15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

aaaa bugun erken baslamsıınız şimdi biri der yok benim uykum var biri der yok sabah iş var anlamam bugun bendesiniz hiçbiyere salmam:dance::dance:

çarsıdan aldım 1 tane eve geldim 15 tane
:roflol:

elifi bana göturen cumle:roflol:

Selam :)
Demekki neymiş;zamanımızı,paramızı,enerjimizi doğru yerde doğru zamanda kullanacakmışız,tabi o doğruyu denk getirebilene

etkilendim olum boshayallersmile
müge anlımı zhebani
evet canm sabahları 30 dk bakıyrm gerisini psikolojim kaldırmıyo
gıt gıt gıdak ymurtam sıcak:roflol::roflol::roflol:

Parlaaaaaak hoşgeldin kııııııııdelikafadulden

Zilli garılar yarın iş var.Sabahları kalkamıyorum
Hindi Fıstık ve Aslısempatiksalakcinni

git dinlenkanka olumunekankayizsmile fatonn tecavüzü filan kkcek sarsıldk:roflol::roflol::roflol:
aaaa bugun erken baslamsıınız şimdi biri der yok benim uykum var biri der yok sabah iş var anlamam bugun bendesiniz hiçbiyere salmam:dance::dance:

salma valla :teytey::teytey::teytey:

Parlaaaaaak hoşgeldin kııııııııdelikafadulden

Zilli garılar yarın iş var.Sabahları kalkamıyorum
Hindi Fıstık ve Aslısempatiksalakcinni
kanka gitmeeeeee:gitme:

söyle tavuk:roflol::roflol:

hahaha herkescikler gitse bile ben burdayim biliyosun:teytey:

la brovnının konusu kapanmıs kimse inanmadı deyiiiiiiii
nasil yaneee :uhm:

Demekki neymiş;zamanımızı,paramızı,enerjimizi doğru yerde doğru zamanda kullanacakmışız,tabi o doğruyu denk getirebilene
hellooooo
onu bunu birakta aklinialirimsmileben hala senin kim oldugunu merak ediom be haciii sempatiksalakcinni

ohoo ölme eşşeğim ölme hesabı:roflol::roflol::roflol:
slm abla

ooo parlayanim sen ugrar miydin buraya opuyorumnanaktan özlettin kendiniii:)

o niyee:roflol:

müge çıldırıyo çünkü:roflol::roflol::roflol:

bende etkilendim valla yawww kafamçokkarıştı tecavüz sahnesinde annem yanimda diye kafami cevirdim baska seylerle ilgileniyomus gibi yaptim bakamadim tekrar bakcam:gitme: hem etkilendim diom hemde tekrar bakcam diyom yaa:roflol:

hadi ya o kadaaan cok etkileyici seylermi yayinliyolar??

git git gidak yumurtam... sicak inanmazsan gelde baaak:roflol:

devam anem balklaımm ama sogudum yaa zaman gecmıyoooo:bbo:
tüh yaaa hani kendini attirma cabalarina gircektin???

merkezdekıler ne dedı bılıyonmu senı burdan emeklı etcez garantı verıyoz atmıcaz dedılerr allahım yaaaaaadelikafadulden

onu bunu birakta aklinialirimsmileben hala senin kim oldugunu merak ediom be haciii sempatiksalakcinni

madamx ben..
şaka bir tarafada beni belli başlı kişiler tanırdı burda tatlım,nerde siyaset orda bendim,sık sıkda banlı olduğumdan pek görünmezdim mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…