15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

deliiii:dance::roflol::roflol:

bu daha iyi ospirikli yi bir dahaki sefere kısmet delikafadulden

bende sizleri özledim ..
biraz kızgınım kusuruma bakmayın olur mu *
:teselli:

ama anlamadıgım topik zaten makyaj topiği ve yazılanda makyajla ilgili tutupta kıyafet koymamıslar o zaman benim gelinlik topiğimde bana çiçegimi soranlar oldu bende şikayet ediiim banlansın

kknın ,gözümü boyandı,adaletine krampı girdi bilemiyorumşakkıdı

deliiii:dance::roflol::roflol:

bu daha iyi ospirikli yi bir dahaki sefere kısmet delikafadulden

bende sizleri özledim ..
biraz kızgınım kusuruma bakmayın olur mu *
:teselli:

:roflol::roflol: hahaha kazen bikcak senden sürekli nick degisiyosun kaydirigubbakcemile3

gözlerinide cok özledim ama neden makyaj eklemiyosun hic??
ne kusuru cnm kizmakta haklisin :1closedeyes:

:roflol::roflol: hahaha kazen bikcak senden sürekli nick degisiyosun kaydirigubbakcemile3

gözlerinide cok özledim ama neden makyaj eklemiyosun hic??
ne kusuru cnm kizmakta haklisin :1closedeyes:

kazen'e mazaretimi bildirdim canım ya,değiştirmem şarttı ...o da sorun etmedi ...

makyaj topiğini bende özledim a.s

a.s

ama anlamadıgım topik zaten makyaj topiği ve yazılanda makyajla ilgili tutupta kıyafet koymamıslar o zaman benim gelinlik topiğimde bana çiçegimi soranlar oldu bende şikayet ediiim banlansın

cnm ya baska birinin topiginde olsa belki böyle olmazdi
sürekli görüyorum cnkü bi kisiye ait bi topige baskalarida kendilerine ait fotolar koyup ya bisey soruyolar yada biseyi gösteriyolar
ama bu topicte bastan beri tartismalar fln olmus, foto ekleyen arkadaslada foto eklemeden önce atismislar
oda ona sinirlenerek kötü icerige basmistir okyde arada kaynamistir
hadi onu anladim sinirli anina denk gelmistir dicem ama yönetime ne demeli :umursamaz: belki bizede kizip banlarlar bunlari okurlarsa bilemicem ama cidden cok büyük bi haksizlik olmus bu :umursamaz: sende okudun ya zuzu ve robotla olan tartismayi bi hafta boyunca uyari yapildi tam bi hafta, kiz bi mesaj yazmis aninda ban yedi ya olmazki bu :umursamaz:

iyi geceler kızlar.
slm cnmmm nasilsin
iyi geceler derken anlamadim kizz, slm manasinda mi dedin
yoksa cikiyorum iyi geceler manasinda mi dedin kaydirigubbakcemile3
bugün salakligim üstümde kusuruma bakma emi sempatiksalakcinni
kazen'e mazaretimi bildirdim canım ya,değiştirmem şarttı ...o da sorun etmedi ...

makyaj topiğini bende özledim a.s
niye degistirdinki oda cok yakisiyodu sana bayanssulusmile bu ncikinde güzel olmus cnm hayirli olsun

ee madem özledin niye gelmiyosun hic:dilcikar:

banlanacağız gör bak ...ama hiç yüksünmeyeceğimguclubacismile
benim kızgınlığım sadece okypete adına da değil , oky gibi harcananlar adına da ...
burada hepimiz bir'iz...
her birimiz paylaşımlarınımıızı,eleştirilerimizi,yorum ve düşüncelerimizi yapmakta ahat olabilmeyiz,o rahatlığı ve nezihliği yaşamak isteriz...
ama gruplaşmalar olmamalı,dün seni çok seviyordum ,ama bugün sen benim kakama yan baktın ,hıhhh gibi durumlar yaşnamamalı ya...kişileri ayırt etmek ,bu denli konumladırıp ,sınıflandırmak için uygun ortam değil ...bunun uygunu kişinin yüreğidir...
umarım anlatabilmişimdir __fstk...

