15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ora nere delikafadulden ben bahcelievler yakınmısın bana sanmıyom ama sen karsıdamısın

Yuh nan nasıl bilmezsin.Behlül az sevişmedi
Bihternen bizim orada:roflol:

Aynı yakadayız.sempatiksalakcinni
Şişli yi biliyon mu?kaydirigubbakcemile

hamilemisiniz la biri olmamıs biri cok olmus ah ah genclik nereye gidio:roflol:

Hamile olmam için o şeyle tanışmam lazım:roflol::roflol:
Siftah yanidelikafadulden

yok kanka ne hamilesikaydirigubbakcemile

okypete yine mapısa düşmüş galiba.

:ecrin_bebek:

yaw ne bilem karıstırıom burda dogmadık herhalşakkıdı şişliyi bilioz herhal sende iiice cahil yaptın benneyaptımki metrobuslen gelirsin bana kanka eliflende konusaktayerimseniben
he anladım çay bardagı

iyi degilim kanka cok pis formdan düsmüs gördüm kendimi valla aynen bende cok sasirdim kendime halada sasiriyom :1shok: bakale okypiti yine banlanmis ohaoldumsmile bense bos bos duruyom akannehir acaba naptida gitti:gitme:

hahahahahh ilk gece korkmazsin demek ha:roflol: nihalde korkmadiydi sempatiksalakcinni

sırnaşık şeyyastiksiz olmaz olm kilasima uymaz -tatlicadiarzu-

he la hem onca parayi götürdü oda yetmiyomus gibi behlül gibi yavruyu götürdü kari la alsanaalsanasmile sans iste netcen :umursamaz: simdide tam 5 tane yausuhluyu götürcek kanka akannehir

vay miiiccc vayyyyyyy:mymeka: iyi demissin öylesi herife avucumu degil mokumu yala denir sempatiksalakcinnisırnaşık şey

ayyy gıııı iyiki varsınız he size bişi dimmmi kankiler görüşek la sizede oce alırım sözzzzzzz:icecream:
hemide pasta yaparım kek yaparım rus salatasıda yaparım:roflol:
ohaoldumsmile bana hani oceeeeeeeee :mymeka: bende istiom banane:dilcikar: kizzz kelebeklerine bayildim yaaaaaaaaaaaa ne güzel olmus öyleeeee :asigim:

lady gaganın elbisesini gördunuzmu
gördüm gördüm:roflol::roflol: görmez olaydim:roflol::roflol: bide dünyaca ünlü star olacak irezil arvattt:roflol::roflol:

kizlar sakin pcnizin ayarlariynan oynmayiniz :smiley-cool: hicbir teknik ariza yoktur yanlis görmediniz dogru gördünüz tanistirayim kizlar bu etsempatiksalakcinni et bunlarda benim kankalarim sırnaşık şey

:mymeka: senin gibisini zor bulur o mic:diclikar:

of zibin yenecek brovnı demiom baska brovnı konulardan nıcklerden yaklasıom olaya

la kuzum görusek valla ayarlayalım la zibin nerde yaşiiiiiiii diger diiiiiiiiiiiiiii
ben anlamadim hangi brovniden bahsediyon sempatiksalakcinni gece yayininami gectin yine yoosam:roflol:

vıstık niye yok :mymeka: sabahladı tabi kkda :mymeka: gece bülbülü vıstık
2 zırnaşık koyam gelir belkisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:
:roflol::roflol: yettim kanka yettiiiimmm:lepi: hazir online yakalamisken seni eccikkkk öpüsek gel Şeniz

zırnaşıkta çekmezse başka hiçbir şey çekmez sırnaşık şey:roflol:
kkdan vıstığa kkdan vıstığa sempatiksalakcinni
pireler uçuyo ulaşılamadı
:roflol:
:roflol::roflol:

ne güzel eğleniyorsunuz.imrendim doğrusu.
sende katil cnm aramiza kaydirigubbakcemile5

Kankaaaaaaa gördüm kankaaaa konuyu.
Bu ayular için ban yemene değer mi kanka
Bunlar anlamaz ki:tomato:
banada gösterin banada :çok üzgünüm:

aha da vıstık geldi :lepi:işe yaradı yaradı delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey

Fıstığı zırnaşıklar çekmiş:roflol::roflol:
Kanka ban yeemzsin herhalde bilmiyorumkismileaklinialirimsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey

allan uyuşuğuŞeniz 2 saat geçmişi okur şimdi vıstık olum zırnaşık koyduk geldin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey sus nan gevezeler onca seyi okuyup benim kadan hizli yorum yapabilirsen cik karsima:dilcikar:

ımmmmm ımmmmmmm hissediyorum zırnasık koyunca fıstık gelir ımmmmmm ımmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey
Hee kanka fıdtık okuyana kadar ben
çok uzak diyarlarda olmuş olabilirimsempatiksalakcinni
:roflol::roflol: kanka bak geliyo hindi 5 gardassempatiksalakcinni

sence aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:

valla gözüm kapanıyomirmirmirmir
vıstık çabbık yaz
:mymeka::roflol::roflol:
:mymeka: tavuk musun kanka sensempatiksalakcinni

hamilemisiniz la biri olmamıs biri cok olmus ah ah genclik nereye gidio:roflol:
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

et sempatiksalakcinni
okypete yine mapısa düşmüş galiba.
ay evet sormaa:gitme: niye düstü acep

ben yatıyorum kızlar iyi gecelerŞeniz
:mymeka: haiinnn:mymeka: insan bi bekler beni:gitme:

evet birine dudakların guzel rujunu begendim dedi diye banlandı iltifatta ban sebebi duyurulur delikafaduldendelikafadulden
:1shok::1shok: kanka ne diyon senakannehir saka demi bu saka ohaoldumsmile kime dedi hangi topicte dedi emin misin la :sinifsinif:

fıstık hosgeldin kuzu
hosbulduk bebeeemm Şeniz napion bakeem

yok kız makkaj topiğinde dudakların cok guzel rujada bayıldım fln yazmıs iltifat etti die şikayet etmişler 2 gun banlandı

kadının2. üyeliği onca konu açtı yok kaynanam yok kocam bir sürü şikayet,halada boşan diyenleri dinlemiyor.bende bunu anlamıyorum.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…