biri beni mi çağırdı
evet nar yiyemez oldum:roflol:
Kendim tecavüze uğrasam o kadar üzülmezdim kanka inan:roflol::roflol:
ohaoldumsmile saka maka bi yanada töbe de laaayyyyyyyyynnn:mymeka:Kendim tecavüze uğrasam o kadar üzülmezdim kanka inan:roflol::roflol:
ooo ne güzel yaaaaaa varmi güzel türkiyem gibisiii bende istiooommmmmmmmm :sinifsinif:.
iyiyim kızlar sizde ne var ne yok, türkiyedeyim hala
bakıyorum da hemen fatmagülü çekiştirmişsiniz :jeyyar:
ohoo ölme eşşeğim ölme hesabı:roflol::roflol::roflol:
slm abla
müge çıldırıyo çünkü:roflol::roflol::roflol:
madamx ben..
şaka bir tarafada beni belli başlı kişiler tanırdı burda tatlım,nerde siyaset orda bendim,sık sıkda banlı olduğumdan pek görünmezdim mirmirmirmir
canım nar istedi elifffffffff
:mymeka: :mymeka: yetermiiiiii geliyor devamı alsanaalsanasmile
hayırdır dilekkkkk:jeyyar:
sen hala burdamısın benneyaptımkibenneyaptımki:gitme:
dur link verim izlehttp://www.ddizi.com/izle/20233/Fatmagulun-Sucu-Ne-1.-Bolum.htm son parça aklinialirimsmilebende etkilendim valla yawww kafamçokkarıştı tecavüz sahnesinde annem yanimda diye kafami cevirdim baska seylerle ilgileniyomus gibi yaptim bakamadim tekrar bakcam:gitme: hem etkilendim diom hemde tekrar bakcam diyom yaa:roflol:
hadi ya o kadaaan cok etkileyici seylermi yayinliyolar??
git git gidak yumurtam... sicak inanmazsan gelde baaak:roflol:
tüh yaaa hani kendini attirma cabalarina gircektin???
biri beni mi çağırdı
evet nar yiyemez oldum:roflol:
brdada siyaset olsa keşkemadamx ben..
şaka bir tarafada beni belli başlı kişiler tanırdı burda tatlım,nerde siyaset orda bendim,sık sıkda banlı olduğumdan pek görünmezdim mirmirmirmir
:roflol::roflol::roflol::roflol:Kankaaaaaaaa fıstık sen yumurtladın vallaha.sempatiksalakcinni
Bağa da versene yımırtalardandelikafadulden:roflol::roflol:
ha geldik mi:jeyyar:
öle nan nar istedi diiiim nar bulun bana :kedi::CüvCüv::CüvCüv:
madam x neden esrarengiz takılıon söle yavrum kimligini delikafaduldendelikafadulden
öle nan nar istedi diiiim nar bulun bana :kedi::CüvCüv::CüvCüv:
madam x neden esrarengiz takılıon söle yavrum kimligini delikafaduldendelikafadulden
:1shok:yuuuuuuhhhhhhh:roflol::roflol:merkezdekıler ne dedı bılıyonmu senı burdan emeklı etcez garantı verıyoz atmıcaz dedılerr allahım yaaaaaadelikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şey anlasildi ser verip sir vermicen senmadamx ben..
:roflol::roflol: ben degil kanka sen yumurtlican yakinda :roflol::roflol:Kankaaaaaaaa fıstık sen yumurtladın vallaha.sempatiksalakcinni
Bağa da versene yımırtalardandelikafadulden:roflol::roflol:
bence yetmez devam et abla sen devam etÇok üzgünüm çoook
:mymeka: :mymeka: yetermiiiiii geliyor devamı alsanaalsanasmile
ben tanıyomm u seni madamcım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?