yunoffum bugün gece yayinina gecmedin kanka hayret:roflol::roflol::roflol:
hakaten baktm oky sebebsiz yere banlanmış bilmiyorumkismile
nefes alsak ban yiyoruzboshayallersmile
abla mabla dimem :mymeka::sinifsinif::sinifsinif::2:
selammmmm kızlarr ne haber yeni geldik bizde yoktuk bi bakayım dediydim bizim kankiler ne yapıoooo olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ablaaaaaaaaŞenizŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...ar/390789-nil-makyaja-kadina-dair-hersey.html
kızlar topiğimizi açtım ,beklerim :asigim:
ohaoldumsmile tirrrrbiiyyeesüüüzzzz kaydirigubbakcemile3dötümü ye fıstıkkaydirigubbakcemile3
kanka hayirdir neyin varslm kızlarhiç halim yok bu sabah kafamçokkarıştı
konum silinmiş bi de ceza almışımgeçmişi okudum delikafadulden hiç halim yok yazaym mirmirmirmir
geleydin kuzuuummmm:dilcikar: bu aksam hepberaber toplanalim mi kankalaryok artık yaa petem o sebeten nasıl banlanmıs bişi yok ki yaaa haksızlıkk ama bu yaaaaa sinirlednım bak simdi:umursamaz::mymeka::mymeka:
gece bensız geyık haaa pisleerrrr:icecream:
bi kere sabikaliyizya hani o bakimdanhakaten baktm oky sebebsiz yere banlanmış bilmiyorumkismile
nefes alsak ban yiyoruzboshayallersmile
slm ablaciimmmselammmmm kızlarr ne haber yeni geldik bizde yoktuk bi bakayım dediydim bizim kankiler ne yapıoooo olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hihoyyytyettiimmm gariiiihttp://www.kadinlarkulubu.com/makya...ar/390789-nil-makyaja-kadina-dair-hersey.html
kızlar topiğimizi açtım ,beklerim :asigim:
kizlarrrrrr slmmmm
ohaoldumsmile tirrrrbiiyyeesüüüzzzz kaydirigubbakcemile3
kanka hayirdir neyin var
benneyaptımkihangi konun silinmis la :uhm: sen:1shok: sen benden habersiz :1shok:konu mu actin yooosaaam ohaoldumsmile
geleydin kuzuuummmm:dilcikar: bu aksam hepberaber toplanalim mi kankalar
bi kere sabikaliyizya hani o bakimdan
slm ablaciimmmkibrista misin simdii kaydirigubbakcemile2nm
hihoyyytyettiimmm gariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?