[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/208707-kendi-yaptiginiz-goz-makyaji-fotograflarini-paylasir-misiniz-674.html"]
[/URL]
makyaj topigine mutfak robotu muyum neyim diye bi üye "makyajsiz" dogal gözlerinin fotosunu eklemis güya:roflol: o fotodan sonra vampgirl adli üye daha sonrasinda benim yorumumla tartisma basliyo, okuyunca gerisini anlarsiniz zaten:)
anlatmak icin yeterli vaktim kaldigini düsünmüyorum:roflol:
ins kapanmaz ya faydali bi topic
biraz önce gördüm bende bi bakayım dedim
güzel hatunları göreyim diye
anaaaa seni gördüm orda
kapanmasa bari orası yaaaa
hakklıymışsın fstk bu sefer banlanmazsın ama mutfak zımbırtısımı nesi gider sanırım
herkese girmiş hatun
ins kapanmaz ya faydali bi topic
anam ne cabuk okudun masallah pü pü kaydirigubbakcemile3
yaaa haklilik fln dinlemezlerki ikili tartismaya girdim sonucta eyvahedigeldismile
evet istedigi yorumu alamadiya ondan sempatiksalakcinni
gördüm gördüm harikasin datluuuuuuuuuuummm
sonunda kapandi ama konu güme gitti:roflol::roflol::roflol:
kazen o konuyu görürde tersine denk gelirse toplu kıyım olur ben sölim
çok gereksiz uzadı tamam hatun tahrik etti ama
ekmeğine yağ sürdü millet
bu gidişle 15 lilern tahtını sallar makyajcılar:roflol:
Asli'm kusurumuza bakma bekleyemedik seni hayatım :kedi:
Bence konuyu kapatalımuzatmayalım konunun incelenip açılması ümidiyle..
Nasılsın canım ?
Ben de iyiyim dün kolumu yakmıştım şimdi de yanlışlıkla bi yere sürttüm snaırım soyulmuş üstüiyiyim tatlım evdeyım bugun izinlıyımmm işyernde sorunlar cözlene kadar gitmıcemm canları sterseekaydirigubbakcemile3 sen nasılsınn
Vay Aslı protesto heesempatiksalakcinniaklinialirimsmile
Ben de iyiyim dün kolumu yakmıştım şimdi de yanlışlıkla bi yere sürttüm snaırım soyulmuş üstü
küçük bişey ama sinr oldum sırnaşık şey
demek evdesin bugün süprizzzzz
bende dışarı çıkıcam :jeyyar:
gel beraber gezek
Ben de iyiyim dün kolumu yakmıştım şimdi de yanlışlıkla bi yere sürttüm snaırım soyulmuş üstü
küçük bişey ama sinr oldum sırnaşık şey
demek evdesin bugün süprizzzzz
bende dışarı çıkıcam :jeyyar:
gel beraber gezek
hee laaa napimmm öküslerr sinir etiii:mymeka:benle ugrasmıcaklardı:lepi:
kanka netmişsin ortalık duman olmuş la:roflol::roflol::roflol:hey corcccc mapisa düstüm versene borccccccccc:roflol::roflol::roflol::roflol: ay siyirdim yine:roflol:
la akasia nerdesinnnnnnnnnn :mymeka: ben burda mapislara düsüyom akasia ortaliklarda yok:mymeka:
zibinimm kanka doktora gitcem diyodun bugün gelmedin naptin acaba bilmiyorumkismile cok merak ettim yaaaaa
yolu açık olsn :jeyyar::roflol::roflol::roflol:hakklıymışsın fstk bu sefer banlanmazsın ama mutfak zımbırtısımı nesi gider sanırım
herkese girmiş hatun
bizim tahtımız sallanmaz kızaklinialirimsmilekazen o konuyu görürde tersine denk gelirse toplu kıyım olur ben sölim
çok gereksiz uzadı tamam hatun tahrik etti ama
ekmeğine yağ sürdü millet
bu gidişle 15 lilern tahtını sallar makyajcılar:roflol:
iyiyim tatlım evdeyım bugun izinlıyımmm işyernde sorunlar cözlene kadar gitmıcemm canları sterseekaydirigubbakcemile3 sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?