15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

valla ben buraya takılıyım.163'tü şimdi 196 oldu.yağlı kapı bulmuş gibi hissettim.tekrar teşekkür.:kedipuyorumnanaktan

benn kendıı askımı istıyommm dilekkk yaaaaa:kedi::gitme::CüvCüv:

ahanda döküldü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bilmemmi kız hehehehhehe
irfanda yardımcı tecavüzcü ossun :roflol: delikafadulden

oyyyyyy kıyamam :teselli: kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol:
esas adam irfan aklinialirimsmile:roflol::roflol:irfanı evimin erkeki yapcem :asigim:

rica ederim canım hadi pamuk eller replere

peki

ben

izle kanka berenmüthiş :jeyyar::roflol:

bize takl azcık cezan 2ye katlanır:roflol::roflol::roflol:

repine bak zibinnnnnnn kaydirigubbakcemile5

yaaaa işte bölee corccum benimmm ohaoldumsmile

benn kendıı askımı istıyommm dilekkk yaaaaa:kedi::gitme::CüvCüv:

şehvetiiiii asliiii azdı bu kızzz sırnaşık şey

la etkilendim diyorum geyiğin mevzusuna bakalsanaalsanasmile

herkesin tecavüzcüsü var canımm delikafadulden

teşekkür ederim.ama valla bunun için yazmamıştım.biraz yavaş yazıyorum ben yazana kadar konu değişiyor.

alışırsın ya merak etme delikafadulden

havani yesinler:roflol::roflol:

bakk gaza getırmee benı içimdekııı m anyakkk aslıyı ortaya cıkarmaaa ulennnn:roflol::roflol::roflol:
:roflol: asliiiiiiiiii:jeyyar: sende az deegilsin hani:roflol::roflol:

çişim geldi yaaa wc de net cekmiiiii:roflol:
salakkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptummm sırnaşık şeysırnaşık şey
bak ilk meyveni verdin hadi yavrum rahatla nefes al nefes ver nefes al nefes ver delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafadulden anam noliii:roflol::roflol: siyirdik iyice delikafadulden

bakk gaza getırmee benı içimdekııı m anyakkk aslıyı ortaya cıkarmaaa ulennnn:roflol::roflol::roflol:
aslıı sende ne numaralar vardrdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çişim geldi yaaa wc de net cekmiiiii:roflol:

benimkidde geldi kanıma karışcak :roflol::roflol::roflol:
bak ilk meyveni verdin hadi yavrum rahatla nefes al nefes ver nefes al nefes ver delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
al ver al ver:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla ben buraya takılıyım.163'tü şimdi 196 oldu.yağlı kapı bulmuş gibi hissettim.tekrar teşekkür.:kedipuyorumnanaktan

cokacimcoooksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

rica ederizzz opuyorumnaanktan bi repin lafi mi olur gülüm sende aaa kaydirigubbakcemile3 hadi kizlar birbirimize rep verelim elimiz degmisken:roflol::roflol:
sekerleeerrr ben yatarrrr ii gecelerrr rüyanızda fatmagulu görunn lülülülülülüŞeniz
iyi geceler aslisiiiiiiiiiiiiimmm ŞenizŞeniz

banada rep verin:1closedeyes:

önce sen aklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

rep vermeyi bilmiyorum öğreneyim bende veririm bundan sonra.

rep vermekte ne var bak yorumlarimizin üstünde terazi var oraya tiklayip katiliyorumu seeciyosun arti rep veriyosun yok eger katilmiyorum diyosan eksi rep verip itibarini düsürüyosun aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…