15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

you_know herkese rep verdim bi sana veremiyom:roflol::roflol: daha yeni vermisimya ben sana rep:roflol:

la siz repe smıleyi nası koyuyonuz:1shok:
delikafadulden birsürü repin var ama nasil smil kondugunumu bilmiyon cahallllll lülülülülülülülülülülülülülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey baya istedigin smili yaziyon normal mesaja ekler gibi

o zaman deniyorum şimdi.
dene bakalim

fıstık eksi repi öğrettin ya ilk sende kullanırmıs:roflol:
:roflol::roflol: hahah
knovcummm
zibincim
aslıcımm
repleriniz geldiiiiii
e bende verdim ama benim adimi niye yazmadin:dilcikar:

la bana nie rep vermionuz:umursamaz:
verdimya la:mymeka:

her türlü koyarız:roflol:
:roflol::roflol:

bende denedim kızlar bazılarınıza vermişim ondan veremedim rep yani:roflol:

kanka repe ne yaazmış la :roflol::roflol::roflol::roflol:manyakk geberdim:roflol::roflol::roflol:

verdim gitti sende ver

oldu canımopuyorumnanaktan

:roflol::rolfol:allaaam suanda dizlerime vurarak gülüyom geberdim yaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygerizekalilar toplulugu bu olsa gerek :hooray::roflol::roflol::roflol::roflol: herkes birbirine rep veriyo niahhahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol:

repimi geri ver o zmn:1closedeyes::1closedeyes: la söleyin bana nası koyuyonuz repe smıley
:roflol::roflol: karsilikli olaraktanmi rep veriyon askolsun :sinifsinif:aglarim ama haaa :çok üzgünüm: önce vermisimya iste cok cebellestim ama vermiyo valla:roflol: du bikac kisiye rep dagitip geliyimde sanada rep veriiim :roflol::roflol: bi önceki mesajimda yazdim nasil koydugumuzu cahall naniknanik

çokkkk pardon vıstıkkkkk Şeniz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…