abla cumartesi uçuon bana 1 kavanoz kıprız havası getir :2: bide tekila viski neyimsempatiksalakcinni
yatana kadar burdayım sırnaşık şey :icecream:
la haftayı sayamıom artık yıllardan gidiom ben 3 yıldır var işte masraf olmasın dedik herif 7 yasına gelince cıkar okula gönderek dedi 4 senem var daasırnaşık şey
dilekkkk kac haftalık nan:CüvCüv:
hayırdır aş mı eriyon
Tanırsın belki,senin yeni üye olduğun zamanı ben hatırlıyorum,aslında eski nikimle üye olmuştum iki ay önce değiştirdim nikimi:)
edit olsaydı yazardım eskisini,tanırmısın bilmem ama özelden yazayım sana,bir seni biliyorum eskilerden yerimseniben
Ne narı nan bu.Turkcell nar kampanyası mı?sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile
:gitme::gitme::gitme::gitme:
cıprıstannnn bulursan getiririm sana sempatiksalakcinni :roflol:
kaydirigubbakcemile
tecavüzcünüz kim olsn:roflol::roflol::roflol:
:1shok:yuuuuuuhhhhhhh:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey anlasildi ser verip sir vermicen sen
:1shok:yuuuuuuhhhhhhh:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey anlasildi ser verip sir vermicen sen
:roflol::roflol: ben degil kanka sen yumurtlican yakinda :roflol::roflol:
bence yetmez devam et abla sen devam etÇok üzgünüm çoook
Tanırsın belki,senin yeni üye olduğun zamanı ben hatırlıyorum,aslında eski nikimle üye olmuştum iki ay önce değiştirdim nikimi:)
edit olsaydı yazardım eskisini,tanırmısın bilmem ama özelden yazayım sana,bir seni biliyorum eskilerden yerimseniben
tecavüzcünüz kim olsn:roflol::roflol::roflol:
nasıl cıkarcan len o zamann deliiiakannehir
aslı seni şimdi kalk pc basından in aşağı markete kadar yürü geri gel delikafaduldendelikafadulden
seçemiom la illa 1 kişimi olmak zorunda delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
siyasetçiyim dedi ya kanka işkence etsen söylemez
eski siyasetçi 80 öncesi siyasetçileri aklinialirimsmile
şimdikilere bakma:hulya:
:roflol: kanka zaten izliom yani dizinin basini izlememistim onu actim ama size laf yetistirmekle mesgul oldugum icin izleyemiyom:roflol::roflol:dur link verim izlehttp://www.ddizi.com/izle/20233/Fatmagulun-Sucu-Ne-1.-Bolum.htm son parça aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
etiketti bu di mi delikafadulden
brdada siyaset olsa keşke
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaha saat gecti 12 yi bugunku konu ne ince uzunu gecen ele aldık şimdi neyi alcaz:roflol::roflol:
:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeymanyakk :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile
:1no2:benneyaptımki:bbo:nidennnnn:roflol:
aslı la senide içime alasm var bugun ama malum 3 yasında bebe tasıom karnımda sana yer yok kuzu
madam sen ışın karaca mısın kız yoksam önceden siteye uyeymiş ya saklıon kendini bak ben demet akalın oldugumu gizliyommu
al işte çatlak bu delikafadulden
hadi iyisin sınırsız:roflol::roflol::roflol:
abla cumartesi uçuon bana 1 kavanoz kıprız havası getir :2: bide tekila viski neyimsempatiksalakcinni
la haftayı sayamıom artık yıllardan gidiom ben 3 yıldır var işte masraf olmasın dedik herif 7 yasına gelince cıkar okula gönderek dedi 4 senem var daa
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:gitme::gitme::gitme::gitme:
yok kanka avea kullanıom ben alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?