinialirimsmile
buna da şükür napalım :a015: 2 zırnaşık 1 delphinle vıstıımı yolculuyorum sırnaşık şeysırnaşık şeyKizlar vistin garisi bize yazyomus, emme pc zikkimi donmus:mymeka:
o yuzden su an cikmasi lazimmis yane :a015:
herkese slm var Şeniz ama sadece beni opyomus lülülülülülü :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?