15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

sağol canım Şeniz
banım yarına kadardı aslında niye bitirdiler kiaklinialirimsmile
iyi ettim bencede
taciz bu başka bi şey değil:bbo:

sen naslsn görüşmeyeli

selammmmm

yafrim işyerıyle ilgili sıkıntılar varr böle hala gergınımmm zaman gecıremıtommm huzurum yok kusum aaaa:1no2:

nasıl oldun aslı iyisin demi

hoş geldin zibinnn ne haber Şeniz
nasıl geçti mapıslık haaaa sırnaşık şey

Şeniz Şeniz

anacım çok geçmiş olsun ya :1hug:
şimdi daha iyisindir inşallah :Saruboceq:

ablamm Şeniz
çok sıkkıcıydı mapıs
ama çıktmmmmsempatiksalakcinni

şimdi iyiym hırıltm çok

özledim siziŞenizŞenizŞeniz

herkesnerde yaaŞenizboshayallersmile

ablamm Şeniz
çok sıkkıcıydı mapıs
ama çıktmmmmsempatiksalakcinni

şimdi iyiym hırıltm çok

özledim siziŞenizŞenizŞeniz

herkesnerde yaaŞenizboshayallersmile

tabi bizler yoktuk ya ondan sıkılmışsındır sende sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile aman dikkat et kendine bizlerde özledik seni ya
ramazan ya pek kimse olmuyor sanki
oruç tutan arkadaşlar var tabi akşama gelirler

sağol canım Şeniz
banım yarına kadardı aslında niye bitirdiler kiaklinialirimsmile
iyi ettim bencede
taciz bu başka bi şey değil:bbo:

sen naslsn görüşmeyeli

iyiyim canim benim cok sagol
bende dedim bu kiz küfür falan etmezdi nasil olduda banlandikaydirigubbakcemile3

Kankaaaaaa Zibinim :1shok:
Ne oldu sana?akannehir
:1no2::sinifsinif:

Son düzenleme:
yafrim işyerıyle ilgili sıkıntılar varr böle hala gergınımmm zaman gecıremıtommm huzurum yok kusum aaaa:1no2:
oyyy balimmm ins bütün sıkıntılari atlatirsinn :teselli:
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool: sükür kavusturanaaaaaaaa :sm_cool: cok özledim la seniiiii :teytey: gel öpüsüp koklasak:jeyyar: hasret giderek Şenizolumunekankayizsmile
kankan yisin seniiiiiiii Şeniz mutluluktan aglicam sinciiikkksempatiksalakcinni hasret bitti deyin -tatlicadiarzu-

:1shok: kanka noldu sana böyleee :1shok: :1no2: gecmis olsun yaaa:1no2:
o nasil ambulansmis öylee türkiyede en nefret ettigim sey bu insan hayatinin hic önemi yok burda 5 dk demeden kapindalar ama trde bekle babam bekle
:1no2:canisi cok gecmis olsun yaaaaaaaaaaaa :teselli:
pzt gitcem diyo yaaaaaaaaaa lmaz: olm manyak misin :mymeka: gitsene doktora :mymeka: saglik bu sakaya gelmez :mymeka: hasta masta dinlemem elimin tersini cakarim kafana haaaaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka:

sırnaşık şeysırnaşık şeykanka la aslinda bisi dememissin sempatiksalakcinni hakkini yimisler sempatiksalakcinni sucsuz yere mapisa tikmislar seni kaydirigubbakcemile3

slmmm kızlarrr ank ablmm iş arıyom buranın suyu ısındııııııı sen nasılsınguclubacismile

zebosum kıyamm dıkkat et ıhmal etmeeeeopuyorumnanaktan

siz olmayınca sıkıldm tabi aklinialirimsmile
bi daha açmayn arayı

desene ramazanda kepenk indirdik
:roflol::roflol::roflol:

iyiyim canim benim cok sagol
bende dedim bu kiz küfür falan etmezdi nasil olduda banlandikaydirigubbakcemile3
yok ben küfretmemde bi kere göze batmayagör delikafadulden
işte sıkıldıkça banlıyolar düşün
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kankaaaaaa Zibinim :1shok:
Ne oldu sana?akannehir
:1no2::sinifsinif:

kanka ölüyom sandm bizimkilerde :roflol:çok korktu :gitme:
doktoraa gitmedim geçen defa bronoskopi yaptılar burun deliğine kamerayla girdi
çift ses teli felci:bbo: şimdi gitmedim dahA derine inip endoskopi yapak dedi boshayallersmile
yarında ünv.hastanesinde seminer günü.her cuma hocalar yok
pts gitcem işte

hiçbi şey demedim hatta
burda olsa gebertirdim ben:mymeka:klava:klava:

sen yoktun yönetimcek sıklmışlar bende telafi ettiler delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
baktılar geldn af çıkttı:roflol::roflol::roflol::roflol:

bu arada 40 ceza puanım var
:hooray::dance::teytey::roflol::roflol::roflol::roflol:

slmmm kızlarrr ank ablmm iş arıyom buranın suyu ısındııııııı sen nasılsınguclubacismile

zebosum kıyamm dıkkat et ıhmal etmeeeeopuyorumnanaktan

onlar zor bulur senin gibi elemanı opuyorumnanaktan
inş iş bulursn balım Şeniz

peki ederim sempatiksalakcinni ama inan graliçalar gibi bakıym kendime yok anam çürük işte çürüğüm
:sm_confused::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım benimmmmmmmmmŞenizŞenizbende öleyımm benımkıde bana çürük dyoooo hep hastayım bi trafım arıza yapıyooodelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey:dilcikar:

al bak deli deliyi görünce değneğini atarmış:roflol::roflol::roflol:
burda bulduk birbirimizi aklinialirimsmile:roflol::roflol:
aynıymışızdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

boğazım kötü
yarn özel hastaneye gideyim dayanamyomboshayallersmile

iyi geceler kendi Şeniz

kanka la bu ne:roflol::roflol: allah seni napmasin:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyne bicim alinti yaptin laa:roflol: benim alintinin icine yazmis :roflol::roflol: yorumlar birbirine karismis:roflol::roflol:

hee hakkaten bisi dememissin:roflol:
bikere sabikali olmayagör:dilcikar: adimiz cikti kizim adimizzzz

sırnaşık şeysırnaşık şeybenim yoklugumla varolan boslugu senle doldurmuslar demek sırnaşık şeysırnaşık şey e haklilar ama koskoca ban gralicasi tatile ayrildi e onlarda benim tahtima snei oturtmuslar :hooray: gitti taht elden benneyaptımki neyse olsun yabanciya gitmedi kankam devraldi gralicaligi vereliniortak sorun degil yakinda gecerim zaten seni kötükedihüsosırnaşık şeysırnaşık şey simdilik 10 puanim var :hooray: yakinda 0 olcaam :jeyyar: :lepi: catlada patla sırnaşık şeysırnaşık şey
bakar misin 80 puanla hava atiyodum simdi puanlar gittiya temiz sicilimle hava atiom :lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey
benim mesajima karisan mesajin bu sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey simdide cevaplayim bari

gel gellll:jeyyar: gel yamacimaaa:jeyyar:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ben seni senden daha cok özledim la ŞenizŞeniz aklim fikrim biricik kankamdaydi kanka olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

oyyyy kankan yesin seniiii :1hug: yok cakmicam öpecem Şeniz ama doktora gitmemeye devam edersen iste o zaman cakicam:mymeka:bide düzelmezsem diyo kizim hemen gitsene:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…