15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

yok kız makkaj topiğinde dudakların cok guzel rujada bayıldım fln yazmıs iltifat etti die şikayet etmişler 2 gun banlandı

:1shok: ay sok oldummm
kadının2. üyeliği onca konu açtı yok kaynanam yok kocam bir sürü şikayet,halada boşan diyenleri dinlemiyor.bende bunu anlamıyorum.:uhm:
oo hangi konu cnmm link verir misin

kesin emin değilim ama buğulucamlar.konuları hemen hemen aynı.zhebani'de şüphelenmişti.geçmiş sayfalarda okumuştum burda.bide cinsellik bölümünde var konusu ikiside aynı.

ayyyyyy bugulucamlar miiii akannehir hic hatirlatmayin

kocasına çok sinirlendim kaybolan nickli üyenin.kocasının arkadaşları kadına sarkmış kocası kadını suçluyor.

anlamadım nasıl yani neden banlandıgımı

ben çok iyi anlıyorum aslında you know...
ve tüm olanlara nasıl göz yumuluyor görmezden geliniyor anlamıyorum ...
bir ruju beğenip,kişinin dudaklarına hoş sözler söylemek neden nasıl suç olabiliyor...
çifte satandart bu yanlılık bu ,topiklere kurulan bir hakimiyet var ,neden niçin ?
banlanmasının ardından yapılan göndermeler öirkin oyunlar ,arkasından etekleri zil çalarcasına büyük hırsla yapılan tuzaklar var .....klava:

''hadi beni de banlayın ! benim içinde toplanıp ,haberleşip basın kötü içeriğe
bunları dile getirdim ya,benden kötüsü yok artık''

ne bileyim bi garip,öyle bir şey olsa ben kocamı parçalarım.
la madem öle bosansın hala bahane edio bişileri
bende sasırdım şimdi ya banlandım dedi nie dedim bak dedi link attı şok oldum yani rujun dudakların guzel demiş bundan bişi yokki konu dısı die banlanmıs

sanırım o topik 1 kişinin makyajlarını ekledigi topik aydanda öle yazınca konu dısı oldu valla anlamadım

anammm Nilimmmm hosgeldin kizzz özledim valla seni artik topigede gelmiyosun nickte degismis sonunda:dance hani osuruklukiz olcakti nickin:roflol::roflol:
valla cok haklisin yazdiklarinda dudaklarini begendi diye banlanmasi cok sacma uyari yapilabilirdi
göz makyaj topiginde bi hafta boyunca iki kisiyle tartisma yasadik ama uyari üstüne uyari yapildi banlanmadilar, bi haftanin sonunda banlandilar galiba
okyyi ise hemen banlamislar :umursamaz: kimse kusura bakmasin ama bu haksizlik

sanırım o topik 1 kişinin makyajlarını ekledigi topik aydanda öle yazınca konu dısı oldu valla anlamadım

evet cnm bi kisi makyaj paylasiyo digeride resim ekleyince ookyde ona yorum yapinca konu disi olmus, tamam konu disi mesaj yazmak yasak ama deidgim gibi böyle kücücük bi sebepten ban yemesi cokk cok cok sacma uyari yapilabilirdi :umursamaz: ve yapilmaliydida :umursamaz:

canım hangi birimiz neyi anlıyor, neye anlam verebiliyor ki..
anlamı olmasının önemi yok ...
önemli olan birlik olmak ,dayanışma içinde olmak ...
birey olarak bir halt değilsin,topluca ,toplu katliamlara yöneleceksin !
o zaman başın göğe de erii,ödülünde çok olur,arkanda sıraya gireninde...

ama anlamadıgım topik zaten makyaj topiği ve yazılanda makyajla ilgili tutupta kıyafet koymamıslar o zaman benim gelinlik topiğimde bana çiçegimi soranlar oldu bende şikayet ediiim banlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…