kimsenin keyfini bozmak istemiyorum belkide,ama en çok kendimin

___son msjım da yanlış yazmışım özürr
kankama olacaktıyerimseniben

yunoffum bugün gece yayinina gecmedin kanka hayret:roflol::roflol::roflol:

valla banlanirsamda napiyim önemi yok, kendi fikrimi düsüncemi söylemiceksem hic girmem kkya ondan iyi :)
cok dogrusun cnm valla her kelimene katiliyorum, o topige bende göz gezdirdim fotolara bakinca aninda bisileri anladim bide baktim sen yazmissin benim düsüncelerimi sonra tartismalar vs olmus kaydirigubbakcemile hersey ortada aslinda ama bazilari kendi dogrularini gördüklerini fikrini söyleyince kiyamet kopuyo ama niyeyse:)
bende yazcaktim düsüncelerimi ama nasil olsa inkar edilcek ve bikac kisi üstüme yürücek, bosu bosuna keyfim kacicak diye ne yorum yaptim nede bidaha o topige ugradim

kimsenin keyfini bozmak istemiyorum belkide,ama en çok kendimin

___son msjım da yanlış yazmışım özürr
kankama olacaktıyerimseniben
niye cnm bilmiyorumkismile canini skcak bi durum mu oldu?? yoksa simdi konustuklarimizi mi diyosun
kusurma bakma ya cidden bugün daha dogrusu bu aralar salakligim üstümde kaydirigubbakcemile3

düzeltmene gerek yok cnm anlamistim zatenolumunekankayizsmile

__fstık ım kendi topii açacağım canım makyaj üzerine ... :lepi:

ayyyyyyy delikafadulden acar acmaz link isterim ona göree zemuszemus SIKI takipcin olcamm aklinialirimsmile
e lazım artık bize de ,mıçım çıktı ,alnımın teriylen bizzat geldim ,öncemi unutmadım ,sonramı da yaşatayım ....
atarım linki canım ,görürsün zaten sen ..:içelim:

e lazım artık bize de ,mıçım çıktı ,alnımın teriylen bizzat geldim ,öncemi unutmadım ,sonramı da yaşatayım ....
atarım linki canım ,görürsün zaten sen ..:içelim:

kaydirigubbakcemile3 ay önceki halin geldi aklima sempatiksalakcinni tablo gibiydi adeta sempatiksalakcinni:roflol:valla herkes görmeli sendeki degisimi Nilim a.s
ee ne zaman aciyosun topigi??

kaydirigubbakcemile3 ay önceki halin geldi aklima sempatiksalakcinni tablo gibiydi adeta sempatiksalakcinni:roflol:valla herkes görmeli sendeki degisimi Nilim a.s
ee ne zaman aciyosun topigi??

:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol:

monalisa gibi o hava vardı benim tablomda da içi seni dışı beni yakar misali idi ...:roflol::roflolalyoça tablosu çizsemişim daha iyimiş delikafadulden

ama değişim ve azim denilince buyrunnnnnnnnn
orada bir alkış alıyorum tabiialkisalkisalkis
usta değilim,usta modunda hiç değilim ..nacizane kadınca paylaşımlar adına ...ve asla olmaz,yapamam diyenlere ışık tutabilmek adına...:1hug:

topiği yarın kaza bela kurbanı olmazsam açmayı düşünüyorum canım ...
beraber öğrenmeye ve paylaşmaya devam ederiz...

usta oldun sen cokttan cnm yaaa :hooray:

topiği yarın kaza bela kurbanı olmazsam açmayı düşünüyorum canım ...
beraber öğrenmeye ve paylaşmaya devam ederiz...
ayyyy hemde yariiinnn delikafadulden sabirsizlikla beklyioruuuuuummm :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…