15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hadi yaaa:roflol: oda iyiymis valla bende pc basindan kalkip izleyemiom tv mv:roflol:
yeter nan yete:mymeka: daha anlatiyo oraya gitcekmis buraya gitcekmis:mymeka: git git:mymeka: git bensiz git:mymeka: bide böyle anlat kiskandir beni git:mymeka: hic durma :dilcikar:
aaahhh ahhhhhhhhhhh her dönüsümde agliom dedinde aklima türkiyem geldi :2: ooooooooofff offfffffffffffffff neyse sus aglamicam bosuna ugrasma :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3nereyi görcen la allani:roflol::roflol: maldivlere flnmi gitcen:roflol: valla en iyisini yapion gez toz kocisinle keyfini cikar hayatin bakma bana bende bebisleri cok sevdigimden öyle diyorum kaydirigubbakcemile3
nihahahaha zhabni dünden razi valla:roflol::roflol::roflol hahahah he yaw bende sari erkekleri hic sevmem ama behlül baska:jeyyar: esmer olsaydi varya tadindan yenmezdi ama sırnaşık şeysırnaşık şey ayyy laflara bak kendimi cok igrenc hissettim tadindan yenmez fln delikafadulden:roflol::roflol:
hahahah ank ablam orda baska bi direk bulur merak etme sen:jeyyar:
heee anladim ben anladimmm :lepi:kaydirigubbakcemile3

inadina koyuyo fotolari bide:roflol::roflol::roflol::roflol:

la ne kocişi ben tek gidiom geziom oralarda beni karsılayanlar var opuyorumnanaktan dolu arkadasım var orda kociş çalışııı bana ucak parası kazaniiiidelikafadulden sende gel diyorum gelmio napam o gelmio diye gitmicek halim yok gider gezerim valla kuzum türkiyenin doguda bikac yer haric heryerini gezdim meslek icabı sositososito yurt dısındada bikaç yer şimdi hayalim papuayenigineye gitmek gitmeden cocuk mocuk yok yok la meksikayada gitmeden cocuk yok offf cocuk yok yapmıcam ben gezemem sonra ha veriolarsa söle buyumus cocuk versinler delikafadulden yoksam 9 ay tası emzir altını al ayy yok bakamam ben yapamam :1closedeyes:delikafadulden kenanda fizik tamam ama sarı la sana diom memiş kılları bile sarı sarı ıyyy o havuza girince ben cıkıom çirkin yaaadelikafadulden buldumda bunuom hesabı sırnaşık şey la sen nerde yasıon kuzu şimcik fransamı

yürüüüüüü kanka kim tutar biziiii

inadina koyuyo fotolari bide:roflol::roflol::roflol::roflol:

yürü gidek la sen ordan ben burdan foto ceker koyarık sonra türkiye kk ya dar geldi die kaydirigubbakcemile3 la sen beni grdunmu hiç kesin görmusundur bend seni görem foto koy anaaam edit yok kaldıraman koyma kymaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

la kanka ebru gundes makyajını bırakta yamacıma gel saat kac oldu korkuom la

anaaaaaaaaaa herifin olmadan alemlere akican yaniiii delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey aman haa uslu dur bak oralarda enisteye söylerim bi simariklik yaparsan ona göreeee :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey bosver cnm madem esin gelmiyomus sende gidip eglenirsin sonucta gel demissin gelmemis
oh ohhhh dünya turu yapmissin resmensırnaşık şeyne güzel benim icinde gez olabiler misempatiksalakcinni
ay olur mu annelik bambaska bi duygudur:asigim: 3 yasinda kardesim var bebegim benim askimmm:asigim: ablalik anne yarisi gibi bisi olsa gerek kaydirigubbakcemile3 3 yil sonra hayirlisiyla bebisini kucagina alirsan bu laflarina gülersin ay bana bak sanki kirk yillik anneymisim gibi konusuom la iyimi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
neee nasii yanee ne havuzu nann sempatiksalakcinni

hahah görmemmiiii albüm fotolariniz fln harikaydi, hatta yorum bile yapmistim tebi o zamanlar tanismiyoduk bile
ay edit olsaydi koyardimda edit yok iÇok üzgünüm çoook

la kanka ebru gundes makyajını bırakta yamacıma gel saat kac oldu korkuom la

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne ebru gündesi olm oraya yorum yapali bi saat oldu sırnaşık şeysırnaşık şey suan fatmagülün ticavizz maceralariynan ilgilenmekteyim sempatiksalakcinni bitter yokya artik fatmagüle sarcaz kafayi sırnaşık şeysırnaşık şey
visss kiyamammmmmm sanaaaaaaaa gel hele yamacimaaaa :jeyyar: :1hug:

Günaydınnn kankalarrr hayırlı sabahlar Şenizossun ne habersiniz ya dün sabahtan beri giremedim siteye bugünde yokum kızla beraber dışarı çıkcaz son alışverişler artık cumarteside addalara gidiyom kızla hadin sizleri de götürem zaten kunovcumu götürüyom girnede içecez :içelim: karşılıklı ohhhh sefamız ossun geçmişi okumadım herkesler iyidir umarım Şeniz Şeniz

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz:

özledim sizleriii :a015: :a015:

yakında döncem inşallah şu yoğunluk bi bitse,
kendimm beybim dinleyemedim hala ya açamadım hiç pcyi bu haftasonu bitircem o işide inşallah döncem ben sana sempatiksalakcinni
öpüldünüz kocamann Şeniz

saclarını yirimmm yafrımmm:1rolleyes: vıztıkk nirdesın ulennalsanaalsanasmile
:1rolleyes:

Aldım mesajını hevinim ciğerimsempatiksalakcinni
Banlıydık gubbanaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…