15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

face'im oslaydi keske hem kinovumu desteklemis olurdum boshayallersmile hemde gül gibi repi kapmis olurdum sempatiksalakcinni :roflol::roflol::rolfol::roflol::rolfol:

kızzlarr kimse yok mu?
bizde kızımla makyaj bölümüne baka,baka imrendik.veee bu akşam saat sekizden,gece saat bire kadar makyaj partisi yaptık,zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.bir sürü foto çektik.
dudaklarımızıda çektik.görüpte iltifat etmek isteyen var mı? delikafadulden

ben burdayiiiiiiiimmm
hahahahha hadi yaaaaaaaaa:roflol: kizin kac yasinda merak ettim:)
ben görmek isterimsempatiksalakcinni söz iltifat etmicem sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:

aaa :1shok: öyle mii:) desene ank abladan sonra bi ablamiz daha oldu:dance:
tabi abla dememiz seni rahatsiz etmezse:kedi:

tamamdir o zaman :herzamankigibiyüzsüzlügüüstündeolanfstksmili: sempatiksalakcinni:roflol:

tekrar yazayım bari.

sevgili ank06' dan 1 yaş büyüğüm.26 yaşında kızım,20 yaşında oğlum var canım.opuyorumnanaktan

tekrar yazayım bari.

sevgili ank06' dan 1 yaş büyüğüm.26 yaşında kızım,20 yaşında oğlum var canım.opuyorumnanaktan

ooyy ablacim allah bagislasiiinn opuyorumnanaktan bilmiyodum ank ablayla yasit oldugunu:)

80 puanlı vıstık uğraşma kanka zafer benm:lepi:
sen niye düştü n formdan bakmCADIARZU hı bi dakka çocukluğuna inmek lazım
kanka noldu sana iyi misin la bak doğru söye hastamsn mafoldumben
patron özlemiş seni git bi hatırlat la bak smil bile koymuym

bi sürü suçum var kanka aklinialirimsmile

tahtını almadm yasakkelime ben kim saa yetişmek kim.sen gibi marifetli olamam ben:asigim: grafik sınırını aşmşsn la:mymeka: smil koymadan olmuyu:mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kanka seni görmedim ki benolumunekankayizsmileŞeniz
Yatıp uyumam lazım yarın erken saatte nikaha gideceğimsempatiksalakcinni
ne nikahı kısempatiksalakcinni
vıstık bak seni görmedi kendi :umursamaz: unutuldn olumlülülülülülü
kendini hatırlat en acilinden :mymeka: bi bilsek nolduğunu :sm_confused:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zafer benm :hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:

tekrar yazayım bari.

bi ablamız daha oldukaydirigubbakcemile5
petemmmm yaaaa gitmişmafoldumben

evet yok nerde mafoldumben

petemmmm yaaaa gitmişmafoldumben
kim nereye gitmisakannehir

tatil yaramadi kanka gittim geldim bidahada kendimi toparlayamadim bisürü topicten geri kaldim onlara alisiyim dedim bide baktim ucu bucagi yok ohaoldumsmile inanir misin kanka hic dert bölümüne ugramaz oldum akannehirbüyük düsüs var bende cok büyül :2: dur bak kendime inat sincik dert bölümünde en eksinli topige bodoslama dalcam sempatiksalakcinni
hatta hadi gel beraber gidek kaydirigubbakcemile
öle deme kanka sen ben gectin haa:jeyyar: iveettt baya bi astim gamyoncuiremsu o yüzdende senin smilleri sildim :icecream: :roflol::roflol:

:roflol::roflol: efsaneler unutulmaz olm bosuna ugrasma lülülülülülülülülülülülü hani hep uslancam uslancam deyip ardindan ban aliyodum ya sempatiksalakcinni bu seferde kendimi hatirlatcam hatirlatcam deyip ban almiyom abi iyi mi :sm_confused:

olsun kanka yabanci degilsin sonucta zemuszemus varsin zafer senin olsun :hooray::hooray: emmeee tahtimi devralman icin 10 puan daha alman lazim sengözlerimebaksanabsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

eveeet :sm_cool:bi ablamiz daha olduuuu :dance::dance::dance::dance:

oky bi konudan ban aldı sonrada uyelik gitti:a015:

:1shok::1shok::1shok: neeeeeeeeyyyyy :1shok::1shok: hangi konu :a015::a015: niye gitti üyeliiikk :a015::a015: napti ne dedi :a015::a015: link versene novum :a015::a015::a015:
okyyyyyyyymmmm :gitme::gitme::gitme:

hadi bakem ilerleme varbizde :roflol::roflol::roflol:
kazen döve döve yola getirdi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
derdim var a bende gitmiyorm artık sarmıyoşöyle hamileyim konularıda sarmıyo mirmirmirmir

ciddiyim ya

bardak kadar şeyim var tarzıkonular açılmadıkça girmem:umursamaz:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
al götür beni kankakaydirigubbakcemile al al :mymeka::mymeka::mymeka: alsana la:mymeka::mymeka:çek saçımdan kaydirigubbakcemile
bi ekşın yapak :roflol::roflol::roflol::roflol:

kendine gel artık la :teselli::teselli: dur yaa yasakkelime bi dakka:uhm: niye seviyim dövem:mymeka: kendine gel:roflol::roflol::roflol:
demek tatilden snra böyle oldn CADIARZU hımmmCADIARZU dur yasakkelime sabret koycem teşhisi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sen vatan toprağına ayak bastn turkbayragi ondan böylesin olumunekankayizsmile
biz Türküz yavrim milletçe severik ekşını ama sende ters tepti:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama dur çıkcan yoldan aklinialirimsmile içindeki kötü kadn çıkcak ortaya hissedyom aklinialirimsmilesabret:teselli:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…