sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sehvetli yalayanlar delikafadulden anam koptuummmmmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyay geberdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
haa bende diyorum bu ali kim sempatiksalakcinni meger bizim asliymiiiiiiiiiiisss sırnaşık şeyasli en son pazartesi sendromuna girmisti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bugün sali hatta carsamba olduguna göre cikmistir sendromdan sırnaşık şeysırnaşık şey
tabisiiiii kızzz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni etraf şehvet kaynıyor zatennnn :roflol: :roflol: :icecream: :icecream: aslıııı bunalımda yaniiiii sevgilisi teselli etsin o zamannnn bu kızın en acilinden evlenmesi lazımmmm :roflol: :roflol: canı sıkılmaz en azından :tomato: :roflol: sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok aslinin bunalimlari gecici oluyo sempatiksalakcinni su isten bi kurtulsaydi kuzum rahata ercekti yawwww :2:
evlenince daha cok sklr:roflol: dert bölümleri sayesinde insan evlilikten sogutuyo sempatiksalakcinni artik milletin derdinden o kadar bikmisimki yapcak yorum bulamiyorum abla :sm_confused:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kelimelerim kifayetsiz kaliyo :roflol::roflol:sözlerimin bittigi yere geldim :roflol::roflol:
evlenınce ne sıkılcam lan:mymeka:sıkılmam:asigim::roflol::roflol:
tamam ablaciiim iyi gecelerrrr opuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz
Len zilli karı sen beni özledin mi?:dilcikar:
Know gitti heeee:a015::a015:
Zibiiiiiiiiiiiinnn,fıstııııııııııııııkkk,philemon ablaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
Aslııııııııııı,knooooooowww:sinifsinif:
burdayız abla opuyorumnanaktan sen nerdesn peki boshayallersmile hepten gitti bizim takım :gitme:huuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu nerdesiiiiiniiiizzzzzzzzz
bir türlü kavuşamaduuuukkaydirigubbakcemile2zemuszemusbayanssulusmile
aslıııı :mymeka: hani benm adım ha :mymeka: nerde ha nerde özlemedin mi la beni öyle olsn:dilcikar:burdayım lennn özlmmii gavırrrŞenizlülülülülülüyou da gitmiş püfffff
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka begenmedin mi:roflol: la kafasini salliyoya o bakimdan seyttimdiiisempatiksalakcinni:roflol::roflol:
kinovuma nolmus la ohaoldumsmile az kalsin beni mapusa tiktiriyodun sira kinovuma mi geldi kank:mymeka:yunofuuummmmm :a015::a015:
:roflol::roflol: tabi olm buldugun resme bagli şakkıdı kolaymi benle öyle barismak sengözlerimebaksanabne sandin la sen beni:mymeka::dilcikar:sırnaşık şeysırnaşık şey
puahahahhahahahaha :roflol: patron benim yokluguma dayanamayip kendini tatillere vermis kanka sırnaşık şey gecenlerde koguslarin önünden söyle geciyodumbide ne duyuyim mapisdaki hatin bacilar dedikodu yapiyolardi aklinialirimsmilesempatiksalakcinni yaaaa kankaaaa böyle istesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey patron viztik yokken ben kimi banlicam ne edecem :çok üzgünüm: demistir kanka:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey tabi hakli adam :1rolleyes: ben olmayinca kknin tadi tuzu olmuyo beaaaa :smiley-cool: ben geldim benim gelmemle birlikte patronda kkya ayak basti sırnaşık şeysırnaşık şey
dansözzz züpperrrr:lepi: ayni saana benziyo la:roflol::roflol:
:roflol::roflol: diomya kanka tipkisinin aynisi sanki herif sırnaşık şeysırnaşık şey
aaaa 2.sayfaya gerilemişiz:sinifsinif:
zhebami,aslı,şeker kız,vıstık sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende yakında bu smile dilini çözecem galiba.delikafadulden:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
geldim kanka geldim:smiley-cool: hep sen söyle bakim nerelerdesin :mymeka: iş garısı oldn kankalarını unuttn :dilcikar:çok özledim la toplu geyiklerimizi :sinifsinif:
burdayız abla opuyorumnanaktan sen nerdesn peki boshayallersmile hepten gitti bizim takım :gitme:
aslıııı :mymeka: hani benm adım ha :mymeka: nerde ha nerde özlemedin mi la beni öyle olsn:dilcikar:
resmi beeğendiyseniz sorun yok hihoyyyt maksat eğlence kanka:sm_cool::dance:
hakkaten ben seni yoldan çıkartıyodm kınov etkilendi heralde CADIARZUkınov kankaokuyun mu güzel cvplar vermişsin aklinialirimsmileaklinialirimsmile ama banı haketmedin la:umursamaz:
kanka sorma sen gittin ya patronda tatile gitti:roflol::roflol: fırsat bu fırsat dedi heralde bak şimdi iyileştin aklinialirimsmile hımm son durumuna bi bakalm CADIARZU evettttyavaş yavaş eski formuna dönüyosn eskisinden daha iyi olcan la :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
demek dansöz benm haa puhahaaadelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: kanka güzel cirkin diye ayirt mi ediom ben sanki:mymeka: orda sadece 5 hatun var :umursamaz: biz kac kisiyiz ha:mymeka: sen, ben, kendim, aslim, kinovum, ank ablam, phil ablam:mymeka: resmi eklemissin seni kirmamak adina söyliyiverdim öyle sempatiksalakcinni hem benim kankam tabikide cirkin degil:mymeka:, kankaya bak kankalarinin arasini bozup dagitmaya calisiyo sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka takinti makintiama mesaj sayisini yükseltmeye birebir:jeyyar:bundan sonra bendemi ayni taktigi uygulasam netsem sempatiksalakcinni ay aman cok yorucu oluyo sırnaşık şeysırnaşık şey
