ora nere delikafaduldenben bahcelievler yakınmısın bana sanmıyom ama sen karsıdamısın
hamilemisiniz la biri olmamıs biri cok olmus ah ah genclik nereye gidio:roflol:
yok kanka ne hamilesikaydirigubbakcemile
okypete yine mapısa düşmüş galiba.
Yuh nan nasıl bilmezsin.Behlül az sevişmedi
Bihternen bizim orada:roflol:
Aynı yakadayız.sempatiksalakcinni
Şişli yi biliyon mu?kaydirigubbakcemile
Hamile olmam için o şeyle tanışmam lazım:roflol::roflol:
Siftah yanidelikafadulden
hadi ya:1shok:
hadi ya:1shok:
:ecrin_bebek:
yaw ne bilem karıstırıom burda dogmadık herhalşakkıdı şişliyi bilioz herhal sende iiice cahil yaptın benneyaptımki metrobuslen gelirsin bana kanka eliflende konusaktayerimseniben
he anladım çay bardagı
ben yatıyorum kızlariyi gecelerŞeniz
evet birine dudakların guzel rujunu begendim dedi diye banlandı iltifatta ban sebebi duyurulur delikafaduldendelikafadulden
aklımda olsun kimsenin ne dudağını nede rujunu beğeneyim.:uhm:
iyi degilim kanka cok pis formdan düsmüs gördüm kendimikanka noldu sana :gitme: iyi misin doru söyle mafoldumben sen böyle bansız yapamazdn :1shok: hastamsnolum:mymeka:
bende behlülde yapıştm tvye sineğin cama yapıştığı gibi olum böylesi herifle ilk gece korkum bile olmaz:icecream:
geçtik gece yayınına ivet naparsn kanka ekşın yok bizde yayın yapıyıkaklinialirimsmileaklinialirimsmile
seni bitterden meşhur etcem kanka :lepi: yastıksız çekcem sahneleri gişe rekortmeniolcz:dance:
reyting tavan yapcak olum:roflol:
heralda bliyoz işi :1closedeyes: ne sandn kanka sositososito sen bak şu gözlere sengözlerimebaksanab bak bak iyice bak:mymeka::dance::roflol:sengözlerimebaksanab behlülü almam ama elime geçerse acımam aklinialirimsmile:::dance:::icecream:
behlüllün içinde neer var bilsen aklinialirimsmile:roflol:::ama bihter şanslı ha :lepi: hem 15 bin bölüm başına hem behllü öyle anlaşmış ay yapımla sırnaşık şeysırnaşık şey ben 5binvesınırsız behlüle tav olurdm:lepi:delikafadulden:hooray::roflol:
behlüde kalcam aam aaa irfan başka gaymak gibi baksana olum:mymeka:
he söylemeden geçemiycem :uhm: evlenince biri benim evlenmezsem hepsi benm:hooray::smiley-cool:
he kanka bende diiim sana aşık olduk ayıcanın tekine herif 10 ay sonra içti içti ağladı anaaam ne dedi biliiin mi sözlüymüş baska bi ayıcanlan tabi ben ayıl bayıl sonram ben herifi buldum nişanlandım bu ayıcan aradı neymiş ayrılmış sözlüsünden onun olacakmısım avucunu yala dedim:roflol:
ohaoldumsmile bana hani oceeeeeeeee :mymeka: bende istiom banane:dilcikar: kizzz kelebeklerine bayildim yaaaaaaaaaaaa ne güzel olmus öyleeeee :asigim:ayyy gıııı iyiki varsınız he size bişi dimmmi kankiler görüşek la sizede oce alırım sözzzzzzz:icecream:
hemide pasta yaparım kek yaparım rus salatasıda yaparım:roflol:
gördüm gördüm:roflol::roflol: görmez olaydim:roflol::roflol: bide dünyaca ünlü star olacak irezil arvattt:roflol::roflol:lady gaganın elbisesini gördunuzmu
:mymeka: senin gibisini zor bulur o mic:diclikar:şerepsize bak:mymeka: beende bisürü para toplyp kolye almıştm.sonra bi baktm benim kolyenin üstünde hiç tarzı olmayan bi kolye:1shok:
bi süre sonra benm kolyeyi çıkrdı :1closedeyes:
sonra anladm aldatıyosempatiksalakcinni ama aylarca ya hiç farketmedim
ben anlamadim hangi brovniden bahsediyon sempatiksalakcinni gece yayininami gectin yine yoosam:roflol:of zibin yenecek brovnı demiom baska brovnı konulardan nıcklerden yaklasıom olaya
la kuzum görusek valla ayarlayalım la zibin nerde yaşiiiiiiii diger diiiiiiiiiiiiiii
:roflol::roflol: yettim kanka yettiiiimmm:lepi: hazir online yakalamisken seni eccikkkk öpüsek gel Şenizvıstık niye yok :mymeka: sabahladı tabi kkda :mymeka: gece bülbülü vıstık
2 zırnaşık koyam gelir belkisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
:roflol::roflol:zırnaşıkta çekmezse başka hiçbir şey çekmez sırnaşık şey:roflol:
kkdan vıstığa kkdan vıstığa sempatiksalakcinni
pireler uçuyo ulaşılamadı:roflol:
sende katil cnm aramiza kaydirigubbakcemile5ne güzel eğleniyorsunuz.imrendim doğrusu.
banada gösterin banada :çok üzgünüm:Kankaaaaaaa gördüm kankaaaa konuyu.
Bu ayular için ban yemene değer mi kanka
Bunlar anlamaz ki:tomato:
sırnaşık şeysırnaşık şeyaha da vıstık geldi :lepi:işe yaradı yaradı delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeyFıstığı zırnaşıklar çekmiş:roflol::roflol:
Kanka ban yeemzsin herhalde bilmiyorumkismileaklinialirimsmile
sırnaşık şeysırnaşık şey sus nan gevezeler onca seyi okuyup benim kadan hizli yorum yapabilirsen cik karsima:dilcikar:allan uyuşuğuŞeniz 2 saat geçmişi okur şimdi vıstık olum zırnaşık koyduk geldin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeyımmmmm ımmmmmmm hissediyorum zırnasık koyunca fıstık gelir ımmmmmm ımmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: kanka bak geliyo hindi 5 gardassempatiksalakcinniHee kanka fıdtık okuyana kadar ben
çok uzak diyarlarda olmuş olabilirimsempatiksalakcinni
:mymeka: tavuk musun kanka sensempatiksalakcinnisence aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
valla gözüm kapanıyomirmirmirmir
vıstık çabbık yaz:mymeka::roflol::roflol:
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeyhamilemisiniz la biri olmamıs biri cok olmus ah ah genclik nereye gidio:roflol:
et sempatiksalakcinni
ay evet sormaa:gitme: niye düstü acepokypete yine mapısa düşmüş galiba.
:mymeka: haiinnn:mymeka: insan bi bekler beni:gitme:ben yatıyorum kızlariyi gecelerŞeniz
:1shok::1shok: kanka ne diyon senakannehir saka demi bu saka ohaoldumsmile kime dedi hangi topicte dedi emin misin la :sinifsinif:evet birine dudakların guzel rujunu begendim dedi diye banlandı iltifatta ban sebebi duyurulur delikafaduldendelikafadulden
hosbulduk bebeeemm Şeniz napion bakeemfıstık hosgeldin kuzu
kadının2. üyeliği onca konu açtı yok kaynanam yok kocam bir sürü şikayet,halada boşan diyenleri dinlemiyor.bende bunu anlamıyorum.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?