15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ablaaaaa Şeniz özledik seni yaaaaaaaa naisl gidiyo tatiiillllll opuyorumnanaktan
valla herkes iyi degil:gitme: okymizin üyeligini iptal ettiler :a015::a015::a015::a015::a015: bidaha geri gelmicek galiba :a015::a015::a015::a015: umarim geri gelir :gitme::gitme:
kinovumuz seni kiskaniyodusempatiksalakcinni simdi o oralarda geziyodur beni briakti gitti diyodusempatiksalakcinni oda banlandi :gitme::gitme::gitme::gitme:

isoldeeeeeeeeeeeemmmm Şeniz hosgeldin nasilsiiiiiiiiiiiinnn
ne var ne yok özledik ya seniii

fındık kurtlarım nördünüz??

selamm canım nehabr nasılsın ben geziyom valla deniz turları yapıom burada sıcacıktı deniz bugün opuyorumnanaktan

geldim kızzzz vıstık senden ne haber okiye üzüldüm ya keşke gitmeseydi iyi olurdu kınova ne oldu ya yarışmayla mı ilgili bişey yoksa demin bir yazısını gördüm saç boyamayla ilgili acaba omu dedim opuyorumnanaktan

ank ablam hoşgeldiiiiiinnnn..
vıstıgım sende canım benim..
kızlar ben aynıyım hala..
bi yere iş başvurusunda bulunduminşallah olumlu cvp alırım..
ha bu arada ban yemem anmeselesi gibi..
hadi hayırlısı..

hoş bulduk tatlım hayırdır ekşınlara mı karıştın sende ne oldu öyle yerimseniben
bak ben rahatım ekşın derdim yok burada sempatiksalakcinni
eve döneyim biii çoşarım bende sırnaşık şey

valla ablam ekşınlara karıştım artıkında..
gerisi nolur bilmiyom...
ortaya bi laf attık herkes atladı

ne olsun abla ya ayni iste bi degisiklik yok
bilmiyorumki bende onu okudum acaba ondan mi diye düsündüm

aaa niye naptin kizzzz link verrr

abla snein yoklugunla kendimi eksinlara verdim sırnaşık şeysırnaşık şeyallahtan patron görmeden konu kapatildisırnaşık şeysırnaşık şeyyoksa gidiyodum haaaasırnaşık şeysırnaşık şey hatta kendi ben zebos hepberaber gidiyoduksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyeski formuma ulasicak yine :lepi:

valla ablam ekşınlara karıştım artıkında..
gerisi nolur bilmiyom...
ortaya bi laf attık herkes atladı

sende geç başladın ekşınlara benim gibi herhalde
bak kendimi bir anda mapısta buldum
ne dedin öylede herkes atladı

kızzzz 2 gün yok oluyom hemen dalıyon sende ekşınalara 2 kanka gidiyodunuz demekki sıyırdınız gene hadi bakalım sempatiksalakcinni

canlarımm çok uykum geldi netimde çok yavaş beaaa.
acıyın bana.
son yazdıklarıma bakarsanız orda var...
hepinizin yanakalrından mıncırıom haaa...

zebos gaza getirdi beni sempatiksalakcinniicimdeki canavari ortaya cikardi sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey 2 degil 3kisi birden gidiyoduk:roflol::roflol:
konu neydi bilio musun aklinialirimsmile kadinlarin dondurma yemesi :icecream:

aaaaaaaaaaa isolde kacmiiiiiiiiiiisss
iyi geceler cnmmm opuyorumnanaktan
merak ettim bi bakiyim son mesajlarina

canlarımm çok uykum geldi netimde çok yavaş beaaa.
acıyın bana.
son yazdıklarıma bakarsanız orda var...
hepinizin yanakalrından mıncırıom haaa...

iyi geceler canım sanada
dur bakayım şimdi profiline girerim haberin olsun
bende şapur şupur öpüyommm seni opuyorumnanaktan

anam bu zibinnn uslu durmuyor ki hiç
gördüğüm yerde tutuyom kolundan getiriyom buraya hemen
ohhhaaaaa yaniii konumu bu şimdi
kesin sokakta dondurma yeme meselesidir :icecream: :icecream: ayyy alının kulakları çınlasın şimçikkk oda seviiii dondurmayıı sempatiksalakcinni

ay evet kadinlarin sokakta külahta dondurma yemesi -tatlicadiarzu- erkekleri tahrik ediyomusta sempatiksalakcinni bi dondurmamiz kalmisti :roflol:
alinin kulaklari cinlasin demissin o kim kaydirigubbakcemile

ay evet kadinlarin sokakta külahta dondurma yemesi -tatlicadiarzu- erkekleri tahrik ediyomusta sempatiksalakcinni bi dondurmamiz kalmisti :roflol:
alinin kulaklari cinlasin demissin o kim kaydirigubbakcemile

şehvetli yalayanlarda var ama ne haberrrr sempatiksalakcinni hakket ya çok dikkat çekiyorlar ama sokakta ben bile kızıyom yani :icecream: :icecream:

kız o ali değil eksik yazmışım aslı yazacaktım dondurmayı seviyoya kendisi :roflol: delikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sehvetli yalayanlar delikafadulden anam koptuummmmmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyay geberdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
haa bende diyorum bu ali kim sempatiksalakcinni meger bizim asliymiiiiiiiiiiisss sırnaşık şeyasli en son pazartesi sendromuna girmisti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bugün sali hatta carsamba olduguna göre cikmistir sendromdan sırnaşık şeysırnaşık şey

tabisiiiii kızzz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni etraf şehvet kaynıyor zatennnn :roflol: :roflol: :icecream: :icecream: aslıııı bunalımda yaniiiii sevgilisi teselli etsin o zamannnn bu kızın en acilinden evlenmesi lazımmmm :roflol: :roflol: canı sıkılmaz en azından :tomato: :roflol: sırnaşık şey

ben kaçıyom şeker gözlerim görmüyor artık yazıları çift görmeye başladım hadi iyi geceler sana yarın görüşürüz fıstık opuyorumnanaktan :a015:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok aslinin bunalimlari gecici oluyo sempatiksalakcinni su isten bi kurtulsaydi kuzum rahata ercekti yawwww :2:
evlenince daha cok sklr:roflol: dert bölümleri sayesinde insan evlilikten sogutuyo sempatiksalakcinni artik milletin derdinden o kadar bikmisimki yapcak yorum bulamiyorum abla :sm_confused:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kelimelerim kifayetsiz kaliyo :roflol::roflol:sözlerimin bittigi yere geldim :roflol::roflol:

ben kaçıyom şeker gözlerim görmüyor artık yazıları çift görmeye başladım hadi iyi geceler sana yarın görüşürüz fıstık opuyorumnanaktan :a015:

tamam ablaciiim iyi gecelerrrr opuyorumnanaktan

günaaaydınnnnnnn kızlaropuyorumnanaktan

sevgili ank06 gelmiş gece hoşgelmiş. denize girmişsiniz ne kadar güzel,sefanız bol olsun.
bizim(çocuklarla benim) deniz sefamız bu yaz az sürdü,bizim yerimizede girin şekerim.

günaydın gününüz aydınlık olsun kızlar opuyorumnanaktan

gece ank06 gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan deniz sefanız bol olsun,kıbrıs sefanız bol olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…