ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:umursamaz:
özledim sizleriii :a015: :a015:
yakında döncem inşallah şu yoğunluk bi bitse,
kendimm beybim dinleyemedim hala ya açamadım hiç pcyi bu haftasonu bitircem o işide inşallah döncem ben sana sempatiksalakcinni
öpüldünüz kocamann Şeniz
Zibiiiiiiiiiiiiiiinnnn
Fıstııııııııııııııııkk
Kankalarııııııııııımmmboshayallersmile
Ankabla
:roflol:
Karnım çok ağrıyormafoldumben
patron unuttu seni git bi hatırlat delikafadulden eskiden böyle mydin sen :mymeka: ha :mymeka: ha :mymeka: formdan düştün olum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:viyyyyyyy patron beni seevvvmiiiiiiii :gitme:baana rep neyim vermedii :gitme::roflol:
ayhhhhhh bu güzellik o güzelligi öpsün o güzellik diger güzelligi yesin:roflol::roflol: 3 fistik basrol süperrr:lepi: isoldemi görmek nasip olmadi ama oda fistik gibi gacidir:asigim: artikin mapisdas kankalari oldu basrol güzellik mapisdas kankalarisempatiksalakcinni ayh ne diom benn:roflol:
kanka cahitim aklima geldi aklim basimdan gitti
al hepsi senin olsun ahanda bak ben bunu istiommmm:asigim:
su güzellige bakar misin yarabbiiimm:asigim: allah özene bözene yaratmis yok böyle biseyy ölüyom bu adama ölüyooooooommmmmmm:asigim: cahitt layyynn bastigin yerrr uyudugun yatak olammmm anammmmmmmmm:asigim: :jeyyar:delikafadulden:roflol:
tüh la gördün mü:roflol::roflol: bende keske faceim yok yerine patron verdim oy:lepi: deseydim::roflol: yalandan kim ölmüs kisempatiksalakcinni
nihahahahhahaha müzige bakkk koptuuuuuummmmmmmmm:roflol::roflol:
nolii la burda:roflol::roflol: benden habersiz gece yayininami gectiniz:roflol:
neyyyyyyyyyyyyy akannehirahu tubami ohaoldumsmile ben o kadar cirkin miyim kanka askolsuunn ohaoldumsmile
gidiomsunuz :a015:
sırnaşık şeysırnaşık şey kanka hani behlülü kirli camurlardan cekip herifin edeceeedin simdi irfana mi gectin:roflol: ne cabuk vazgectin behlülden kanka sırnaşık şeysırnaşık şey
hakkat 12yi gecmis saat sempatiksalakcinnibende diom niye kudurdu bunlar:roflol::roflol: vallah benim gözüm cahitten baskasini görmez ben istemem irfan mirfan zati irfan kim onuda bilmiomya:roflol::roflol: neyseesempatiksalakcinni
asil behlülü beren yetistirdi kizaaaaaamm ne dion sen:roflol:
:roflol::roflol: iisi bilmiyosun sen kizaaaammmm insan uzattikca uzatir:roflol:: buda hemen iki yilda bitiririm diyoo:roflol:
)
ohooo senin 3 senen olur 6 sene, daha gezemedigim göremedigim yerler var dersin oyalarsin beni hihhhh:dilcikar: ben teyze olcam banane banane bananeeeee :roflol::roflol:
sen yapmazsan baskasi yapar :mymeka: mesela zhebani aklinialirimsmile halihazirda üehlülümüzde var zatiii:roflol::roflol: zibin kanka la behlülden bi bebe yapiverde teyze oluyum olabiler mi :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
yada ank ablam sempatiksalakcinni ama o striptiz diregi dikmekle mesguldür kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey sahi o direk noldu ya hala yerinde duruyo mu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:
yürü gidek la sen ordan ben burdan foto ceker koyarık sonra türkiye kk ya dar geldi die kaydirigubbakcemile3 la sen beni grdunmu hiç kesin görmusundur bend seni görem foto koy anaaam edit yok kaldıraman koyma kymaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
20.000 mesajımı buraya yazayım dedimm zemuszemus zemuszemus sempatiksalakcinni
bi an önce gel opuyorumnanaktan çok özledik balım seniolumunekankayizsmileözledim sizleriii :a015: :a015:
yakında döncem inşallah şu yoğunluk bi bitse,
kendimm beybim dinleyemedim hala ya açamadım hiç pcyi bu haftasonu bitircem o işide inşallah döncem ben sana sempatiksalakcinni
öpüldünüz kocamann Şeniz
Zibiiiiiiiiiiiiiiinnnn
Fıstııııııııııııııııkk
Kankalarııııııııııımmmboshayallersmile
Ankabla
zibin bu kım kızzzzaklinialirimsmile
Değirmenci İrfan o:roflol::roflol::roflol:
candy yatmadınmı kızz
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaenasıl yanı:1shok:
göz koyma olum:mymeka: benm ozemuszemuszibin bu kım kızzzzaklinialirimsmile
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizboshayallersmile
kı irfan değirmenci işte:hulya::roflol::roflol::roflol:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaenasıl yanı:1shok:
Kanka bu İrfan köse mi?:uhm:
Kılsız erkeğe erkek mi derim ben.
Şöyle döşü kıllı olacak.boshayallersmile
Kıllardan düğüm atacaksın.:roflol::roflol:
ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?