15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

nereye kayboldunuz yine :gitme: surda iki kelam edek kelami animsayak dedik hemencecik kayboldular:gitme: kimse var miii:gitme: alttada gözükmüyoki kim var kim yok baksam:gitme: elma dersem cik armut dersem cikma alttaki:gitme:
elmaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni

amanda amannnnnnnnnn benim uyusuklar uyusuguuu nikonummmmuu gelmiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :sm_cool::sm_cool::sm_cool: napion kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz özledim la seniiiii gel bi öpüyüüümmm Şeniz

aaaaa sen nerden çıktın kız gurtlu:dilcikar: ben zıbınımı karşılyordum şansıma bak sen çıktın karşıma:dilcikar: noldu:dilcikar: gelmeyeydin:dilcikar:

aaaaa sen nerden çıktın kız gurtlu:dilcikar: ben zıbınımı karşılyordum şansıma bak sen çıktın karşıma:dilcikar: noldu:dilcikar: gelmeyeydin:dilcikar:

benneyaptımkibenneyaptımkiaaaaaaaaaaaa öyle miiiiiiiiiiiiii benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki iiiii konusma benle bidaha o zaman :dilcikar::dilcikar: küstüm :mymeka::dilcikar:

benneyaptımkibenneyaptımkiaaaaaaaaaaaa öyle miiiiiiiiiiiiii benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki iiiii konusma benle bidaha o zaman :dilcikar::dilcikar: küstüm :mymeka::dilcikar:
gel kız buraya :mymeka: bak anında yumuşadım yufka yürekli nikoyum Allahtan :mymeka:

gel kız buraya :mymeka: bak anında yumuşadım yufka yürekli nikoyum Allahtan :mymeka:

:dilcikar: senin yufka yürekliliginin basladigi yerde benimde gururum baslar nikom :dilcikar: bu ne bicim bu uydurmasyon oldu yaw -tatlicadiarzu-

:dilcikar: senin yufka yürekliliginin basladigi yerde benimde gururum baslar nikom :dilcikar: bu ne bicim bu uydurmasyon oldu yaw -tatlicadiarzu-
ah bilmez miyim vıstıım kaydirigubbakcemile ay gel gel ne zamandır unutmuş bu dayaklarımı :teselli:
ben de seni özledim biliyon di mi şerepsiz boshayallersmile hatta ticket yapacaktım gurtlu vıstıımın gelişini saysın diye ama kesin tarihi bilmiyordum, sonra da şımarırsın diye vazgeçtim:dilcikar: kaydirigubbakcemile3
bana bak benim cezam bitti ama kazenin uyarısı duruyo nolcak o de hele bana vıstıım :2:

neyse :dilcikar: gelem barii:dilcikar:kaydirigubbakcemile zirnasigim nerde :mymeka:gelisimin serefine iki zirnasik koymadin suraya:mymeka: unutma ama bu hareketini allaaaaan uyusuk nikoncancani:mymeka::dilcikar:
sırnaşık şeysırnaşık şey ticketmis hihhhh ticketini yisinlerrr yalanciya bakk :dilcikar: hem nerde görülmüs benim simardigim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey ne cezasi yine sırnaşık şey kac ceza puanin var gamyoncuiremsu puansiz uyariysa takma kafana beaaaa aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
simdi senin yine herzamanki gibi uyusuklugun üstündedir bekleki niko cevap yazsin

ahahhhaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: anca geldim cevap yazmaya ehem :roflol::roflol:
sen yokken hasretinden zırnaşık kullanmadım sayırlır senağlama anca bikaç dene o da seni anmak için senağlama sırnaşık şeysırnaşık şey
ceza puanım bitti aga uyarı duruyo, şu an sıfır puanım şerepsizim :çok üzgünüm: senağlama :roflol::roflol::roflol:

slmmm kızlarrr ank ablmm iş arıyom buranın suyu ısındııııııı sen nasılsınguclubacismile

zebosum kıyamm dıkkat et ıhmal etmeeeeopuyorumnanaktan

çıktındemi işten kızz boşver yaaa bulursun be merak etme bende iyiyim saol opuyorumnanaktan

zibinnn nasıl oldun canım iyisindirinşallah sakın ihmal etme git hemen doktora babamda yaşadı bu sorunları opuyorumnanaktan

nikonnnn uyarılarımın 1 tenesi bittikaldı 1 tene 0 puan oda sempatiksalakcinni
ban cezam 10 puan yaaaaa o kalacak herhalde demi delikafadulden

ne haber kızzzz

günaydınnnn şekerlerrrrr benim pc de sorun çıktı yine kızınkinden giriyom oda uyuyor şimdi uyanınca nasılsa kapacak pc yi akşama kadar belki giremem siteye eşim gelince bakacak artık fırsat bulursam uğrarım gene

heeeeeee bi saat sonra gelmis denyolinca:mymeka: bende pc basinda nikoyu bekliom aynen bu sekil mirmirmirmir en sonunda basima gelicegi tahmin edip hemencecik uyumaya gittim iyikide gitmisim yoksa uyur kalirdim senin yüzünden sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka la senin durumun benimkindende betermis lülülülülülü en azindan benim 10 puanim var nabeeerrrr:jeyyar: senin oda yok demii :jeyyar: saaa hedaye ediimmiii gizzz puanimi :jeyyar: isteeeyon mu:jeyyar: naniknanik uyaridan bisi olmaz zaten onun süreside yakinda biter şakkıdı no panik -tatlicadiarzu-
dur hele benim 10 puanimda gitsin, ondan kelliii terrrteeemizz siciliminen :smiley-cool:hava aticiiimmm aklinialirimsmile
oyyy ins cabuk hallolur sorun

gec kaldin yu nov:smiley-cool: intikam kralicesi amonra senden önce davrandi sempatiksalakcinni

denyolinda yazicama denyolinca yazmisim akidis sempatiksalakcinni editide bulamadim

amonraaaaaaaaaaa allah seni napmasin nannn manyahhhh:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…