15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

aaaaaaa1. mesajım çıkmamıştı bende 2. yazdım,net yavaş galiba 1. mesajım,ben 2.yazarken çıkmış.

LEN MAnyak karı allah iiligini versınnn:roflol:dondurmamıda yalıyım:icecream:ablam özledık yaaaa sen olmayınca bu smıleyı yapanda yok dondiya yalayan:icecream::roflol::roflol:

evt acil evlenmem lazım benım herife dıyomda accıkda dur deyosırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

ablammm cabuk dön cabukkkkŞenizŞenizsenağlama

aaaa 2.sayfaya gerilemişiz:sinifsinif:

zhebami,aslı,şeker kız,vıstık sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bende yakında bu smile dilini çözecem galiba.delikafadulden:roflol:
:roflol::roflol::roflol:

geldim kanka geldim:smiley-cool: hep sen söyle bakim nerelerdesin :mymeka: iş garısı oldn kankalarını unuttn :dilcikar:çok özledim la toplu geyiklerimizi :sinifsinif:
huuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu nerdesiiiiiniiiizzzzzzzzz

bir türlü kavuşamaduuuukkaydirigubbakcemile2zemuszemusbayanssulusmile
burdayız abla opuyorumnanaktan sen nerdesn peki boshayallersmile hepten gitti bizim takım :gitme:

burdayım lennn özlmmii gavırrrŞenizlülülülülülüyou da gitmiş püfffff
aslıııı :mymeka: hani benm adım ha :mymeka: nerde ha nerde özlemedin mi la beni öyle olsn:dilcikar:

resmi beeğendiyseniz sorun yok hihoyyyt maksat eğlence kanka:sm_cool::dance:

hakkaten ben seni yoldan çıkartıyodm kınov etkilendi heralde CADIARZUkınov kanka okuyun mu güzel cvplar vermişsin aklinialirimsmileaklinialirimsmile ama banı haketmedin la:umursamaz:

kanka sorma sen gittin ya patronda tatile gitti:roflol::roflol: fırsat bu fırsat dedi heralde bak şimdi iyileştin aklinialirimsmile hımm son durumuna bi bakalm CADIARZU evetttt yavaş yavaş eski formuna dönüyosn eskisinden daha iyi olcan la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

demek dansöz benm haa puhahaaadelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

3 sırnasık bi delphin bu vıztıgın meselaa sende cözen yakındaa:roflol::roflol:

kusum özledımmmmm yaaaaa tabı senıdeeee:kedi:ay bi toplasamadıkkkk vıztıkkk topiğine sahip cıkkkkdelikafadulden

ah kanka tuz bastn yarama :gitme: güzelde olsak çirkinde olsak kankalarmsnz :asigim: şaka yaptm kanka :içelim:

msj sayım yükseliyo ivet aklinialirimsmile :roflol:derdim vara girdim günler sonra :lepi: kaybolann konusuna yoorum yaptm kanka banlanmam inş :Saruboceq:

kınovun konusunda bi şey yok:sm_confused: haklı konu sahibi çok takıntılı kızlık zarı takıntısıda var puhaha:roflol::roflol::roflol: yıllarca benmki yerinde durdu takıntı yapmadm:roflol::roflol: hiç anlamıyom hiç mirmirmirmir

bütün sevdiklerimiz gidiyo baksana kimse kalmadı :gitme: nerde eski sohbetlerimiz gece yayınımızaklinialirimsmile

okynin mantıklı cvpları mafoldumben oky gel lütfen

ben uslu durcam artık.ceza puanm çok kanka bi de ben gitmeyeym sempatiksalakcinni

aman ha kanına girdim unut :mymeka:söylediklerimi gitme sende:teselli:Şeniz

niko hepten unuttu bizi :mymeka: akasyada yok

misafir kimsin süle cabuk:mymeka:
kinov:gitme:

kınov mu,fasci mi acababoshayallersmile

annk ablam gelmşdelikafadulden hoşgeldn ablaŞeniz kıbrıs nasl corç kuluneyyle karşılaşırsn inş aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızzzz 2 gün yok oluyom hemen dalıyon sende ekşınalara 2 kanka gidiyodunuz demekki sıyırdınız gene hadi bakalım sempatiksalakcinni

abla vıstık neler söyledi bilsen puhaha:roflol::roflol: tahrik yerine tahriş yazmışaklinialirimsmile bende tAhriş derken yazdm aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:

artık uslu duruyorm ceza puanımı azaltsam:Saruboceq: döncem sahalara :icecream::icecream:
ay evet kadinlarin sokakta külahta dondurma yemesi -tatlicadiarzu- erkekleri tahrik ediyomusta sempatiksalakcinni bi dondurmamiz kalmisti :roflol:
alinin kulaklari cinlasin demissin o kim kaydirigubbakcemile

demek ki neymiş:smiley-cool: çantada yedek dondurma taşımalıymışz:icecream::roflol::roflol::roflol: belül gibi iri çıkınca başla yemeye:icecream::roflol::roflol:delikafaduldenaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cvp ver aslı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zırnaşık vıstığın aha busırnaşık şey çözcen abla sende ağlıycak senn elinden smillerde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

3 sırnasık bi delphin bu vıztıgın meselaa sende cözen yakındaa:roflol::roflol:

kusum özledımmmmm yaaaaa tabı senıdeeee:kedi:ay bi toplasamadıkkkk vıztıkkk topiğine sahip cıkkkkdelikafadulden

bende seni özledim aslışım :asigim: özledin mi la gece yayınlarınıaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

vıstık gel zırnaşık koyam belki gelirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

verdım ya yukardaaaa:jeyyar::jeyyar:

gece yayınları tam benlıkkk ulennn:kedi::roflol::roflol:

fııııııııııııııııııııııısssssssssssssttttttttttııııııııııkkkkkkkkkkkk nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Buradayıııııııııııııııımopuyorumnanaktan
Kesinliklesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
geldim kanka geldim:smiley-cool: hep sen söyle bakim nerelerdesin :mymeka: iş garısı oldn kankalarını unuttn :dilcikar:çok özledim la toplu geyiklerimizi :sinifsinif:

tüm kankalarıma sevgilerbuyrunnnnnnnnn

senağlamasenağlamaBen de kankaaaaa
Şu aralar biraz yoğun geyiğie bilem gelemiyorum:sinifsinif:
nerdesinizzzzzz nan çıkın çıbıkkkk Şeniz Şeniz

sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…