tekrar yazayım bari.
sevgili ank06' dan 1 yaş büyüğüm.26 yaşında kızım,20 yaşında oğlum var canım.opuyorumnanaktan
anladiiimm :) ilk baslarda hepimiz öyleydik zamanla alisirsin merak etme opuyorumnanaktan
oooooooo kankaaaa :lepi: bi zamanlarin 80 puanli üyesi olaranktan:smiley-cool: önünde sapka cikariom :lepi: hey gidi günler heyyyne oldum demicen la ne olcam diceen mesela beniii bak :1closedeyes: taaaaa 80 puanlardan 10 puana düstüm 10 puana:1shok: 10:1shok:ben:1shok: fstk :1shok:10 puan ve bien:1shok: yaaa iste gaaderin civvvllesi deyin buna denir cok pisss formdan düstüm kanka sorma senağlama gahirlendim la bi cugara yahiyim bari
amaaaaaaaaaaaa ama ama amaaaa ne kadannnndaa böyle sapka mapka cikariom desem,ne kadaan 70 puana ulasip gözlerimi yasartsan, bi zamanlarin ban gralicesi fistigina:smiley-cool: ulasamamissin kanka:smiley-cool: bosuna ugrasma olm:mymeka: bu cirpinislarin:mymeka: vukuatlarin:mymeka: mapislara neyim girip cikman:mymeka: hepiciiii bosuna:mymeka: beni bak :mymeka: gözlerime baksengözlerimebaksanab beni kimse gecemez taaammmii :mymeka: zaten bakmayin simdi formdan düstügümeen kisa zamanda patrona kendimi hatirlatipsempatiksalakcinni adima yakisir bi sekilde kk hayatima devam etmeyi düsünüom kanka sempatiksalakcinni neyse ne diyoduk Çok üzgünüm çoook aferin sana:lepi: yanniz dikkat et 15li olmanin verdigi sorumluluknan böyle devam edip allah korusun 30 puan daha alirsan ohaoldumsmilesonsuza dek :1ninca: bu cümlenin sonunu getirmeye kalbim dayanmiyo kanka:a015: sen anla artikin ne demek istedigimi eyvahedigeldismile :konustukcakonusancenesidüsmüsfstksmili:
bu arada ne piresi ne diyon :kankasinindedigindenhicbiseyanlamayanjetonukarelicenesidüsükfstksmili: sempatiksalakcinni
kanka la grafik sinirini bayaa bi gectigim icin smillerini sildimhakkini helal et :roflol:
ben ben ben ben benbihter sempatiksalakcinni beni beni olmaliydi ama neyse caktirma -tatlicadiarzu-
ne nikahı kısempatiksalakcinniKanka seni görmedim ki benolumunekankayizsmileŞeniz
Yatıp uyumam lazım yarın erken saatte nikaha gideceğimsempatiksalakcinni
bi ablamız daha oldukaydirigubbakcemile5tekrar yazayım bari.
sevgili ank06' dan 1 yaş büyüğüm.26 yaşında kızım,20 yaşında oğlum var canım.opuyorumnanaktan
petemmmm yaaaa gitmişmafoldumben
kim nereye gitmisakannehirpetemmmm yaaaa gitmişmafoldumben
tatil yaramadi kanka80 puanlı vıstık uğraşma kanka zafer benm:lepi:
sen niye düştü n formdan bakmCADIARZU hı bi dakka çocukluğuna inmek lazım
kanka noldu sana iyi misin la bak doğru söye hastamsn mafoldumben
patron özlemiş seni git bi hatırlat la bak smil bile koymuym
bi sürü suçum var kanka aklinialirimsmile
tahtını almadm yasakkelime ben kim saa yetişmek kim.sen gibi marifetli olamam ben:asigim: grafik sınırını aşmşsn la:mymeka: smil koymadan olmuyu:mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne nikahı kısempatiksalakcinni
vıstık bak seni görmedi kendi :umursamaz: unutuldn olumlülülülülülü
kendini hatırlat en acilinden :mymeka: bi bilsek nolduğunu :sm_confused:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zafer benm :hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:
bi ablamız daha oldukaydirigubbakcemile5
evet yok nerde mafoldumben
oky bi konudan ban aldı sonrada uyelik gitti:a015:
kim nereye gitmisakannehir
tatil yaramadi kankagittim geldim bidahada kendimi toparlayamadim bisürü topicten geri kaldim onlara alisiyim dedim bide baktim ucu bucagi yok ohaoldumsmile inanir misin kanka hic dert bölümüne ugramaz oldum akannehirbüyük düsüs var bende cok büyül :2: dur bak kendime inat sincik dert bölümünde en eksinli topige bodoslama dalcam sempatiksalakcinni
hatta hadi gel beraber gidek kaydirigubbakcemile
öle deme kanka sen ben gectin haa:jeyyar: iveettt baya bi astim gamyoncuiremsu o yüzdende senin smilleri sildim :icecream: :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?