yok kız makkaj topiğinde dudakların cok guzel rujada bayıldım fln yazmıs iltifat etti die şikayet etmişler 2 gun banlandı
:1shok: ay sok oldummm
oo hangi konu cnmm link verir misinkadının2. üyeliği onca konu açtı yok kaynanam yok kocam bir sürü şikayet,halada boşan diyenleri dinlemiyor.bende bunu anlamıyorum.:uhm:
bacı böle bişi olduugunda linki yapıştır buraya bizde bakak hangi konuzemuszemus
link nasıl yapılır bilmiyorum ki.eşi ve ailesi/ kocama hayatı zehir ettim.
okypete banlanması sebebi olarak ne yazıldığını merak ediyorum ....lmaz:
kocasına çok sinirlendim kaybolan nickli üyenin.kocasının arkadaşları kadına sarkmış kocası kadını suçluyor.
la inandınmı sallıodur belki
anlamadım nasıl yani neden banlandıgımı
la madem öle bosansın hala bahane edio bişilerine bileyim bi garip,öyle bir şey olsa ben kocamı parçalarım.
bende sasırdım şimdi ya banlandım dedi nie dedim bak dedi link attı şok oldum yani rujun dudakların guzel demiş bundan bişi yokki konu dısı die banlanmısben çok iyi anlıyorum aslında you know...
ve tüm olanlara nasıl göz yumuluyor görmezden geliniyor anlamıyorum ...
bir ruju beğenip,kişinin dudaklarına hoş sözler söylemek neden nasıl suç olabiliyor...
çifte satandart bu yanlılık bu ,topiklere kurulan bir hakimiyet var ,neden niçin ?
banlanmasının ardından yapılan göndermeler öirkin oyunlar ,arkasından etekleri zil çalarcasına büyük hırsla yapılan tuzaklar var .....klava:
''hadi beni de banlayın ! benim içinde toplanıp ,haberleşip basın kötü içeriğe
bunları dile getirdim ya,benden kötüsü yok artık''
sanırım o topik 1 kişinin makyajlarını ekledigi topik aydanda öle yazınca konu dısı oldu valla anlamadım
canım hangi birimiz neyi anlıyor, neye anlam verebiliyor ki..sanırım o topik 1 kişinin makyajlarını ekledigi topik aydanda öle yazınca konu dısı oldu valla anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?