la bana nie rep vermionuz:umursamaz:
you_know herkese rep verdim bi sana veremiyom:roflol::roflol: daha yeni vermisimya ben sana rep:roflol:
delikafadulden birsürü repin var ama nasil smil kondugunumu bilmiyon cahallllll lülülülülülülülülülülülülülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey baya istedigin smili yaziyon normal mesaja ekler gibila siz repe smıleyi nası koyuyonuz:1shok:
dene bakalimo zaman deniyorum şimdi.
:roflol::roflol: hahahfıstık eksi repi öğrettin ya ilk sende kullanırmıs:roflol:
e bende verdim ama benim adimi niye yazmadin:dilcikar:knovcummm
zibincim
aslıcımm
repleriniz geldiiiiii
verdimya la:mymeka:la bana nie rep vermionuz:umursamaz:
:roflol::roflol:her türlü koyarız:roflol:
la siz repe smıleyi nası koyuyonuz:1shok:
baktm ablacımsende bak
la bana nie rep vermionuz:umursamaz:
her türlü koyarız:roflol:
geldikaydirigubbakcemile5
verdim bileee
repimi geri ver o zmn:1closedeyes::1closedeyes: la söleyin bana nası koyuyonuz repe smıley
verdim gittisende ver
verdim bileee
oldu canımopuyorumnanaktan
:roflol::roflol: karsilikli olaraktanmi rep veriyon askolsun :sinifsinif:aglarim ama haaa :çok üzgünüm: önce vermisimya iste cok cebellestim ama vermiyo valla:roflol: du bikac kisiye rep dagitip geliyimde sanada rep veriiim :roflol::roflol: bi önceki mesajimda yazdim nasil koydugumuzu cahall naniknanikrepimi geri ver o zmn:1closedeyes::1closedeyes: la söleyin bana nası koyuyonuz repe smıley
delikafadulden birsürü repin var ama nasil smil kondugunumu bilmiyon cahallllll lülülülülülülülülülülülülülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey baya istedigin smili yaziyon normal mesaja ekler gibi
dene bakalim
:roflol::roflol: hahah
e bende verdim ama benim adimi niye yazmadin:dilcikar:
verdimya la:mymeka:
:roflol::roflol:
dilek seni kınıyorum repe öle msj mı yazılır la ne kadar ayıp:)
ank abla bi sana bi dileğe veremedim
başka sefere artık
la sabah kazen hepimizi bnlıomus alakasız repten :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?