:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::rolfol:allaaam suanda dizlerime vurarak gülüyom geberdim yaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygerizekalilar toplulugu bu olsa gerek :hooray::roflol::roflol::roflol::roflol: herkes birbirine rep veriyo niahhahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: karsilikli olaraktanmi rep veriyon askolsun :sinifsinif:aglarim ama haaa :çok üzgünüm: önce vermisimya iste cok cebellestim ama vermiyo valla:roflol: du bikac kisiye rep dagitip geliyimde sanada rep veriiim :roflol::roflol: bi önceki mesajimda yazdim nasil koydugumuzu cahall naniknanik
aynen öyle kodlarini yazcan:hulya:ben normal mesaja mesaj kısmından koyuyorum ama kodunumu yazcam yane
:roflol::roflol: asliyada verdim ben, sabah gelince onlarda bize versin rep-tatlicadiarzu-:roflol:la şeker kzı da unutmayalım ona da verin
sabah görünce sevinsin zaar..
:roflol::roflol:kanka repe ne yaazmış la :roflol::roflol::roflol::roflol:manyakk geberdim:roflol::roflol::roflol:
la sabah kazen hepimizi bnlıomus alakasız repten :roflol:
kızlar ben kaçar iyi geceler hepinize öpüyorummmmm opuyorumnanaktan
ne yazmis süle cabuk sempatiksalakcinnidilek seni kınıyorum repe öle msj mı yazılır la ne kadar ayıp:)
:roflol::roflol: yapar mi yapar valla:roflol: ama ben hepinize normal msj yazdim:roflol: yani alakali rep benimki naniknanik lafa bak:roflol:la sabah kazen hepimizi bnlıomus alakasız repten :roflol:
:gitme:
yapmadığı şey değil he
bana yaptıydı zamanındamafoldumben
baktim kanka baktim:roflol::roflol: sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka repine bak aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
olum notuna hala gülüyorumdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
üzerinize afiyet 2038 puanım olmuş sempatiksalakcinni sırnaşık şey
kızlar ben kaçar iyi geceler hepinize öpüyorummmmm opuyorumnanaktan
zhebani kaçariyi gecelerŞeniz
:roflol::roflol: benim 545cik oldu :gitme: bende istiommmm 2038 puan:gitme::roflol:üzerinize afiyet 2038 puanım olmuş sempatiksalakcinni sırnaşık şey
aaaaaaaaaa :gitme: iyi gecelerr :a015:kızlar ben kaçar iyi geceler hepinize öpüyorummmmm opuyorumnanaktan
benim önceden verdigime say artik :roflol: en kisa zamanda telafi ederim gülüm aklinialirimsmilesırnaşık şey1562 oldu eee sadece phınle ankım vermiş dierleri:dilcikar::roflol:
kanka :gitme:nire gittiin laaa:a015::a015: iyi gecelerrr :a015::a015:zhebani kaçariyi gecelerŞeniz
senin kac repin var kizza m o n r a .!.:görmemişin repi olmuş bipp yazmış :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?