vıztıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senmısınnnakannehirkız özledık nerelerdesın bi aynı eksınlarla iiyizzzsırnaşık şeysen neler yapıyon kusummmmmbuyrunnnnnnnnn
sırnaşık şeysırnaşık şey heç anam napiiiiimmm tatil yapmaktayımNapyon nan bodrumda cabuk eve cabuk :mymeka:
Biz byrda evde oturak sey gibin sen bodrumda eglen ha :mymeka: olmaz ole :mymeka:
Ne zaman donyon kiz evine Şeniz Şeniz
sırnaşık şeysırnaşık şey heç anam napiiiiimmm tatil yapmaktayım
:1rolleyes: bı hafta sonra hem eve hemde aranıza geri dönüyorum kızzzzzzzzzzzz:CüvCüv:
sen napiıonnnn ne var ne yok
ben yokken neler yaptınız nannn anlat çabuk:mymeka::mymeka:
yime nan beniiiii :çok üzgünüm: heryerim yandı zatııı bide sen yersen mahfolurum beeennn :çok üzgünüm:sırnaşık şeyIyiyim kizzzzzzzzzz yirim seni Şeniz Şeniz Şeniz
ula bu kk zati nikoya uydu goryonmu, ikiside yavas gecinip gidyolar iste:roflol:
nikon garisi duymasin gebertecek beni:kedi:
EEEEEEEE neler yatin anlat bakim
kiz evlendin mi yogsam :roflol: :roflol: :roflol:
yukkkk ben deeeeeeeliimm öcüler girdi benim yerime kkya ohaoldumsmilesırnaşık şey bende sizlerı özledim yafffffffffff :çok üzgünüm:vıztıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senmısınnnakannehirkız özledık nerelerdesın bi aynı eksınlarla iiyizzzsırnaşık şeysen neler yapıyon kusummmmmbuyrunnnnnnnnn
asıl ben yazana kadaaaan sen kacaarsınnn laa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bak seeeennnn demek dedikodumu yaptınız heeeeeeeeeeeee :dilcikar::mymeka: ne dedınız anlat cabukkkkk:mymeka::dilcikar: hahahahahahahahah bırakın nan zırnaşıgımı banaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyGelebilyosan su msn zimbirtisina gel helekaydirigubbakcemile kk cok yavas ben yazana kadar sen kacarsin -tatlicadiarzu-
napak gulo iste sen yokken senin arkandan attik hep senin anina 3 sirnasiksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey1 de delphinkoyduk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gördüüümm bibeeeeeemmmmmmm hatta cvp bilem verdımde soyuhası batasıca pc dondu :mymeka:vısık slm verdık heralde görmuyonmuu:mymeka:
evet yaaaaa klavye çok farklı bıde pc çok yavaşşşNapsin kiz daha alisamadi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
geldim kankam geldimmmmm ŞenizŞenizŞeniz ama birazdan çıkcaaamm gerı :çok üzgünüm:laaaaaaaaaa vıstık gelmiş Şeniz
nihayet geldik aklına :mymeka:
:asigim::asigim: oyyss pekte cücelmişşşşş çiçeeeekkk ŞenizŞenizŞenizŞeniz bı hafta sonra dönceeem hep trde kalmak ıstıom :çok üzgünüm::çok üzgünüm:çiçek senin için vıstıkım:asigim:
ne zaman döncen gız:gitme:
ozzz meeeeleeeeemmmmmmmmm beniimmmm opuyorumnanaktan
Kizlar vistin garisi su an topike yazyo daha dogrusu yazamyo :roflol:
cunku tuslar farkliymis o yuzden yane bekleyin acik :kedi:
ANAMMM nikon kokunu alduı galıbaaaaklinialirimsmile
yime nan beniiiii :çok üzgünüm: heryerim yandı zatııı bide sen yersen mahfolurum beeennn :çok üzgünüm:sırnaşık şey
nıkonum nirde laaaa özledım graliçamı
heeeee evlendım ıkıde bebe doğurdum bilion mu :mymeka:söz neyim hicbişicik olmadı:çok üzgünüm: bubam vazgectıde sempatiksalakcinni sebebini sormayın bende bilmiomm -tatlicadiarzu-
yukkkk ben deeeeeeeliimm öcüler girdi benim yerime kkya ohaoldumsmilesırnaşık şey bende sizlerı özledim yafffffffffff :çok üzgünüm:
ekşın demeeee nann ekşın demeeee:mymeka: zati ekşınsızlıktan kafayı yidimm :mymeka:
asıl ben yazana kadaaaan sen kacaarsınnn laa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bak seeeennnn demek dedikodumu yaptınız heeeeeeeeeeeee :dilcikar::mymeka: ne dedınız anlat cabukkkkk:mymeka::dilcikar: hahahahahahahahah bırakın nan zırnaşıgımı banaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gördüüümm bibeeeeeemmmmmmm hatta cvp bilem verdımde soyuhası batasıca pc dondu :mymeka:
evet yaaaaa klavye çok farklı bıde pc çok yavaşşş
geldim kankam geldimmmmm ŞenizŞenizŞeniz ama birazdan çıkcaaamm gerı :çok üzgünüm:
olur mu aşkitommm hep aklımdasınız aama net olmadığı için giremedim :sm_confused:
gecem gunduzume karisti zibin garisi :mymeka:
vistin garisini da ozledim haa allah bilir nerde geziyo simdi :mymeka:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafaduldenvıstıımı ben de çok özledim napıyo acaba şerepsiz :çok üzgünüm:
bari ben de iki zırnaşık bi delphin koyim anısına sırnaşık şeysırnaşık şeyçok duygulandım ya:gitme: keşke burda olsaydı da çingan yarışmasına katılsaydı :gitme: hem öyle hazırlanmasına da gerek kalmazdı tam bi çingan ne de olsa :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?