15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden etiketler geri gelmis laaaaaaayyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn :sm_cool: cabiiikkkkkkkkkkkkk cabikkkkkkkkkkk etiketlere hücuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: patron geri kaldirmadan hemen dolduralim etiketleri la:roflol::roflol::roflol::roflol:

anaaaaaaaaa niye olmadi
Bazi Etiketler aşağıdaki nedenlerden dolayı eklenemedi:
* Sizin etiket yaratmak için izininiz yok. Siz sadece var olan etiketleri kullanabilirsiniz.
Diğer değişiklikler başarıyla kaydedildi.
diye bi yazi cikti:mymeka:

günaydınnnnn opuyorumnanaktan

çömez demek=çırak,acemi demek yaniiiii o ben oluyorum.sitede acemiyim,ilk bu sitede yazmaya başladım,mesela hala duygularımı yazıya dökemiyorum...........
kısacası çömez demek=ben demek (şimdilik) hızla ilerliyorum ustalığa.hihoyyyt hihoyyyt

Ank abla iyi yolculuklar:çok üzgünüm::a015:
Götür beni gittiğin yere:roflol::roflol:
hemede uyu tavuk
sempatiksalakcinnimirmirmirmir

Heee bu saattelülülülülülü
kanka dün herkese verdim aklinialirimsmile sana veremedim :1no2:
:gitme:
hep gel balım Şeniz

slm

ya ben :mymeka:

kanka uyuma gebertirim :mymeka:

Kanka sen bu satırları yazarken ben de pireler uçuşmaktaydı belki denaniknanik:roflol::roflol:
hiiişşştttttt ne haber fırsat buldum geldim birasdan giderim ama çok öpüyom hepinizi şekerler görüşürüz yine özleyin beni hemiiiii :a015: :a015: Şeniz Şeniz

geldimm kızlar... bundan sonra kimseye iltifat etmeyin ha. beğendiğinize çirkin deyin.:)

O zaman da çirkin dedik diye ban yeriz.
Adımız çıkmış anam :roflol:
:1ninca:

hoşbulduk fıstıkcım.
sorma ona diyecek kelimelerim yetersiz. Allaha havale ettim hepsini

evet şekerciğim.
ne desek kabahat. onuda desek ban öbürünüde desek ban. a desek batıyor millete artık...

:sm_confused:
iyi yolculuklar abla george cooleneyle kıbrısta kesişsin yollarn aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allah kurtarsın!!

bu aralar bayağı mapuslara girdin çıktın canım.helal olsun sanaa,mapusa gireceğini bile,bile düşüncelerinden ödün vermiyon.aferin sana.alkisalkisalkisturkbayragi opuyorumnanaktan
1 hafta yattm,3 gün gezdim 1 hafta daha yattm kafamçokkarıştı
70 ceza puanım var :lepi: rahat durmam lazım aklinialirimsmile
:roflol:
:

noldu:mymeka: nereye:mymeka:

delikafadulden la zibin garisi yine naptin:mymeka::mymeka:
philemon bildigin bisimi var?? link at bakiim noldu yine napti bu cadi:mymeka:
gelmediniz bende gittim olum kaydirigubbakcemile
gece yayınıda başlamadı aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:

bi şey yapmadm kanka.geyik topiğinden çıkmıyım körolmayam aklinialirimsmile
inzivaya çekildim la
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

geldimm kızlar... bundan sonra kimseye iltifat etmeyin ha. beğendiğinize çirkin deyin.:)
hoşgeldin oky Şeniz
ban sebebin neymiş :1ninca: resmen haksızlık oldu:umursamaz:

cömek ne demek kiz sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol: haklisin tek suclu zhebani:mymeka: dakkada bi ban yerse olucagi busırnaşık şeysırnaşık şey
nefes alsam suç kanka:roflol::roflol::roflol:

hani la nerde :mymeka: ben niye görmedim olum :smiley-cool:
kanka patron o hakkı vermez bize bi daha olum af maf çıkmaz bize anla
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kanka sen bu satırları yazarken ben de pireler uçuşmaktaydı belki denaniknanik:roflol::roflol:

geçen gece bende,sonra vıstıkta şimdide sende uçtu pireler
çok beğendi totomuzu
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ban sebe3bim tatlım. o konuda dedim ya ben ne dedimki,sadece beğenimi söyledim buyrun bu suçsa şikayet edin diye savundum ya kendimi.
buymuş.
konu dışı mesaj
ha bu arada kankime eksi rep vermişler.... terör estiriyorlar resmen burada.

