sempatiksalakcinnimirmirmirmirhemede uyu tavuk
Heee bu saattelülülülülülühööönnnkkkkk :1shok: su saatte mi akannehir
kaydirigubbakcemile3 daha gece yayinina gecicez demi :roflol::roflol: ne uyumasi delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka dün herkese verdim aklinialirimsmile sana veremedim :1no2:
:gitme:
hep gel balım Şeniz
slm
ya ben :mymeka:
kanka uyuma gebertirim :mymeka:
hiiişşştttttt ne haber fırsat buldum geldim birasdan giderim ama çok öpüyom hepinizi şekerler görüşürüz yine özleyin beni hemiiiii :a015: :a015: Şeniz Şeniz
geldimm kızlar... bundan sonra kimseye iltifat etmeyin ha. beğendiğinize çirkin deyin.:)
okym hosgeldin kizzzz
hadi seni sikayet edene neyse diyelim onu gecelimde, seni banlayan yönetime ne demelilmaz: bundan sonra benimde her kötü icerik yaptigimi banlasinlar o zaman :umursamaz:
heeeonumu diyosun ilahi:roflol: banlanicak olsaydi simdiye kalmazdi zemuszemus sadece ceza almis allahtan
Ank abla iyi yolculuklar:çok üzgünüm::a015:
Götür beni gittiğin yere:roflol::roflol:
sempatiksalakcinnimirmirmirmir
Heee bu saattelülülülülülü
Kanka sen bu satırları yazarken ben de pireler uçuşmaktaydı belki denaniknanik:roflol::roflol:
O zaman da çirkin dedik diye ban yeriz.
Adımız çıkmış anam :roflol::1ninca:
iyi yolculuklar abla
1 hafta yattm,3 gün gezdim 1 hafta daha yattm kafamçokkarıştıallah kurtarsın!!
bu aralar bayağı mapuslara girdin çıktın canım.helal olsun sanaa,mapusa gireceğini bile,bile düşüncelerinden ödün vermiyon.aferin sana.alkisalkisalkisturkbayragi opuyorumnanaktan
gelmediniz bende gittim olum kaydirigubbakcemile:
noldu:mymeka: nereye:mymeka:
delikafadulden la zibin garisi yine naptin:mymeka::mymeka:
philemon bildigin bisimi var?? link at bakiim noldu yine napti bu cadi:mymeka:
hoşgeldin oky Şenizgeldimm kızlar... bundan sonra kimseye iltifat etmeyin ha. beğendiğinize çirkin deyin.:)
nefes alsam suç kanka:roflol::roflol::roflol:cömek ne demek kiz sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol: haklisin tek suclu zhebani:mymeka: dakkada bi ban yerse olucagi busırnaşık şeysırnaşık şey
hani la nerde :mymeka: ben niye görmedim olum :smiley-cool:amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden etiketler geri gelmis laaaaaaayyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn :sm_cool: cabiiikkkkkkkkkkkkk cabikkkkkkkkkkk etiketlere hücuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: patron geri kaldirmadan hemen dolduralim etiketleri la:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kanka sen bu satırları yazarken ben de pireler uçuşmaktaydı belki denaniknanik:roflol::roflol:
okudm ben senn msjını bi şey yoktu,çok şaşırdıka.sban sebe3bim tatlım. o konuda dedim ya ben ne dedimki,sadece beğenimi söyledim buyrun bu suçsa şikayet edin diye savundum ya kendimi.
buymuş.
konu dışı mesaj
ha bu arada kankime eksi rep vermişler.... terör estiriyorlar resmen burada.
Oy tombulum tombulum işten eve geldim yorgunum
He bir de kaloriler peşimi bıraksın diye yürüdüm
hava da çok sıcaktı:bbo:
Kınaya gideceğimdelikafadulden
anladiiimm :) ilk baslarda hepimiz öyleydik zamanla alisirsin merak etme opuyorumnanaktangünaydınnnnnopuyorumnanaktan
çömez demek=çırak,acemi demek yaniiiii o ben oluyorum.sitede acemiyim,ilk bu sitede yazmaya başladım,mesela hala duygularımı yazıya dökemiyorum...........
kısacası çömez demek=ben demek (şimdilik) hızla ilerliyorum ustalığa.hihoyyyt hihoyyyt
hemde ne cikmis kankaAnk abla iyi yolculuklar:çok üzgünüm::a015:
Götür beni gittiğin yere:roflol::roflol:
sempatiksalakcinnimirmirmirmir
Heee bu saattelülülülülülü
Kanka sen bu satırları yazarken ben de pireler uçuşmaktaydı belki denaniknanik:roflol:
O zaman da çirkin dedik diye ban yeriz.
Adımız çıkmış anam :roflol::1ninca:
shekerimin dedigi gibi adimiz ciktihoşbulduk fıstıkcım.
sorma ona diyecek kelimelerim yetersiz. Allaha havale ettim hepsini
evet şekerciğim.
ne desek kabahat. onuda desek ban öbürünüde desek ban. a desek batıyor millete artık...
oooooooo kankaaaa :lepi: bi zamanlarin 80 puanli üyesi olaranktan:smiley-cool: önünde sapka cikariom :lepi: hey gidi günler heyyy:sm_confused:
iyi yolculuklar ablageorge cooleneyle kıbrısta kesişsin yollarn aklinialirimsmile:roflol::roflol:
1 hafta yattm,3 gün gezdim 1 hafta daha yattm kafamçokkarıştı
70 ceza puanım var :lepi: rahat durmam lazım aklinialirimsmile:roflol:
gelmediniz bende gittim olum kaydirigubbakcemile
gece yayınıda başlamadı aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
bi şey yapmadm kanka.geyik topiğinden çıkmıyım körolmayam aklinialirimsmile
inzivaya çekildim la:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin oky Şeniz
ban sebebin neymiş :1ninca: resmen haksızlık oldu:umursamaz:
nefes alsam suç kanka:roflol::roflol::roflol:
hani la nerde :mymeka: ben niye görmedim olum :smiley-cool:
kanka patron o hakkı vermez bize bi daha olum af maf çıkmaz bize anla:roflol::roflol:
geçen gece bende,sonra vıstıkta şimdide sende uçtu pireler
çok beğendi totomuzu:roflol::roflol::roflol:
ben ben ben ben benkımse yokmuu
kankaaa:mymeka: ben esek basi miyim burda:mymeka: beni adamdan saymiyon elleeeam:mymeka::dilcikar: sana kocaamaannn bi tepprriiik koyuyorum :dilcikar:shekerkizcandy .!.:Aaaaaaaa kimse yoook :1shok: delikafadulden
ne nikahi nan sempatiksalakcinniKanka seni görmedim ki benolumunekankayizsmileŞeniz
Yatıp uyumam lazım yarın erken saatte nikaha gideceğimsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?