:gitme: bunda banlik bisi yokki ama:gitme::gitme:
hangi yarismabilmiyorumkismile
Asliiiiiimmmm Şeniz bebem napioonnn ŞenizŞeniz
ah fasci ahh:gitme: ah edit ahhhh:gitme: ah oky ahhh:gitme: ahhh kinov ahhh:gitme: bu ne la benneyaptımki bütün sevdigimiz seyler teker teker gidiyo senağlama zaten diger mapisdaslarda briakti bizi:mymeka: nikon akasia:mymeka: ugramiyo zilliler:dilcikar:
kankalarim bundan sonra birbirimize daha sıkı sıkıı baglanmamiz lazimmmm olumunekankayizsmile gerci biz zaten birbirimize bagliydik zemuszemus kiskananlar catlasin lülülülülülü neyse ne diyodum: sayimiz günden güne azaliyo kankalar:1ninca: akilli uslu duralim birbirimizden kopmayalim laaaynnnnn:mymeka:
fistikiniz sizi seviyoooooooooooooooooo:asigim:
misafirkimsin süle cabuk:mymeka:
kinov:gitme:
annk ablam gelmşdelikafadulden hoşgeldn ablaŞeniz kıbrıs nasl corç kuluneyyle karşılaşırsn inş aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:Aloooo iyi geceler ben geldimmmmmherkesler iyidir umarım burda havalar çok sıcakkkk bugün denize gittik yüzdük güzelcene derslerde başladı ama akşamları burada dışarı çıkıp dolaşıyoruz kaydirigubbakcemile .
Okypete ye ne oldu ya üyelik iptali gözüküyor ayrıldımı şimdi buradan inşallah öyle değildir ya çok üzülürüm sonra giderse gitmesini istemiyorum geri dönsün artık kaydirigubbakcemile3
kızzzz 2 gün yok oluyom hemen dalıyon sende ekşınalara 2 kanka gidiyodunuz demekki sıyırdınız gene hadi bakalım sempatiksalakcinni
anam bu zibinnn uslu durmuyor ki hiç
gördüğüm yerde tutuyom kolundan getiriyom buraya hemen
ohhhaaaaa yaniii konumu bu şimdi
kesin sokakta dondurma yeme meselesidir :icecream: :icecream: ayyy alının kulakları çınlasın şimçikkk oda seviiii dondurmayıı sempatiksalakcinni
ay evet kadinlarin sokakta külahta dondurma yemesi -tatlicadiarzu- erkekleri tahrik ediyomusta sempatiksalakcinni bi dondurmamiz kalmisti :roflol:
alinin kulaklari cinlasin demissin o kim kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şehvetli yalayanlarda var ama ne haberrrr sempatiksalakcinni hakket ya çok dikkat çekiyorlar ama sokakta ben bile kızıyom yani :icecream: :icecream:
kız o ali değil eksik yazmışım aslı yazacaktım dondurmayı seviyoya kendisi :roflol: delikafadulden
tabisiiiii kızzz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni etraf şehvet kaynıyor zatennnn :roflol: :roflol: :icecream: :icecream: aslıııı bunalımda yaniiiii sevgilisi teselli etsin o zamannnn bu kızın en acilinden evlenmesi lazımmmm :roflol: :roflol: canı sıkılmaz en azından :tomato: :roflol: sırnaşık şey
zırnaşık vıstığın aha busırnaşık şey çözcen abla sende ağlıycak senn elinden smillerde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:aaaa 2.sayfaya gerilemişiz:sinifsinif:
3 sırnasık bi delphin bu vıztıgın meselaa sende cözen yakındaa:roflol::roflol:
kusum özledımmmmm yaaaaa tabı senıdeeee:kedi:ay bi toplasamadıkkkk vıztıkkk topiğine sahip cıkkkkdelikafadulden
annk ablam gelmşdelikafadulden hoşgeldn ablaŞeniz kıbrıs nasl corç kuluneyyle karşılaşırsn inş aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
abla vıstık neler söyledi bilsen puhaha:roflol::roflol: tahrik yerine tahriş yazmışaklinialirimsmile bende tAhriş derken yazdm aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
artık uslu duruyorm ceza puanımı azaltsam:Saruboceq: döncem sahalara :icecream::icecream:
demek ki neymiş:smiley-cool: çantada yedek dondurma taşımalıymışz:icecream::roflol::roflol::roflol: belül gibi iri çıkınca başla yemeye:icecream::roflol::roflol:delikafaduldenaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cvp ver aslı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zırnaşık vıstığın aha busırnaşık şey çözcen abla sende ağlıycak senn elinden smillerde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende seni özledim aslışım :asigim: özledin mi la gece yayınlarınıaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vıstık gelzırnaşık koyam belki gelirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin ank06 a.s.
Buradayıııııııııııııııımopuyorumnanaktanaaaa 2.sayfaya gerilemişiz:sinifsinif:
geldim kanka geldim:smiley-cool: hep sen söyle bakim nerelerdesin :mymeka: iş garısı oldn kankalarını unuttn :dilcikar:çok özledim la toplu geyiklerimizi :sinifsinif:
nerdesinizzzzzz nan çıkın çıbıkkkkŞeniz Şeniz
Buradayıııııııııııııııımopuyorumnanaktan
Kesinliklesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
senağlamasenağlamaBen de kankaaaaa
Şu aralar biraz yoğun geyiğie bilem gelemiyorum:sinifsinif:
sempatiksalakcinni
ne haber kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?