benn kendıı askımı istıyommm dilekkk yaaaaa:kedi::gitme::CüvCüv:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bilmemmi kız hehehehhehe
irfanda yardımcı tecavüzcü ossun :roflol: delikafadulden
oyyyyyy kıyamam :teselli: kaydirigubbakcemile5
rica ederim canım hadi pamuk eller replere
ben
izle kanka berenmüthiş :jeyyar::roflol:
bize takl azcık cezan 2ye katlanır:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
hangi dili konusuon lensempatiksalakcinni ne haftasi ne yillari ne 7 yasi noliii banada acikla cabikk:mymeka:
delikafadulden anammmmm meger o sessiz sakin görünüsünün altinda neler yatiyomusda habermiz yokmus:jeyyar:
:roflol::roflol:allam bugün geberttiniz nan beni gülmekten :roflol::roflol:
:roflol::roflol:
hani banasempatiksalakcinni hani bana :yüzsüzfstksmili: -tatlicadiarzu-
benn kendıı askımı istıyommm dilekkk yaaaaa:kedi::gitme::CüvCüv:
la etkilendim diyorum geyiğin mevzusuna bakalsanaalsanasmile
teşekkür ederim.ama valla bunun için yazmamıştım.biraz yavaş yazıyorum ben yazana kadar konu değişiyor.
havani yesinler:roflol::roflol:bebek diom 3 senedir karnımda masraf olmasın die dogum yapmıom :CüvCüv::CüvCüv:
laaa bu kadan masum rolu yapmasam nerden toplucam 1500 bilmem kac itibar puanını:umursamaz::umursamaz: havamıda atarım delikafaduldendelikafadulden
:roflol: asliiiiiiiiii:jeyyar: sende az deegilsin hani:roflol::roflol:bakk gaza getırmee benı içimdekııı m anyakkk aslıyı ortaya cıkarmaaa ulennnn:roflol::roflol::roflol:
salakkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptummm sırnaşık şeysırnaşık şeyçişim geldi yaaa wc de net cekmiiiii:roflol:
delikafadulden anam noliii:roflol::roflol: siyirdik iyice delikafaduldenbak ilk meyveni verdin hadi yavrum rahatla nefes al nefes ver nefes al nefes ver delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aslıı sende ne numaralar vardrdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bakk gaza getırmee benı içimdekııı m anyakkk aslıyı ortaya cıkarmaaa ulennnn:roflol::roflol::roflol:
çişim geldi yaaa wc de net cekmiiiii:roflol:
al ver al ver:roflol::roflol::roflol::roflol:bak ilk meyveni verdin hadi yavrum rahatla nefes al nefes ver nefes al nefes ver delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
valla ben buraya takılıyım.163'tü şimdi 196 oldu.yağlı kapı bulmuş gibi hissettim.tekrar teşekkür.:kedipuyorumnanaktan
rica ederizzz opuyorumnaanktan bi repin lafi mi olur gülüm sende aaa kaydirigubbakcemile3 hadi kizlar birbirimize rep verelim elimiz degmisken:roflol::roflol:valla ben buraya takılıyım.163'tü şimdi 196 oldu.yağlı kapı bulmuş gibi hissettim.tekrar teşekkür.:kedipuyorumnanaktan
iyi geceler aslisiiiiiiiiiiiiimmm ŞenizŞenizsekerleeerrr ben yatarrrr ii gecelerrr rüyanızda fatmagulu görunn lülülülülülüŞeniz
banada rep verin:1closedeyes:
rep vermeyi bilmiyorum öğreneyim bende veririm bundan sonra.
la siz repe smıleyi nası koyuyonuz:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?