ben varim-Kimse yok mi tık tık tık?
-Kim o?
-Kimsesizlersempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:
kanka ne yazdinda geri sildin süle cabik:jeyyar: dicem ama olmicak cünkülümünn edit butonu yok sempatiksalakcinni............
amonraaaaaaaaaaa allah seni napmasin nannn manyahhhh:roflol::roflol::roflol:
ablam su siteye bak bizi fişlemişler
kadınlar kulübü 2010 Farklı Haber
heeeeeee bi saat sonra gelmis denyolinca:mymeka: bende pc basinda nikoyu bekliom aynen bu sekil mirmirmirmir en sonunda basima gelicegi tahmin edip hemencecik uyumaya gittimiyikide gitmisim yoksa uyur kalirdim senin yüzünden sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka la senin durumun benimkindende betermis lülülülülülü en azindan benim 10 puanim var nabeeerrrr:jeyyar: senin oda yok demii :jeyyar: saaa hedaye ediimmiii gizzz puanimi :jeyyar: isteeeyon mu:jeyyar: naniknanik uyaridan bisi olmaz zaten onun süreside yakinda biter şakkıdı no panik -tatlicadiarzu-
dur hele benim 10 puanimda gitsin, ondan kelliii terrrteeemizz siciliminen :smiley-cool:hava aticiiimmm aklinialirimsmile
oyyy ins cabuk hallolur sorun
gec kaldin yu nov:smiley-cool: intikam kralicesi amonra senden önce davrandi sempatiksalakcinni
-Kimse yok mi tık tık tık?
-Kim o?
-Kimsesizlersempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:
Kızzzz amonraaaa allah seni ne etmesin emi alsanaalsanasmile ödüm koptu resmen bişy oldu zannettim yafrummm face yok bende ya
:roflol: ne sandın doğru söle
herkes kocam beni aldattı ya da ben başkasına aşık oldum sanmışkaydirigubbakcemile3
herkes kocam beni aldattı ya da ben başkasına aşık oldum sanmışkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin ablaŞeniz
Hadi yasempatiksalakcinni
olumunekankayizsmileKAnkaaaaaaaaaŞenizolumunekankayizsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey bisiy diiilll sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeymersi şekerim iltifatın için:roflol:
ha iy bari kaydirigubbakcemile3
ayy sorma ya geçen gün gördüm bunu öldüm gülmekten
şeffaf oda topiğinde görmüştüm
hatta konusunu açayım dedim bakalım artık
yok be fıstık hard disk te sorun çıktı
kızımın pc si servise gitti
bu eşimin kızla beraber dönüşümlü kullanıyoz
geldikkkkk
ne oldu kızz bakacam şimdi
ben intikamlarinla alakali bisi sandimdi sempatiksalakcinni
heyooooobayram şekerlerimmŞeniz
heyooooonaber kusuummm
Edit butonunu editlemişlersempatiksalakcinni
uyanda baliga gidekEdit butonunu editlemişlersempatiksalakcinni
fıstııııım Şeniz iyilik bebim senden naber nasıl geçti tatil
Şeniz olumunekankayizsmile
kizlar ban yicem, haber veriyim dedim eger banlanirsam haberiniz olsun diye:roflol::roflol::roflol:
rahat duramadın de mi gene
söle naptınlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?