aaaaa sen nerden çıktın kız gurtlu:dilcikar: ben zıbınımı karşılyordum şansıma bak sen çıktın karşıma:dilcikar: noldu:dilcikar: gelmeyeydin:dilcikar:amanda amannnnnnnnnn benim uyusuklar uyusuguuu nikonummmmuu gelmiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :sm_cool::sm_cool::sm_cool: napion kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz özledim la seniiiii gel bi öpüyüüümmm Şeniz
aaaaa sen nerden çıktın kız gurtlu:dilcikar: ben zıbınımı karşılyordum şansıma bak sen çıktın karşıma:dilcikar: noldu:dilcikar: gelmeyeydin:dilcikar:
gel kız buraya :mymeka: bak anında yumuşadım yufka yürekli nikoyum Allahtan :mymeka:benneyaptımkibenneyaptımkiaaaaaaaaaaaa öyle miiiiiiiiiiiiii benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki iiiii konusma benle bidaha o zaman :dilcikar::dilcikar: küstüm :mymeka::dilcikar:
gel kız buraya :mymeka: bak anında yumuşadım yufka yürekli nikoyum Allahtan :mymeka:
ah bilmez miyim vıstıım kaydirigubbakcemile ay gel gel ne zamandır unutmuş bu dayaklarımı :teselli::dilcikar: senin yufka yürekliliginin basladigi yerde benimde gururum baslar nikom :dilcikar: bu ne bicim bu uydurmasyon oldu yaw -tatlicadiarzu-
ah bilmez miyim vıstıım kaydirigubbakcemile ay gel gel ne zamandır unutmuş bu dayaklarımı :teselli:
ben de seni özledim biliyon di mi şerepsiz boshayallersmile hatta ticket yapacaktım gurtlu vıstıımın gelişini saysın diye ama kesin tarihi bilmiyordum, sonra da şımarırsın diye vazgeçtim:dilcikar: kaydirigubbakcemile3
bana bak benim cezam bitti ama kazenin uyarısı duruyo nolcak o de hele bana vıstıım :2:
ahahhhaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: anca geldim cevap yazmaya ehemneyse :dilcikar: gelem barii:dilcikar:kaydirigubbakcemile zirnasigim nerde :mymeka:gelisimin serefine iki zirnasik koymadin suraya:mymeka: unutma ama bu hareketini allaaaaan uyusuk nikoncancani:mymeka::dilcikar:
sırnaşık şeysırnaşık şey ticketmis hihhhh ticketini yisinlerrr yalanciya bakk :dilcikar: hem nerde görülmüs benim simardigim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey ne cezasi yine sırnaşık şey kac ceza puanin var gamyoncuiremsu puansiz uyariysa takma kafana beaaaa aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
simdi senin yine herzamanki gibi uyusuklugun üstündedirbekleki niko cevap yazsin
slmmm kızlarrr ank ablmm iş arıyom buranın suyu ısındııııııı sen nasılsınguclubacismile
zebosum kıyamm dıkkat et ıhmal etmeeeeopuyorumnanaktan
siz olmayınca sıkıldm tabi aklinialirimsmile
bi daha açmayn arayı
desene ramazanda kepenk indirdik:roflol::roflol::roflol:
yok ben küfretmemde bi kere göze batmayagör delikafadulden
işte sıkıldıkça banlıyolar düşün:roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka ölüyom sandm bizimkilerde :roflol:çok korktu :gitme:
doktoraa gitmedim geçen defa bronoskopi yaptılar burun deliğine kamerayla girdi
çift ses teli felci:bbo: şimdi gitmedim dahA derine inip endoskopi yapak dedi boshayallersmile
yarında ünv.hastanesinde seminer günü.her cuma hocalar yok
pts gitcem işte
ahahhhaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: anca geldim cevap yazmaya ehem:roflol::roflol:
sen yokken hasretinden zırnaşık kullanmadım sayırlır senağlama anca bikaç dene o da seni anmak için senağlama sırnaşık şeysırnaşık şey
ceza puanım bitti aga uyarı duruyo, şu an sıfır puanım şerepsizim :çok üzgünüm: senağlama :roflol::roflol::roflol:
heeeeeee bi saat sonra gelmis denyolinca:mymeka: bende pc basinda nikoyu bekliom aynen bu sekil mirmirmirmir en sonunda basima gelicegi tahmin edip hemencecik uyumaya gittimahahhhaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: anca geldim cevap yazmaya ehem:roflol::roflol:
sen yokken hasretinden zırnaşık kullanmadım sayırlır senağlama anca bikaç dene o da seni anmak için senağlama sırnaşık şeysırnaşık şey
ceza puanım bitti aga uyarı duruyo, şu an sıfır puanım şerepsizim :çok üzgünüm: senağlama :roflol::roflol::roflol:
oyyy ins cabuk hallolur sorungünaydınnnn şekerlerrrrr benim pc de sorun çıktı yine kızınkinden giriyom oda uyuyor şimdi uyanınca nasılsa kapacak pc yi akşama kadar belki giremem siteye eşim gelince bakacak artık fırsat bulursam uğrarım gene
ablam su siteye bak bizi fişlemişler
kadınlar kulübü 2010 Farklı Haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?