banada vermişti delikafaduldendelikafadulden
patron banlasanda seni seviyim olumunekankayizsmile
ayhhhhhh bu güzellik o güzelligi öpsün o güzellik diger güzelligi yesin:roflol::roflol: 3 fistik basrol süperrr:lepi: isoldemi görmek nasip olmadi ama oda fistik gibi gacidir:asigim: artikin mapisdas kankalari oldu basrol güzellik mapisdas kankalarisempatiksalakcinni ayh ne diom benn:roflol:opuyorumnanaktan
senin için başrol düşünüyorum yavrim aklinialirimsmile
bu güzelliği ülke görmeli
kendide olcak başroldeaklinialirimsmile selvi boylum al yamalımda oynatcam onuopuyorumnanaktan
şimdiden anlaşak verin elinizi vereliniortak:roflol::roflol::roflol:
behllüle memet aslantuğ benim diğerlei sizin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tüh la gördün mü:roflol::roflol: bende keske faceim yok yerine patron verdim oy:lepi: deseydim::roflol: yalandan kim ölmüs kisempatiksalakcinniHani eti browni hediye çeki veriyor ya.
Oy verdim demiştm ona vermiş.
Kazen işte aklına ne esersesempatiksalakcinni
Behlülgelmiş ama Fatmagül yok
Bu nasıl bir mide böyle tok
3 gün banyo yapma da kok
Yooooooooowwww yooooooooowww
Size r&b yaptım:roflol::roflol:
nolii la burda:roflol::roflol: benden habersiz gece yayininami gectiniz:roflol:Kanka İrfanı da alırım o zaman:roflol::roflol:
Değirmende şeederizdelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey
İrfanın değirmenisırnaşık şeysırnaşık şey
Sen de ahan da beyle baharsın:1no2::1no2::roflol:
Fıstığı da Ahu Tuğba yaptık mı bu iş tamamdır
Ben Coşkun da olabülürüm
Sanat için yaparımsempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şey kanka hani behlülü kirli camurlardan cekip herifin edeceeedin simdi irfana mi gectin:roflol: ne cabuk vazgectin behlülden kanka sırnaşık şeysırnaşık şeyirfan haaaa:mymeka::mymeka::mymeka:
yaarım kafaanı allaammaa :umursamaz: arkadaş arkadaşn asıldığına göz diker mi :mymeka::mymeka:
şerepsizim irfan benm onu evimin erkeği yapcem :roflol::roflol::roflol::roflol:
diğerleri eğlencelikti:roflol::roflol:
değirmende netcenz sölesöle aklinialirimsmile 12yi geçti la saat :jeyyar::roflol::roflol:
fıstık irfanı istemez sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende gazozcu tecavüzcü olurm aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
napiimm balimm hersey ayni valla degisik bisi yok boshayallersmilevısttıgım sen nördün guzummmm
asil behlülü beren yetistirdi kizaaaaaamm ne dion sen:roflol:ahu tuğba haa yuvRLAK nan o erüf:roflol::roflol::roflol:
BERENİ BEHLÜL YETİŞTİRDİ İZLE İZLE aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
a.s.
iyi gecelerrr ciceeeemmm ŞenizŞenizkızçelerim ben kaçıom asscık işlerim var sorada uyku tutar belkim uyurum..
ayde ii cecelerrr.
