15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

bu hafta sonu gelcen dimekolumunekankayizsmilehihoyyyt
gel la gel özledik seni:mymeka::mymeka:
vıstık biliyon mu sen gittin gideli hiç banlanmadm:roflol::roflol:delikafadulden:sm_confused::roflol:
bi süürü ekşın oldu ban yemedimdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
sen gittin kazende tatil yaptısırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
asıl tatil onun yani:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gel kız gel ekşınlara akalmsositososito
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay geberdim:roflol: :roflol: :roflol:
kiz bidahakine baska bisi dile emi mesela benim icin bisiler dilehihoyyyt hihoyyyt

benneyaptımki nereeeeeeye laaa :mymeka: ben geldim sen gidion :mymeka: unutma bu hareketınıı :mymeka: hesabını sorcam ama :mymeka::dilcikar::dilcikar:

gitmiyom la
sen geldinmuhabbet tavan yaptı delikafadulden:roflol::roflol::teytey::dance::roflol:
:sm_cool:delikafaduldensositososito:teytey::dance::roflol::roflol::roflol:
vurmasana olum :mymeka: bak hala vuruyo :mymeka:
sengözlerimebaksanabnaniknanik

ANAMMM nikon kokunu alduı galıbaaaaklinialirimsmile
çok pis koku alırım güvercinli hemi de aklinialirimsmile süprizzzzz
de get :mymeka: vıstık vıstık diye diye kendime gelemedim belkim istanbullara uğramıştır diye yoldan geçenleri vıstık sen misin diye çevirdim senağlama bilmiyon mu :mymeka:
bıyıhlı bana bak hele Çok üzgünüm çoook oh be rahatladım azcık yumruklarım acıdı emme ossunnn

bak niko dün bi sürü şey dilemiştik:hooray::teytey::dance:
gelişme var:hooray::roflol::roflol:
önce vıstı geldi delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
sıra diğerlerine
:Saruboceq::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

9 ay yerıne 9 günde hemen dogurdum kanka sempatiksalakcinni
heee virmedı vallah iiyi mi ettı kötü mü etti orasını bılemıoom sırnaşık şey hahahah al kızzzzzzzzz sırnaşık şey gelın adayı olarak gşrülmek benı onurlandırdı nannn :smiley-cool: yırıımmm ben senın oglunu :jeyyar:hahahah sende nıne olmamı beklemeden hemen dogurunca bana verırsın bende tğrkan soray gıbı büyütürüm -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şey
bı yazamadı oda ıkı saatte yazar zatı cıkcam sımdı söyle şuna çabuk olsun soralım bakalım özlemış mı aklinialirimsmile

babababababa ula vistin geldi diye pirt diye deistin nan hani en cok beni sevyodun nan senağlama
hemide bana vuryon ha :mymeka: :mymeka: vistin gidecek simdi du sen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi etmis iyidelikafadulden bana kaldin iste:roflol:
kiz ben cok kotu kaygana olurum ha nasilsa alistim kotuluk gormeye :hooray:
insan ne gorurse onu yaparmis bende kotuluk gordum kotuluk yapcam delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ona gore anana sole cegizi bol hazirlasin -tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar benm çıkmam lazım:gitme:
akşam misafir var
2 çeşit pasta yapcam:hulya:boshayallersmileakannehir
zaten bana yazdığınız yok :mymeka:
vıstıkkkkk öptüm la seni ŞenizŞeniz
smiller harekete geçti aklinialirimsmile

Kizlar vistin garisi bize yazyomus, emme pc zikkimi donmus:mymeka:
o yuzden su an cikmasi lazimmis yane :a015:
herkese slm var Şeniz ama sadece beni opyomus lülülülülülü :roflol: :roflol: :roflol:

yuuuuuuhhhhh çüüüssssssssss yalandan kim ölmüş
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay geberdim:roflol: :roflol: :roflol:
kiz bidahakine baska bisi dile emi mesela benim icin bisiler dilehihoyyyt hihoyyyt
he hemen dua buldun atla :mymeka: oy kıyamam :1hug: bi dakka :uhm: niye kıyamıyor muşum CADIARZU kendisi mantıları pizzaları bensiz götürürken iyiydi kaydirigubbakcemile bi düşünürüz
nıkon benım içinde dilee ulennn gacı:roflol::roflol:
zaten ağşama kadar dua et niko :umursamaz: yardım et niko :umursamaz: hiç niko dertsiz taştan mübarek :umursamaz: bi sorun bu kız vıstıını özledi mi sempatiksalakcinni bu kız vıstıının yolunu gözledi mi sempatiksalakcinni yalandan kimse ölmedi mi :icecream:

dua istyom na cok mu bohuuusenağlama pizzalar mantilar kurban sana nikom sen baga dua et yeter nan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Kanka kendi de geldi.Ama kimse yok
Fıstık zillisi de gelmişolumunekankayizsmile

Ben yarın işe başlıyorumsempatiksalakcinni

Yeni isin hayirli olsunda candy bacim
su avatari kaldirsan dyom he ne dersin
oruc oruc midem bulanyo valla :sinifsinif: :sinifsinif:

hadi gözünaydın kız :icecream: :roflol::roflol::roflol:
9bı yazamadı oda ıkı saatte yazar zatı cıkcam sımdı söyle şuna çabuk olsun soralım bakalım özlemış mı aklinialirimsmile
seni mi :dilcikar: hiç sanmıyorum hanfendi :dilcikar: sen gittin mapıs pek bi boş gözüktü gözümüze ondandır özlemimiz ha ne dersin şakkıdı
allan vıstıı gelmiş de naz yapıyo :mymeka: özledim işte nan senağlama özledim var mı :dilcikar: rahatladın mı:1closedeyes:
bir elin parmakları birbirinden ayrılır mı nan :mymekatur aşşa oruçlu oruçlu daha fazla furmim kafana :mymeka:
kendi de gelse keşkeboshayallersmile
ank abla,mavi boshayallersmile
he hani nerdeler nerdeler :mymeka: zaten ablam da gidecekmiş kıbrısa otur bir de onu özle :çok üzgünüm: bari giderken bi ekşın yapsa hazır tatilde banlı olur ikisi aradan çıkar oh ne ala :icecream:
mavi cadısı hele özledim mavimi :mymeka: gel nan bak ağzımla itiraf ettim :dilcikar:
candy de yorgunluğunu hala atamamış zaar, ne bünye var anam bundan karı olmaz
2 çeşit pasta ha vay be cokacimcoook bi getir şu pastaları görsün jüri nikon aklinialirimsmile
öyle zmfö ile şarkı söylemeye benziyor mu mutfak işi hadi bakalım
Kizlar vistin garisi bize yazyomus, emme pc zikkimi donmus:mymeka:
o yuzden su an cikmasi lazimmis yane :a015:
herkese slm var Şeniz ama sadece beni opyomus lülülülülülü :roflol: :roflol: :roflol:
buna da şükür napalım :a015: 2 zırnaşık 1 delphinle vıstıımı yolculuyorum sırnaşık şeysırnaşık şey
bir de su dökim arkandan senağlama gözyaşımlan idare et artık napalım beğenmiyorsan domitis olsun o zaman:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…