Oy tombulum tombulum işten eve geldim yorgunum
He bir de kaloriler peşimi bıraksın diye yürüdüm
hava da çok sıcaktı:bbo:
Kınaya gideceğimdelikafadulden

okudm ben senn msjını bi şey yoktu,çok şaşırdıka.s
beğeniyi söylemeyeceksek koymasnlar canımsempatiksalakcinni

Oy tombulum tombulum işten eve geldim yorgunum
He bir de kaloriler peşimi bıraksın diye yürüdüm
hava da çok sıcaktı:bbo:
Kınaya gideceğimdelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anladiiimm :) ilk baslarda hepimiz öyleydik zamanla alisirsin merak etme opuyorumnanaktan

hemde ne cikmis kanka

hoşbulduk fıstıkcım.
sorma ona diyecek kelimelerim yetersiz. Allaha havale ettim hepsini

evet şekerciğim.
ne desek kabahat. onuda desek ban öbürünüde desek ban. a desek batıyor millete artık...
shekerimin dedigi gibi adimiz cikti bi kere sabikali oldukya ne yapsak ne etsek göze batiyo:sm_confused:hatta bisey yapmasak bile göze batiyo :1closedeyes: neyse bosverelim oldu bi kere, önümüze bakalim olumunekankayizsmile avatarin yakiyo bu aradaaa:jeyyar:

oooooooo kankaaaa :lepi: bi zamanlarin 80 puanli üyesi olaranktan:smiley-cool: önünde sapka cikariom :lepi: hey gidi günler heyyy ne oldum demicen la ne olcam diceen mesela beniii bak :1closedeyes: taaaaa 80 puanlardan 10 puana düstüm 10 puana:1shok: 10:1shok:ben:1shok: fstk :1shok:10 puan ve bien:1shok: yaaa iste gaaderin civvvllesi deyin buna denir cok pisss formdan düstüm kanka sorma senağlama gahirlendim la bi cugara yahiyim bari
amaaaaaaaaaaaa ama ama amaaaa ne kadannnndaa böyle sapka mapka cikariom desem,ne kadaan 70 puana ulasip gözlerimi yasartsan, bi zamanlarin ban gralicesi fistigina:smiley-cool: ulasamamissin kanka:smiley-cool: bosuna ugrasma olm:mymeka: bu cirpinislarin:mymeka: vukuatlarin:mymeka: mapislara neyim girip cikman:mymeka: hepiciiii bosuna:mymeka: beni bak :mymeka: gözlerime baksengözlerimebaksanab beni kimse gecemez taaammmii :mymeka: zaten bakmayin simdi formdan düstügüme en kisa zamanda patrona kendimi hatirlatipsempatiksalakcinni adima yakisir bi sekilde kk hayatima devam etmeyi düsünüom kanka sempatiksalakcinni neyse ne diyoduk Çok üzgünüm çoook aferin sana:lepi: yanniz dikkat et 15li olmanin verdigi sorumluluknan böyle devam edip allah korusun 30 puan daha alirsan ohaoldumsmilesonsuza dek :1ninca: bu cümlenin sonunu getirmeye kalbim dayanmiyo kanka:a015: sen anla artikin ne demek istedigimi eyvahedigeldismile :konustukcakonusancenesidüsmüsfstksmili:

bu arada ne piresi ne diyon :kankasinindedigindenhicbiseyanlamayanjetonukarelicenesidüsükfstksmili: sempatiksalakcinni

kanka la grafik sinirini bayaa bi gectigim icin smillerini sildim hakkini helal et :roflol:
ben ben ben ben ben bihter sempatiksalakcinni beni beni olmaliydi ama neyse caktirma -tatlicadiarzu-

shekerkizcandy .!.:
Aaaaaaaa kimse yoook :1shok: delikafadulden
kankaaa:mymeka: ben esek basi miyim burda:mymeka: beni adamdan saymiyon elleeeam:mymeka::dilcikar: sana kocaamaannn bi tepprriiik koyuyorum :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…