:roflol::roflol: iisi bilmiyosun sen kizaaaammmm insan uzattikca uzatir:roflol:: buda hemen iki yilda bitiririm diyoo:roflol:onuun gibi hocam olsn tıpı 2 yılda bitirrim:roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka gitmissin bile:gitme: Şenizbende yatcam kankalarımŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
:roflol::roflol: yohhh cahiti yutmakla ay tübe tübeee izlemekle mesguldüm:roflol::roflol::roflol:Kanka 6 yılı 2 yılda bitirirsin sen.:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
Fıstık kanka dilini mi yuttun?Yoğsam klavyeyimi yuttun?sempatiksalakcinni
:gitme: kanka beni birakip nereye gidiyosun:gitme:Ben de yatacağım yarın faturalar beni beklerboshayallersmile
bende snei seviooommm güzellikkk:asigim:sizi seviyorum:asigim:
oooyy kiyamam bebemee neeeiiin var kuzum:roflol:
Karnım çok ağrıyormafoldumben
baliimm hosgeldinnnnngidiomsunuz :a015:
herifimi gelmedi daaa allah blir ne zaman gelcek haftya evleneli 1 sene oluo ne cabuk gecti ya acaba bosanma davası acıp mahkeme celbini hedaye olarak mı versem ne sok olur he:icecream:
anaaa simdiden evlilik yildönümünüz kutlu olsunnn opuyorumnanaktan ilerde bebislerinin yasgünlerinide görüzüz insallah hepberaber boshayallersmile tabi o zamana kadar sende bizi terk etmezsen:mymeka:
hahahahha alemsin yaa kaydirigubbakcemile3 cidden ne hediye olur :roflol: sendende anca böyle bi fkir cikardi yaww koptuumm:roflol::roflol: hayal gücüne bak:rolfol:
kaydirigubbakcemile3 ayyy tühh desene teyze olmamiza cok var ohaoldumsmileben cok severim ya bebeleri evlenirsem hemen bebek yapcam kaydirigubbakcemile3 o yüzden ne kadar gec evlenirsem o kadar iyidir:lepi: :roflol: aaaa asker esi mi olcan ne güzel:)ne bilem aklıma baska bişi gelmedi hediye kaydirigubbakcemile3 kızzzzz bebeee daaa ck var malum herif askere gitmedi daaaaturkbayragi sizi kim terkettide bende edem kız herifi ederim sizi etmem delikafaduldendelikafadulden
bu herif kim be şaş mı ne :smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3 ayyy tühh desene teyze olmamiza cok var ohaoldumsmileben cok severim ya bebeleri evlenirsem hemen bebek yapcam kaydirigubbakcemile3 o yüzden ne kadar gec evlenirsem o kadar iyidir:lepi: :roflol: aaaa asker esi mi olcan ne güzel:)
ohoo kim terk etmedikibu topic ilk acildiginda kac kisiydik simdi kac kisiyiz novum bi düsün bakem kaydirigubbakcemile3
heeeeeeeeeeeyytt dogru konus lennn oyarim allaammmaaa:mymeka: cahitime laf yok :umursamaz: bikere o bi bulut olsamda her tvde belirdiginde ben ekrana yapisiyodum taaammmiii boshayallersmile adamin her hareketi karizma hele konusmasi surat mimikleri fln ayyyyyyyyyy yiyesim geliyo valllaaŞeniz kaydirigubbakcemile3
he teyze olmana bi 3 sene var hem ben istemiom daaa kendime bakamıom gezmem görmem gereken yerler vardelikafadulden kıbrısa gidek mi la delikafaduldendelikafadulden
he kııı topiği terk edenler oldu aman bosver olsun insan olanlar burda yeter:umursamaz:
ay sevmedim bu çocugu benim kenanım bin basar buna şaş bu şaşkaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
ohooo senin 3 senen olur 6 sene, daha gezemedigim göremedigim yerler var dersin oyalarsin beni hihhhh:dilcikar: ben teyze olcam banane banane bananeeeee :roflol::roflol:
sen yapmazsan baskasi yapar :mymeka: mesela zhebani aklinialirimsmile halihazirda üehlülümüzde var zatiii:roflol::roflol: zibin kanka la behlülden bi bebe yapiverde teyze oluyum olabiler mi :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
yada ank ablam sempatiksalakcinni ama o striptiz diregi dikmekle mesguldür kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey sahi o direk noldu ya hala yerinde duruyo mu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
neyse sempatiksalakcinnine diyoduk kaydirigubbakcemile2ehem ehemm konuyu dagitmayalim şakkıdı
he götür beni kibrisaaa bak götürmezsen aglarim sonraa mafoldumben güzel güzel fotolar ekleyip öyle ballandira ballandira anlattinizki cok feci canim cekti la hic sorma sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
biz bize yeteriz dimi mapisdas kankammm olumunekankayizsmileŞeniz ama ben umutluyum gidenler elbet birgün geri gelcek
pehhhh sevememismismis :dilcikar: sen hic bir bulut olsami izledin mi ha:mymeka: söyle izledin mi:mymeka: izlediysen bile cahiti izledin mi ha:mymeka: izleseydin böyle konusmazdin bikereeem:dilcikar: kenan mi benneyaptımki ay oda kiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?