15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hiiişşştttttt ne haber fırsat buldum geldim birasdan giderim ama çok öpüyom hepinizi şekerler görüşürüz yine özleyin beni hemiiiii :a015: :a015: Şeniz Şeniz

hiiişşştttttt ne haber fırsat buldum geldim birasdan giderim ama çok öpüyom hepinizi şekerler görüşürüz yine özleyin beni hemiiiii :a015: :a015: Şeniz Şeniz
:a015: ablacim yarin gidiyosun dimi:a015: görüsürüz güle güle git güle güle gel :gitme: özlicem seni:gitme:

abla oy verdin mi gitmeden ver la

ETİ Browni
:roflol: kiyamam oy diye diye bi hal oldu :roflol: dur bende bikac yerde reklam yapiim bari :roflol::roflol:

boshayallersmile

:mymeka:
boshayallersmile

noldu:mymeka: nereye:mymeka:

allah kurtarsın!!

bu aralar bayağı mapuslara girdin çıktın canım.helal olsun sanaa,mapusa gireceğini bile,bile düşüncelerinden ödün vermiyon.aferin sana.alkisalkisalkisturkbayragi opuyorumnanaktan
delikafadulden la zibin garisi yine naptin:mymeka::mymeka:
philemon bildigin bisimi var?? link at bakiim noldu yine napti bu cadi:mymeka:

geldimm kızlar... bundan sonra kimseye iltifat etmeyin ha. beğendiğinize çirkin deyin.:)

Gerçekten bende çok merak ediyorum
Mesajlarını okudum
Kesinlikle banlanmayı hakedecek birşey göremedim
Yazdığı mesaj konuyla ilgili
O konuda alakasız onca mesaj varken onun banlanması ilginçlmaz:lmaz:
sağol tatlım benim.
nilciğim ve diğer arkadaşlar sizlerede teşekkürler...
olay o kadar komiktiki.
birilerinin bariz kıskançlığı ..
yediremedi bir başkasının beğenilmesini. ve savaş çığlıkları atıp iltifat edemezsiniz dedi. sizi şikayet ettim.:1ninca:
o konuda na yapılan o kadar iltifat ne peki. sadece ve sadece onlara güzelsin denilecek bir başkasına denirse şikatey et yönetime.
artık ne denir buna . bilemiyorum.

755.sayfada yazmıştı ya konum silindi ceza aldım diye.ceza diyince mapus geldi aklıma.kafamçokkarıştıeee ne edeyim kız bu aralar boyna mapusa girip,çıkıyor.

geldimm kızlar... bundan sonra kimseye iltifat etmeyin ha. beğendiğinize çirkin deyin.:)
okym hosgeldin kizzzz

hadi seni sikayet edene neyse diyelim onu gecelimde, seni banlayan yönetime ne demeli lmaz: bundan sonra benimde her kötü icerik yaptigimi banlasinlar o zaman :umursamaz:

755.sayfada yazmıştı ya konum silindi ceza aldım diye.ceza diyince mapus geldi aklıma.kafamçokkarıştıeee ne edeyim kız bu aralar boyna mapusa girip,çıkıyor.
heee onumu diyosun ilahi:roflol: banlanicak olsaydi simdiye kalmazdi zemuszemus sadece ceza almis allahtan

bugün niye bu kadar sessiz bu topic yaaabilmiyorumkismile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bak çömez olduğum nasıl belli::kedi:.eeeee napıyım ama oda son zamanlarda 2 defa üstüste girdi mapusa,derler ya adı çıkmış dokuza,inmez sekize.:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

cömek ne demek kiz sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol: haklisin tek suclu zhebani:mymeka: dakkada bi ban yerse olucagi busırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…